Meer informatie:

Het concept

De Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm is een blusher in penvorm. Het concept van de Chubby Sticks heeft Clinique uitgebreid van de klassieke lipproducten naar vele andere make-up producten. De dikke pennen hebben een speels design, een hoge herkenningswaarde en een zeer eenvoudige bediening. Elke navulling kan desgewenst verder worden geschroefd en heeft geen slijper nodig. Een dop beschermt hen tegen afbreken en vervuiling.

Het product, in dit geval een blush, kan direct op de huid worden aangebracht. De lichaamswarmte maakt de textuur zeer romig. Voor een bijzonder snel en ongecompliceerd resultaat kan de kleur worden gemengd met de vingers. Als alternatief kunnen ook blauwborstels of cosmetische sponzen worden gebruikt.

In tegenstelling tot poederrouge is Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm ook ideaal op reis. Het is vrij ongevoelig voor transportschade en kan zonder verdere hulpmiddelen worden toegepast. Diverse nuances kunnen in een kleine ruimte worden opgeborgen of zelfs in een klassieke potloodkoffer worden geplaatst.

Voor het kleurenpalet werd gekozen voor lichte, glinsterende nuances. Ze geven de teint een natuurlijke frisheid en creëren zachte lichtreflecties. Afhankelijk van het uiterlijk kan de kleur worden geïntensiveerd door het meerdere keren aan te brengen. Op deze manier zijn ook meer intensieve make-upvariaties mogelijk. Een discrete dag make-up voor de avond kan ook snel worden gekruid. De formule wordt nog steeds verrijkt met geselecteerde zorgstoffen. Lecithine, squalanes en vitaminen helpen om de huid te verzachten. Dit helpt ook om de Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm Rouges gelijkmatig aan te brengen en maakt het vervagen van de kleur gemakkelijker.

Zoals bij alle producten van het merk Clinique zijn er geen parfums of andere allergene stoffen toegevoegd. Chubby Sticks zijn daarom ook geschikt voor vrouwen met een gevoeligere huid. Naast klassiek roze zijn er verschillende tinten uit het kleurenspectrum koraal. Deze flatteert dames van verschillende huidskleuren en complimenteert veel verschillende huid-, haar- en oogkleuren.

Het design

Trouw aan zijn naam is de Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm een zeer breed potlood. Naast het klassieke product voor de lippen, heeft Clinique nog meer make-up variaties toegevoegd aan dit type verpakking. De rouge heeft een romige textuur en het lood kan worden losgeschroefd via het roterende mechanisme aan het einde van het potlood.

De hoes vertegenwoordigt de betreffende kleurnuance, terwijl de bovenkap en het deksel in tijdloos, glanzend zilver worden gehouden. Het Clinique logo en de toevoeging Chubby Stick Cheeck Colour Balm zijn gedrukt in het wit. Dit maakt het makkelijker om onderscheid te maken tussen de andere Chubby Sticks voor lippen, ogen en dergelijke.

De praktische, ongecompliceerde toepassing en de innovatieve verpakking maken het ook mogelijk om de stick te gebruiken tijdens het reizen.

Het assortiment

De Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm zorgt voor een natuurlijke kleur van de wangen. De rouge in potloodvorm heeft een romige textuur. Dit kan nog beter worden toegepast en gefineerd in combinatie met de natuurlijke warmte van het lichaam. Dit kan direct met de vingers worden gedaan, zodat er snel make-upoptredens kunnen worden opgeroepen.

De eerste toepassing bereikt een vrij licht dekvermogen. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan deze worden geïntensiveerd om bijvoorbeeld dramatischer avondlocomotieven toe te voegen. De navulling van de Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm pen hoeft niet geslepen te worden en kan steeds verder worden losgedraaid. In vergelijking met bijvoorbeeld poedervormige producten is het zeer ongevoelig en kan het zonder aarzeling worden vervoerd. Op reis, op kantoor of onderweg neemt de Chubby Stick weinig ruimte in beslag en biedt toch professioneel ogende resultaten.

De nuances vleien veel verschillende huidskleuren en -typen. Ze schitteren subtiel en onderstrepen zo een fris en toch natuurlijk uiterlijk van de huid.

De kleur Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm 01 Amp'd up Apple heeft, in tegenstelling tot de naam al doet vermoeden, een nogal verzwakt altrosaton. Het is niet al te meisjesachtig en kan op vele manieren gecombineerd worden dankzij de neutralere, beige ondertonen. Geïnspireerd door rabarber werd de voorjaarsversie Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm 02 Robuuste rabarber gemaakt. Ook de koraaltint is licht verduisterd en ziet er dus niet te luid en opvallend uit. In de donkerdere kleurencategorie bevindt zich Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm 03 Roly Poly Rosy. De sterke roze roos heeft een lichte portie magenta en gaat ook goed samen met een donkerdere teint.

Daarnaast heeft de Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm een verzorgend aspect. De formule is verrijkt met vitaminen, lecithine en squalanes. Deze helpen om de huid op een aangenaam zachte manier te verzorgen en tegelijkertijd een gelijkmatige toepassing te ondersteunen. Bovendien werd er geen parfum aan toegevoegd. Alle Clinique-producten, of het nu gaat om huidverzorging of decoratieve cosmetica, worden ook op allergieën getest om een zeer goede tolerantie voor de gevoelige huid te garanderen.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.