Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Met Creed Aventus parfumeur Olivier HenryCreed , de zesde generatie van het familiebedrijf, werd een houtachtige, aardse geur met fruitige, frisse accenten gecreëerd.

Al meer dan 250 jaar staat Creed de naam voor Engelse parfumkunst en exclusieve geuren die legendes als Cary Grant en Frank Sinatra hebben geïnspireerd.

Creed Aventus kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Creed Aventus, de fruitige mannengeur met een houtachtig accent

Contrasterende aroma's combineren in Creed Aventus tot een unieke geur. De mannengeur boeit met zijn houtachtige, aardse en frisse aroma's en biedt een krachtige geurbeleving voor de moderne man.

Spier, eik en mos in de basisnoot zorgen voor een taart basistoon en herinneren ons aan een vochtige bosbodem in de ochtend. Dit geeft de parfum kracht en een aardse fundering. Om de sterke aroma's in evenwicht te brengen en de parfum lichtheid te geven, worden de zoete noten van amber en vanille toegevoegd aan de bosgeuren. Vanille in het bijzonder geeft de geur exclusiviteit en warmte. De hartnoot wordt gevormd door wilde jeneverbessen en sterke berk. Indiase patchoeli en geurige jasmijn geven een exotisch tintje en nemen je mee naar vreemde plekken. Door deze interactie is Creed Aventus iets heel bijzonders en unieks. Zoals bij elke exclusieve geur wordt de compositie bekroond door de topnoot: sterke bergamot brengt de gedachten naar een zonovergoten bosblad. De s Astringerende zwarte bes en de fruitige appel doen denken aan de thuistuin, en de zoete ananas zorgt voor een verrassende noot die de geurbeleving uniek maakt.

De contrasten van hard en zoet, fruitig en aards vormen een unieke symbiose. De aroma's vullen elkaar aan en zorgen samen voor een unieke geur.

Kopnoten:
Bergamot
Zware Aalbessen
Appel
Ananas
Hartnoten:
Jeneverbes
Berk
Patchoeli
Jasmijn
Basisnoten:
muskus
Eikenmos
Amber
vanille

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-10%1