Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Om lichaam en geest te harmoniseren, vertrouwt Decléor op de helende effecten van natuurlijke oliën. Deze worden gewonnen uit de zuiverste bronnen over de hele wereld en verwerkt door experts.

Meer info

Koop Decléor care tegen een gunstige prijs

Meer info +

Decléor verzorging combineert aromatherapie en natuurlijke cosmetica

Het merk Decléor bestaat sinds 1974, aanvankelijk onder de naam Cléor. Vrij vertaald uit het Frans zou de titel vertaald kunnen worden als "gouden sleutel". Het is een passende naam voor een merk dat zich inzet voor natuurlijke huidverzorging. Decléor Care is opgericht door Solange Dessimoulie en Caroline Colliard om de cosmetica-industrie op te schudden. De Decléor belofte: 100% natuurlijke stoffen en pure verzorging voor de huid. Tegenwoordig valt het merk onder de paraplu van L'Oréal, maar het is trouw gebleven aan zijn principes. Kleurstoffen en conserveringsmiddelen zijn volledig overbodig. De afzonderlijke producten van Decléor Care worden gekenmerkt door de essentiële oliën die ze bevatten. De producten uit de Aromessence-lijn zijn bijzonder boeiend door hun intense geur. De producten van het merk zijn zeer divers: van serums en gezichtscrèmes tot reinigingsproducten, de Franse fabrikant produceert zo ongeveer alles.

Hoogste normen voor doeltreffendheid

Decléor huidverzorging is ontwikkeld met de claim dat elke man en vrouw de sleutel tot persoonlijke schoonheid zou moeten vinden met de producten. Achter deze poëtische uitspraak zit het idee dat in principe iedereen mooi is en dat alleen maar hoeft te erkennen. Als de verzorgingsproducten van Decléor de sleutel bieden tot dit besef - des te beter. De verzorgingsproducten van Decléor zijn bijzonder vriendelijk voor de huid en worden gekenmerkt door hun innovatieve en krachtige effectiviteit. De natuurlijke plantenoliën worden gebruikt om een zuivere, mooie teint tevoorschijn te toveren en te verwennen.

Decléor huidverzorging mag dan zeer hoge eisen stellen: De producten maken waar wat ze beloven. Ze zijn ontwikkeld uit het samenspel van wetenschappelijke bevindingen en kennis van de energieën van het lichaam. De kennis van aromatherapie en de jarenlange ervaring van de medewerkers vloeien over in de ontwikkeling van nieuwe cosmetische producten. Decléor care is meer dan "gewoon" rijke huidverzorging. De afzonderlijke producten doen zoveel meer: ze revitaliseren de zintuigen en het lichaam dankzij de geselecteerde essentiële oliën. Wat alle producten gemeen hebben is hun delicate consistentie en natuurlijke, betoverende geur. Niets is opdringerig, zwaar of overheersend. Integendeel, het hele verzorgingsprogramma is licht en zorgeloos. Het spreekt alle zintuigen aan en verwent uitgebreid.

Een voortdurend groeiend assortiment holistische verzorgingsproducten

De bekendste huidverzorgingslijn van Decléor is Aromessence. De producten in dit assortiment volgen een holistisch concept. Ze zijn gebaseerd op het uitgangspunt dat de huid er alleen mooi en natuurlijk glad uit kan zien als lichaam en geest met elkaar in harmonie zijn. Dit harmonieuze evenwicht, dat tot uiting komt in een mooie teint, wordt bereikt door het gebruik van puur natuurlijke oliën die alle zintuigen aanspreken. Parabenen, conserveringsmiddelen en minerale oliën worden volledig vermeden. De unieke mengsels van essentiële oliën zijn elk afgestemd op een specifiek huidtype. Elk denkbaar huidtype komt aan bod. Verzorgingsproducten uit de Aromessence lijn zorgen altijd voor een gladde, mooie huid die gevoed en gezond is.

Decléor breidt zijn assortiment al sinds de jaren 1970 voortdurend uit. Algemene huidverzorging, gezichtsverzorging en mannenverzorging werden al snel aangevuld met meer gespecialiseerde productlijnen. Eén daarvan is zonbescherming. En Decléor houdt het ook licht en natuurlijk. Een licht gebruinde maar niet droge huid is immers een teken van goede gezondheid. Bij Decléor betekent zonbescherming dat de huid volledig gehydrateerd en goed gevoed wordt. De zonbescherming zelf is het resultaat van de ingrediënten van de crèmes en oliën en van de natuurlijke bescherming van de gezonde en gevoede huid zelf. Het assortiment bevat zowel producten die voor het zonnen worden aangebracht als producten voor na het zonnen. De zonnefilters werken allemaal als antiverouderingsproducten, omdat ze de huid hydrateren en verstevigen en haar vitaliteit en soepelheid geven. Dit vermindert de eerste tekenen van veroudering.

Decléor biedt verzorgingsproducten voor de reeds gestreste huid onder de naam Rescue SOS. Hier vind je crèmes die ontworpen zijn om de vermoeide huid te revitaliseren, die een bijzonder hoge zonbeschermingsfactor van SPF 30 hebben, of die de beschadigde huid veerkracht, elasticiteit en energie geven.

Onder Men Care geeft Decléor een overzicht van verzorgingsproducten die qua geur en oliemengsels speciaal zijn afgestemd op de mannenhuid. Deze verzorgingsproducten zijn gericht op mannen die hoge eisen stellen aan hun huidverzorging, maar het ook zo eenvoudig mogelijk willen houden. Frisheid en hydratatie staan centraal in het relatief kleine aantal producten speciaal voor mannen. Hydraterende gels die rimpels verminderen en verfrissende scheermousse komen tegemoet aan de wensen van de moderne man. Dagelijkse huidverzorging moet immers eenvoudig en gemakkelijk in gebruik zijn. Naast de bovengenoemde assortimenten biedt Decléor ook gezichtsverzorging en lichaamsverzorging, die op hun beurt weer onderverdeeld kunnen worden in verschillende productlijnen.

Meer dan alleen verzorging: Decléor tegen stress

Holistische Decléor verzorging gaat verder dan pure huidbehandeling. Daarom biedt het Decléor Instituut ook verschillende therapeutische benaderingen. De schoonheidsinstituten die samenwerken met Decléor bieden allemaal behandelingen aan die holistische schoonheid bevorderen. Natuurlijk worden Decléor verzorgingsproducten gebruikt voor massages en soortgelijke therapieën.

Decléor verzorging heeft een gunstig effect op het algehele welzijn en ontspanning. Dit komt omdat het een beetje tijd en rust vraagt voor het aanbrengen. Oliën die zachtjes worden getikt en in de huid worden gemasseerd, worden gecombineerd met crèmes die gedurende langere tijd langzaam in de huid worden opgenomen. Tijdens dit proces verspreiden deze huidverzorgingsproducten hun delicate maar fascinerende geur en strelen ze de huid. Dit maakt Decléor huidverzorging tot een holistisch genot dat je even de stress van alledag doet vergeten. En dit wordt ook weerspiegeld in het uiterlijk van de huid: ontspannen mensen kunnen lachrimpels vertonen, maar de typische rimpels en rode plekken van een gestreste huid zijn niet zichtbaar. De aromatherapeuten van Decléor zijn zich hiervan bewust en houden er rekening mee bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Het is deze holistische benadering van huidverzorging van Decléor die de producten zo geschikt maakt voor gebruik in schoonheidsinstituten. De behandelingen volgen over het algemeen de aanbevelingen van Decléor Paris.

Gemakkelijker te vinden in online winkels

Decléor huidverzorgingsproducten zijn niet overal verkrijgbaar. Als je Decléor verzorgingsproducten wilt kopen, moet je misschien lang zoeken. Ze zijn zelden te vinden in plaatselijke speciaalzaken, maar gespecialiseerde schoonheidssalons verkopen wel een aantal producten van het merk. De producten worden daar ook gebruikt in speciale behandelingen. Als je Decléor verzorging tegen een gunstige prijs wilt kopen, kun je Decléor verzorging het beste online kopen. Het aanbod in online winkels is namelijk veel groter. Decléor verzorging is in online winkels vaak zelfs goedkoper dan in fysieke winkels. Het grotere aanbod van verschillende producten en assortimenten maakt het ook makkelijker om online het juiste Decléor huidverzorgingsproduct voor jouw huidtype te vinden. Voor speciale gelegenheden, seizoensgebonden gebeurtenissen en jubilea kunnen het ook de goedkopere cadeausets zijn.

Gezichtsverzorging +

Niet alleen het lichaam, maar ook het gezicht kan profiteren van de effecten van aromatherapie. Decléor heeft zeer effectieve verzorgingsproducten ontwikkeld op basis van natuurlijke oliën, die precies zijn afgestemd op de respectievelijke huidbehoeften.

Decléor gezichtsverzorging is al meer dan 40 jaar succesvol

Het gezicht is het boegbeeld van onze ziel. Het is het eerste wat ons opvalt aan onze medemensen en het is het gezicht dat we bijzonder aandachtig bestuderen. Gezichtsuitdrukkingen brengen meestal meer over dan het gesproken woord, waardoor het gezicht nog meer in het middelpunt van intermenselijke contacten komt te staan. Daarom is het des te belangrijker dat het gezicht en vooral de gezichtshuid goed verzorgd wordt.

Decléor gezichtsverzorging houdt met haar natuurlijke ingrediënten rekening met de gevoelige gezichtshuid. De Decléor gezichtsverzorgingsproducten zijn vrij van parabenen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en minerale oliën en bieden alles wat de gevoelige gezichtshuid nodig heeft. De formules zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring van de twee vrouwen die Decléor oprichtten in de jaren 1970. Toen heette het merk nog Cléor en viel het nog niet onder de paraplu van L'Oréal. Dat laatste is veranderd - maar de formules van Decléor gezichtsverzorging zijn nog steeds zacht, natuurlijk en ontworpen voor holistische huidverzorging.

Gebundelde kennis voor effectieve producten

In 1974 kwamen Solange Dessimoulie en Caroline Colliard samen in Frankrijk en wilden ze een revolutie teweegbrengen in de cosmetica-industrie. Hun doel was om natuurlijke huidverzorging te creëren op basis van de kennis van hun vier specialiteiten om iedereen de sleutel tot hun persoonlijke tempel van schoonheid te geven. De naam van het bedrijf, Cléor ("de gouden sleutel"), werd gekozen als gevolg van dit verlangen. Tot op de dag van vandaag blijft het laboratorium van Decléor in Parijs nieuwe producten ontwikkelen die trouw zijn aan de principes van het merk.

Essentiële oliën vormen de basis van de zeer effectieve en toch zachte Decléor gezichtsverzorging. Deze worden geselecteerd op basis van hun natuurlijke eigenschappen en zo gecombineerd dat elk product precies bij één huidtype past. Een droge huid heeft een andere verzorging nodig dan een normale huid, die weer verschilt van een vette huid en een oude huid. Een huid die veel buiten is en wordt blootgesteld aan de elementen heeft een andere verzorging nodig dan een huid die zelden zonlicht ziet. Decléor gezichtsverzorging houdt rekening met al deze details.

Het doel van alle producten binnen Decléor gezichtsverzorging is om de huid een jeugdige uitstraling en een fijn en egaal huidgevoel te geven. De individuele verzorgingsproducten moeten een aangename geur hebben, mogen niet overheersen en moeten alle zintuigen verwennen. Voor een "eenvoudige huidcrème" zijn dit eigenlijk best veel eisen. Decléor gezichtsverzorgingsproducten werken op een zeer hoog niveau.

Reiniging, dag- en naverzorging van Decléor

De Franse fabrikant heeft verschillende assortimenten gezichtsverzorging die min of meer bekend zijn. De Aroma Cleanse-lijn bevat producten die zijn ontworpen om de huid te reinigen en te zuiveren met behulp van essentiële oliën. De verzorgingsproducten verfijnen de teint en laten de huid er jonger en frisser uitzien. De texturen zijn zeer delicaat en zijn verkrijgbaar met een antiverouderingseffect voor de rijpere huid en voor andere huidtypes. Dit assortiment omvat rijke schuimen, voedende gezichtslotions en producten met essentiële oliën. Essentiële oliën van magnolia of pepermunt worden gebruikt, evenals hyaluronzuur.

Decléor Aroma Night gezichtsverzorging daarentegen is speciaal samengesteld voor het bioritme van de huid tijdens de slaap. De meeste celregeneratie vindt 's nachts plaats, wat betekent dat deze verzorgingsproducten bijzonder gunstig zijn voor het herstel en de vernieuwing van de huid. De verzorgingsproducten voor de nacht ontgiften de huid zodat deze de volgende ochtend fris en gerevitaliseerd is.

Decléor heeft Aroma Lisse gezichtsverzorging speciaal ontwikkeld voor vrouwen vanaf 30 jaar. De producten grijpen in bij de eerste tekenen van huidveroudering. Hoewel de essentiële oliën in deze huidverzorgingslijn allemaal ontwikkeld zijn voor de huid boven de 30, houden ze toch rekening met verschillende huidtypes. Van een eenvoudige crème tot een zeer effectief serum, de lijn biedt een grote verscheidenheid aan producten.

De Aroma Pureté huidverzorgingslijn werd voor het eerst gelanceerd in 2012. Het is de ideale gezichtsverzorging voor de gecombineerde huid die last heeft van onzuiverheden en de neiging heeft om een vette teint te hebben. Essentiële oliën en plantaardige werkstoffen voorkomen dat de huid te veel talg produceert. Verhelderende en verzorgende producten bouwen hier op elkaar voort. Er worden extracten van waterplanten gebruikt, die hun eigen ecosysteem kunnen reinigen.

Hydra Floral Multi Protection is een reeks hydraterende verzorgingsproducten. De crèmes en lotions hydrateren de huid tot 24 uur lang en zijn zeer effectief dankzij de plantenextracten die ze bevatten. De huid blijft met deze verzorging soepel en is perfect beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De ingrediënten zijn bijvoorbeeld afkomstig van wild viooltje, zeevenkel en de mierikswortelboom.

Ontspanning voor huid en ziel

Decléor gezichtsverzorging lijkt misschien complex, maar is eigenlijk eenvoudig in gebruik. De lotions en crèmes, serums en gels worden zachtjes in de gereinigde huid gemasseerd voor een maximaal effect. Je hoeft niet veel op te letten bij het gebruik, want de afzonderlijke verzorgingsseries zijn perfect op elkaar afgestemd. Voor elk huidtype is er een geschikt verzorgingsproduct, dat kan bestaan uit reinigingsproducten, hydraterende verzorging en vochtinbrengende crèmes, afhankelijk van de behoefte. De nachtcrèmes zorgen ervoor dat de huid 's nachts goed kan herstellen en de cellen regenereren. De volgende ochtend is de huid fris en rozig, soepel en elastisch.

Alle producten zijn ontwikkeld met een focus op holistische verzorging, dus er zijn geen onaangename geurtjes. De essentiële oliën in de producten hebben een aangename geur en de subtiel romige, lichte consistentie van de huidverzorgingsproducten zorgt voor extra verwennerij.

Het gemakkelijkst online te vinden

Decléor gezichtsverzorging goedkoop kopen betekent meestal Decléor gezichtsverzorging online kopen. Dit komt omdat er vaak niet zoveel keuze is in lokale speciaalzaken. Alleen geselecteerde schoonheidssalons die met Decléor werken en de relevante behandelingen aanbieden, hebben een groter assortiment. Decléor gezichtsverzorging is gunstig geprijsd in online winkels, omdat de retailers hun prijzen anders kunnen berekenen dan lokale winkels. Decléor gezichtsverzorging kopen is vooral de moeite waard voor seizoensgebonden gebeurtenissen, jubilea en dergelijke: Bij deze gelegenheden is Decléor gezichtsverzorging af en toe online verkrijgbaar in een voordelige geschenkset. Iedereen die op zoek is naar informatie over Decléor gezichtsverzorging vindt meestal wat hij zoekt in de online shop.

De verzorgingsproducten zijn zo goed op elkaar afgestemd dat ze werken als een wellnessvakantie voor de huid - en dat is te zien: een verzorgde huid is mooi en soepel en straalt persoonlijkheid uit, vooral in het gezicht.

Lichaamsverzorging +

Om het hele lichaam en de zintuigen te ontspannen, heeft Decléor een huidverzorgingslijn ontwikkeld op basis van pure oliën. Vier decennia ervaring en wetenschappelijke expertise vloeien in elk product van het Parijse bedrijf.

Decléor lichaamsverzorging - van probleemoplosser tot rustgevend verwenprogramma

Vermoeide benen, een onzuivere huid op de schouders en nek, de eerste rimpels in het decolleté of een gebarsten huid op de knieën en ellebogen: Huidproblemen kunnen zich op veel verschillende manieren manifesteren. De oplossing ligt vaak in huidverzorging. Decléor lichaamsverzorging is speciaal afgestemd op de verschillende behoeften van de huid onder de kin. Dit komt omdat het lichaam overdag en 's nachts bedekt is met kleding die tegen de huid schuurt en vocht afvoert. Zweet blijft op de huid liggen en kan niet drogen, de huid kan niet goed ademen. Het is dus goed als lichaamsverzorging verlichting biedt.

Decléor lichaamsverzorging gebruikt de kracht van essentiële oliën en plantenextracten om de kleine en grote problemen van de huid op een natuurlijke manier op te lossen. De verzorgingsproducten van de Parijse fabrikant hebben een aangename geur, zijn licht en zorgeloos op de huid en voeden lichaam en geest in gelijke mate. En dat is het geheim van Decléor lichaamsverzorging: alle zintuigen worden geprikkeld door de zorgvuldig ontworpen verzorgingsproducten, zodat lichaam en geest in gelijke mate worden verwend. Holistische zorg is altijd gebaseerd op de aanname dat lichaam en ziel elkaar beïnvloeden. Als je iets goeds wilt doen voor de één, mag je de ander niet verwaarlozen.

Decléor: Een ervaring voor alle zintuigen

De naam van de Franse cosmeticafabrikant is veelbelovend: oorspronkelijk opgericht als Cléor ("de gouden sleutel"), beweert het bedrijf elke man en vrouw de sleutel tot hun persoonlijke tempel van schoonheid te willen geven. Hierachter zit een eenvoudige filosofie: iedereen is mooi en iedereen kan dit herkennen. Soms heb je alleen een bepaald huidverzorgingsregime nodig om dit te realiseren.

Bij Decléor is dit ontwikkeld om alle zintuigen aan te spreken. De producten worden namelijk nog steeds gezamenlijk ontwikkeld door aromatherapeuten, artsen en schoonheidsspecialisten. Decléor werd in 1974 opgericht door Solange Dessimoulie en Caroline Colliard. Samen hadden de vrouwen maar één wens: ze wilden de cosmetica-industrie opschudden en een statement maken met hoogwaardige en vooral zeer effectieve verzorging op natuurlijke basis. Tot op de dag van vandaag wordt Decléor lichaamsverzorging geproduceerd zonder parabenen en conserveringsmiddelen, zonder kleurstoffen en zonder toevoeging van minerale oliën. De meeste actieve ingrediënten komen uit de plantenwereld; essentiële oliën kunnen hun reinigende, verfrissende, revitaliserende of hydraterende werking ontvouwen.

Decléor biedt een breed assortiment

Decléor lichaamsverzorging is een bijzondere verwenbehandeling: als een wellnessvakantie voor de huid, je lichaam is ontspannen, de huid regenereert en is vitaler en jonger. Plantaardige actieve ingrediënten en essentiële oliën werken als magie in de bodylotions, handcrèmes, bodybalsems en oliën. In tegenstelling tot andere merken is Decléor niet gespecialiseerd in de droge of gevoelige huid. Voor elk huidtype is er een geschikte huidverzorgingslijn. De 100% natuurlijke oorsprong van de actieve ingrediënten en de afwezigheid van conserveringsmiddelen en andere chemische toevoegingen maken de huidverzorgingsproducten tot een holistisch genot. Je kunt aan de afzonderlijke huidverzorgingslijnen zien dat aromatherapie de inspiratie was achter de ontwikkeling van de producten.

Decléor lichaamsverzorging richt zich specifiek op de behoeften van individuele huidtypes met de Aroma Confort lijn. Hier vind je speciale producten voor de zeer droge, droge, vette of rijpere huid, voor de gecombineerde huid of andere speciale huidtypes.

Onder Aroma Dynamic vat Decléor lichaamsverzorging samen die ontspant. Speciaal ontwikkeld voor vermoeide benen, de essentiële oliën ontspannen en geven energie en lichtheid. De ingrediënten in deze verzorgingsproducten stimuleren ook de bloedsomloop.

Aroma Epil Expert is een verzorgingslijn die is ontwikkeld om de geïrriteerde huid na het scheren of epileren te kalmeren. De actieve ingrediënten in de afzonderlijke verzorgingsproducten hydrateren de gestreste huid, zodat de huid snel kan herstellen van de pijnlijke procedure. Roodheid verdwijnt snel.

Speciaal voor de droge en zeer droge huid heeft Decléor de Aroma Nutrition lijn ontwikkeld. Waardevolle oliën voorzien de huid van voedingsstoffen en vitale stoffen, sluiten vocht in en geven de huid haar natuurlijke bescherming terug. Omdat een droge huid de neiging heeft om rimpels te vormen, heeft deze verzorging ook een antiverouderingseffect.

Decléor lichaamsverzorging uit de Aroma Sculpt lijn is speciaal ontwikkeld voor vrouwen tijdens de zwangerschap. Deze huidverzorgingslijn is ook een weldaad na zwangerschap of gewichtsverlies: het serum of de gel herstelt de elasticiteit van de huid, maakt haar strakker en laat haar elastischer lijken. Striae worden verminderd en na een paar toepassingen ziet de huid er duidelijk gedefinieerd en stevig uit.

Natuurlijke verzorging uit Frankrijk

Decléor oliën en serums zijn licht en vrij van chemicaliën. De in Parijs gevestigde fabrikant vermijdt bewust het gebruik van parabenen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en minerale oliën in zijn huidverzorgingsproducten. Hierdoor worden de producten niet alleen bijzonder goed verdragen, maar helpt het ook de gestreste huid te genezen. De producten zijn zeer effectief dankzij het kundig mengen van verschillende essentiële oliën en plantenextracten. De combinaties zijn zo gekozen dat ze ten eerste de zintuigen prikkelen met een delicate geur, ten tweede licht op de huid liggen en de tastzin positief aanspreken dankzij hun zachte consistentie en ten derde precies het effect ontwikkelen dat nodig is.

Idealiter worden serums en oliemengsels direct na het baden of douchen in de vochtige huid gemasseerd. Hierdoor wordt het vocht in de huid opgesloten en blijft deze de hele dag soepel en elastisch. Tegelijkertijd verwijdt het warme water in de douche of het bad de huidporiën, waardoor de oliën en lotions beter kunnen worden opgenomen. De actieve ingrediënten dringen diep in de huid en kunnen haar nog beter voeden.

De beste manier om online te kopen

Decléor lichaamsverzorging kopen tegen een gunstige prijs is heel eenvoudig: Decléor lichaamsverzorging is online te vinden in speciaalzaken. Het aanbod van Decléor lichaamsverzorging is online groter, waar je echt alle verschillende verzorgingslijnen kunt vinden. Decléor lichaamsverzorging is vaak niet goedkoop verkrijgbaar in lokale speciaalzaken, omdat de producten vrij gespecialiseerd zijn.

Als je in de online winkel zoekt naar Decléor lichaamsverzorging, vind je ook uitgebreide informatie over de afzonderlijke producten en verzorgingsseries. Dit betekent dat je ook Decléor lichaamsverzorging kunt kopen, die anders alleen verkrijgbaar is in geselecteerde schoonheidssalons. Er is echter nog een reden waarom het de moeite waard is om Decléor lichaamsverzorging online te kopen: cadeausets en vakkundig samengestelde producten die bijzonder geschikt zijn voor jubilea, seizoensfeesten of als verwenpakket voor een geliefde.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten