Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Dr. Hauschka

Dr. Hauschka kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Dr. Hauschka - Een succesverhaal met historische obstakels

Dr. Hauschka Pflege heeft zich met succes doen gelden tegenover concurrenten op het gebied van natuurlijke cosmetica. WALA Heilmittel GmbH produceert sinds 1935 cosmetica uit natuurlijke producten. Aan de lichaamsverzorgingsproducten worden strenge eisen gesteld. Voor natuurlijke cosmetica leidt het bedrijf natuurlijke schoonheidsspecialisten op die vertrouwd zijn met de ingrediënten en hun verschillende werkingswijzen. Naast de verzorgingsproducten zijn er ook medische artikelen verkrijgbaar bijDr. Hauschka

Het kostte het merk enige tijd om Dr. Hauschka cosmetica en verzorgingsproducten aan zijn assortiment toe te voegen. In 1935 ontwikkelde Hauschka een proces waarbij de natuurgeneeskunde zonder bewaaralcohol kon worden geproduceerd. Dit werd enthousiast ontvangen en de vraag nam toe, zodat de eerste vestiging in Ludwigsburg werd geopend. Daarna volgden vestigingen in Wenen en Londen. De stichter werd door de nationaal-socialisten als antroposofe vervolgd en zat zelfs een jaar lang in de gevangenis. Zijn vrouw Margarethe Stavenhagen en Hauschka zouden de productie van de producten stopzetten, en dat gebeurde in 1941. In 1947 vond de nieuwe stichting plaats. Sinds 1950 is het hoofdkantoor van het bedrijf gevestigd in Bad Boll. De belangrijkste focus van alle producten van Dr. Hauschka prinzipel is dat ze moeten bijdragen aan het gezond houden van de huid. Chemisch-synthetische emulgatoren worden niet gebruikt en de aangenaam ruikende geurcreaties worden gemaakt van natuurlijke etherische oliën.

Uitgebreid assortiment Hauschka-verzorgingsproducten

De producten van o.Dr. Hauschka a. complete verzorgingsreeksen op kruidenbasis. Het assortiment strekt zich uit van decoratieve cosmetica tot medische zorg. De individuele verzorgingsproducten zijn geschikt voor elk huidtype. Er zijn natuurlijke producten beschikbaar voor huidverzorging, die de huid eerst reinigen, vervolgens versterken en tenslotte verzorgen. Voor de nachtverzorging zijn er ook natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka . Klanten kunnen de artikelen niet alleen individueel kopen, maar ook in Dr. Hauschka een set. Als u Dr. Hauschka zorg wilt kopen tegen een lage prijs, moet u uitkijken voor speciale aanbiedingen.

Cosmetische producten zijn pas later aan het WALA-assortiment toegevoegd.

Rudolf Hauschka had al het idee voor een cosmetische lijn toen hij de schoonheidsspecialiste Elisabeth Sigmund ontmoette. Samen met de farmaceutische experts van WALA ontwikkelde zij mengsels op basis van natuurlijke stoffen voor gezichtsverzorging en crèmes. Ze creëerden ook interessante geurmengsels. In 1967 werden de eerste cosmetische producten verkocht door Dr. Hauschka Kosmetik. Het bedrijf bleef trouw aan de richtlijnen voor de productie van producten op natuurlijke basis zonder kunstmatige toevoegingen. In 1999 lanceerde het bedrijf eindelijk verdere zorgreeksen op de markt en in 2009 werd het assortiment uitgebreid met Dr. Hauschka Med, met medische cosmetica.

Eenvoudige ontwerpen op Dr. Hauschka producten

De verzorgingsproducten van Hauschka worden zeer eenvoudig gehouden. Op de productverpakking staan alleen foto's van planten of bloemen. Daarnaast staat er slechts een eenvoudige belettering met het merk en de productnaam op. Er is geen uitgebreide versiering of decoratie, en de verzorgingsproducten zijn ook verkrijgbaar in kokers of andere verpakkingen die praktisch te gebruiken zijn.

Lichaamsbalsem met rozenextracten

De afzonderlijke ingrediënten van Hauschka-producten zijn doordacht en voldoen altijd aan de hoogste criteria. Er zijn meer dan 20.000 soorten rozen in alle kleuren en vormen. Een roos bestaat uit contrasten en toch vullen ze elkaar perfect aan. De etherische oliën van rozen zijn bedoeld om je te vervoeren naar een rijk van dromen. Dit zou moeten helpen om sterker te worden en meer energie te hebben. Als de roos wordt gecombineerd met amandelolie als olie-extract, wordt de kwaliteit van de roos versluierd. In waterige samenstellingen komen de harmoniserende en versterkende aspecten tot uiting.

WALA-geneeskrachtige plantentuin voor hoogwaardige zorg

De medicinale kruidentuin van WALA ligt aan de rand van de Zwabische Alb. Hier verzorgen de tuiniers de verschillende planten die er groeien volgens de door Rudolf Steiner ontwikkelde biologisch-dynamische methode. Op 4,5 hectare worden ze verzorgd, geoogst en vervolgens gebruikt voor de producten. In totaal worden er meer dan 150 verschillende medicinale planten gekweekt. Het drogen van de oogst die nodig is voor de verdere verwerking vindt plaats in het medicijnhuis van de WALA-tuin. Een condensatieproces koelt de warme en vochtige lucht af tot onder het dauwpunt voor het drogen. Hierdoor condenseert het water uit de planten en worden ze na korte tijd zachtjes gedroogd.

Mangoboter door Dr. Hauschka

Lange tijd was het niet mogelijk om mango als boter te gebruiken. Na intensief onderzoek zijn de experts van Hauschka daarin geslaagd. In een testfase waren de eerste resultaten overtuigend. Dr. Hauschka De producten worden op natuurlijke wijze gemaakt met biologische mangoboter. Dit is niet zo goedkoop, maar de kwaliteit is overtuigend. De boter die uit de steen van de vrucht wordt geproduceerd, heeft een verzorgende werking en geeft producten die deze steen bevatten een delicate consistentie.

Verzorging in drie stappen

Wie online Dr. Hauschka zorg zoekt, zal al snel merken dat zorgproducten vaak in sets worden aangeboden of dat het gebruik van losse artikelen in combinatie met andere producten wordt aanbevolen. Dit komt omdat de Dr. Hauschka huidverzorgingsproducten altijd zo op elkaar zijn afgestemd dat ze de huid altijd de ideale verzorging bieden. Gedurende de dag is het aan te raden om een facewash crème of melk te gebruiken om de huid te reinigen en vervolgens een dagcrème aan te brengen. Cosmetische producten voor make-up worden verwerkt met verzorgende ingrediënten en worden ondersteund door extracten van medicinale planten. De Dr. Hauschka verzorging 's nachts is vetvrij, omdat de huid regenereert en 's nachts moet ademen. Hier zijn versterkende en revitaliserende producten ideaal om de huid in dit proces te ondersteunen.

WALA Heilmittel GmbH ondersteunt Burkina Faso

In Burkina Faso ondersteunt WALA Heilmittel GmbH een karitéboterproject. De vrouwen die er wonen produceren de karitéboter volgens een traditioneel recept met ingrediënten uit een beschermd, gecertificeerd biologisch verzamelgebied. De dorpen krijgen ter plaatse uitgebreid advies en financiële ondersteuning. WALA Heilmittel GmbH ondersteunt deze ontwikkeling door sinds 2001 regelmatig karitéboter te kopen en bovengemiddelde prijzen te betalen.

Hoe kom je aan je Dr. Hauschka zorg?

Hauschka-verzorgingsproducten kunnen gemakkelijk online worden gekocht. Bij het doorbladeren van een online shop zijn er geen urenlange ritten en kunnen prijzen of kortingsacties direct worden bekeken. Als u niet overtuigd bent van de kwaliteit van de Dr. Hauschka zorg, hoeft u in eerste instantie geen geld uit te geven, maar kunt u gratis monsters aanvragen en testen. De verzorging is zeer geschikt voor gevoelige huidtypen omdat deze vrij is van synthetische additieven. Dr. Hauschka Zorg kan goedkoop worden ingekocht, en kopers ontdekken al snel dat deze producten zeer zuinig zijn en dat de hoge kwaliteit de prijzen rechtvaardigt.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
2 57
toepassen
vandaag tot-22%1