Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het merk Eucerin biedt huidverzorging die is afgestemd op specifieke huidtypes en hun behoeften, met meer dan 100 jaar ervaring en modern onderzoek. Zo voorziet Eucerin verzorging de huid van verzachtend vocht en belangrijke voedingsstoffen en ondersteunt haar in haar functie.

Meer info

Koop Eucerin Care goedkoop

Meer info +

Eucerin Verzorging voor een gezonde en mooie huid

Niets getuigt zozeer van geestelijk evenwicht en lichamelijke gezondheid als een egale, frisse huid. Eucerin biedt verzorging voor de veeleisende en gevoelige huid. Eucerin is een van 's werelds meest gerenommeerde bedrijven op het gebied van medisch-cosmetische verzorging. Herhaaldelijk is Eucerin door de Duitsers verkozen tot het meest vertrouwde merk in dit beroep. Lange tijd was het alleen in de apotheek verkrijgbaar, maar nu kunt u Eucerin huidverzorging online kopen. De huid is het grootste orgaan van de mens en een teken van innerlijke en uiterlijke gezondheid. De juiste verzorging is een eerste vereiste voor een aangenaam uiterlijk. Eucerin verzorging biedt een waaier van oplossingen voor specifieke huidproblemen. In het bijzonder verzorgingsproducten voor de zeer droge huid, de onzuivere huid, tegen jeuk en de huid die vatbaar is voor neurodermitis, zonbeschermingsproducten en antiverouderingsproducten behoren tot het gamma van Eucerin. Met wetenschappelijk onderzochte actieve bestanddelen voorziet Eucerin Care de huid van de nodige stoffen om haar een egaal, gezond en fris aanzien te geven. De huid wordt stralend mooi en het gevoel van eigenwaarde wordt versterkt. Dit creëert een nieuw gevoel van welzijn voor iedereen die gebruik maakt van Eucerin zorg.

Verbetering van de huid door onderzoek

Eucerin is een merk van Beiersdorf AG, dat verantwoordelijk is voor vele bekende huidverzorgingsproducten. Het merk dankt zijn naam Eucerin aan de chemicus Dr. Isaac Lifschütz. Hij ontdekte de emulgator Eucerit en vroeg er in 1900 patent op aan. Hiermee slaagde hij er voor het eerst in een stabiele emulsie van water in olie te produceren. Alle producten van de Eucerin huidverzorgingslijn zijn op dit moment gebaseerd op Eucerit. De naam komt uit het oud-Grieks en betekent "mooie was". De verzorgingsproducten zijn zeer populair vanwege hun soepelheid, gebruiksgemak en heilzame werking. Beiersdorf AG verwerft de octrooirechten in 1911 en maakt van Eucerin een succesvol huidverzorgingsmerk.

Een andere baanbrekende uitvinding is de ph5- Eucerin zalf. Het is het eerste verzorgingsproduct dat de zuurmantel van de huid herstelt en in stand houdt. Het werd al snel gevolgd door ph5 crème en ph5 lotion, die ook vandaag nog helpen bij veel huidproblemen. In de jaren 1990 lanceert Eucerin Pflege voor het eerst zonnebeschermingsproducten voor personen met zonneallergie en producten voor de behandeling van neurodermitis. Er worden ook anti-verouderingsproducten, een verzorgingsserie voor de onzuivere huid en andere innoverende producten op het gebied van de gevoelige huid en het herstel van gezonde huidfuncties gecreëerd. Het uitgangspunt voor alle Eucerin verzorgingsproducten is altijd onderzoek naar de huid en haar functies. Door te begrijpen welke processen zich in de huid afspelen, kan Eucerin perfect op maat gemaakte oplossingen vinden voor specifieke huidproblemen. Eucerin verzorging is gunstig voor al wie wil vertrouwen op een wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging.

Populaire verzorging van Eucerin in de online winkel

Eucerin Care is zowel geschikt voor algemene huidproblemen als voor klinische ziektebeelden zoals neurodermatitis, psoriasis of diabetische huid. De reacties van de huid treden dan in combinatie op. In essentie levert Eucerin verzorgingsproducten voor de volgende gebieden:

-droge huid

-gevoelige huid

-Anti-Aging

-onzuivere huid en acne

-Sunscreen

Haarverzorging

-Deodorant

De belangrijkste verzorgingsreeks voor de droge huid is Eucerin UreaRepair. De lotions, zalven, crèmes en waslotions bevatten een aan de huid gerelateerd ureumcomplex en andere natuurlijke vochtregulerende factoren die de vochtbalans van de huid reguleren. Ceramiden versterken de fysiologische huidbarrière om vocht in de huid te houden. De huid ontspant zich onmiddellijk, de jeuk en het gevoel van spanning worden minder. Zelfs een schrale huid wordt glad en soepel. Het effect duurt 48 uur. Afhankelijk van de mate van droogheid zijn verschillende doseringen van het ureumcomplex beschikbaar.

De verzorging van de gevoelige huid is moeilijk, roodheid, ontstekingen en droogheid zijn frequente gevolgen van een verkeerde verzorging. De ph5-verzorgingslijn herstelt het natuurlijke evenwicht van de huid en maakt haar beter bestand tegen irritaties door omgevingsfactoren. Door de ph5 citraatbuffer bouwt de huid haar natuurlijk zuur milieu weer op en versterkt zo haar zelfbescherming. Wie deze Eucerin verzorging online zoekt, vindt een uitgebreid verzorgingsgamma voor de gevoelige huid bestaande uit douchegel, deodorant, shampoo, waslotions, bodylotion, crèmes en zalven.

Een jeugdig stevige huid is de wens van veel vrouwen wanneer de elasticiteit afneemt met de leeftijd. De antiverouderingsverzorging Eucerin omvat producten die zijn afgestemd op de verschillende behoeften van de huid en die de huid volume, elasticiteit en vocht geven. Rimpels worden zichtbaar geminimaliseerd en de huid krijgt een frisse teint. De Hyaluron Filler-serie maakt gebruik van hyaluronzuur en saponine als belangrijkste ingrediënten. Hyaluronzuur wordt in de huidcellen gevormd en houdt het vocht in de huid. Uitwendig toegediend hyaluronzuur trekt water in de huid, waardoor deze voller wordt. Saponine stimuleert de vorming van huideigen hyaluronzuur. Van dagcrème tot maskers, peeling, oogverzorging en nachtcrème tot CC crème en serums, Eucerin verzorging biedt perfect op elkaar afgestemde middelen om de jeugdigheid van de huid te herstellen.

Onzuiverheden verschijnen op elke leeftijd. Eucerin Dermopure reinigt de huid op milde en doeltreffende wijze. De triggers en neveneffecten van acne, zoals ontstekingen, mee-eters, bacteriën en overproductie van talg, worden verminderd en de huid wordt gereinigd. Naast reinigingsproducten biedt Eucerin ook verzorgingsproducten voor de acnegevoelige huid.

De zonnebescherming Eucerin voldoet aan de hoogste eisen. De Advanced Spectral Technology beschermt de huid op betrouwbare wijze tegen UVA/UVB-stralen. De zonverzorging is geschikt voor mensen met zonneallergie en neurodermitis, een huid met neiging tot acne en een gevoelige huid. Er is ook zonnebescherming speciaal voor de huid van kinderen. Zonverzorging is verkrijgbaar in de vorm van zonneolie, zonnecrème en zonnespray. De aftersunproducten helpen de huid te regenereren na intensieve zon. In de online winkel kunt u zonbescherming van Eucerin care tegen een redelijke prijs kopen.

Milieuvriendelijke verzorgingsproducten

Eucerin is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid ten aanzien van mens en milieu. De onderneming steunt diverse sociale projecten en besteedt aandacht aan haar milieuprestaties. Sinds eind 2019 betrekken alle Beiersdorf-vestigingen 100% van hun elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen. De verpakking wordt zoveel mogelijk beperkt en op duurzame wijze geproduceerd. Eucerin maakt bijvoorbeeld geen gebruik van bijsluiters. De zonnecrème van Eucerin ondersteunt de Hawaiian Reef Act door de UV-filters oxybenzone en octinoxate te vermijden, die ervan worden verdacht koraalverbleking te veroorzaken. Microplastics zullen tegen 2023 volledig zijn verdwenen uit Eucerin producten. De onderneming maakt reeds gebruik van biologisch afbreekbare deeltjes in scrubs, douchegels en andere cosmetische producten en gebruikt geen nylon in haar producten. Beiersdorf koopt palm(kern)olie van verifieerbaar duurzame bronnen ("Certified Sustainable Palm Kernel Oil"). Palmolie wordt in Eucerin huidverzorging gebruikt in de vorm van oppervlakte-actieve stoffen en emulgatoren. De open benadering door Beiersdorf van kritieke kwesties bevestigt het vertrouwen dat de klanten in het merk stellen.

Een perfect verzorgde huid

Eucerin Care biedt optimale oplossingen voor specifieke huidproblemen. Met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van medische cosmetische producten, is de onderneming voortdurend bezig met het onderzoek naar nog meer producten van hoge kwaliteit. De werkzaamheid en veiligheid worden onderzocht in laboratoriumtests en bij proefpersonen. Er vinden geen dierproeven plaats. Er komen alleen effectieve producten op de markt. Want Eucerin heeft zich tot doel gesteld om met haar verzorgingsproducten een gezonde en mooie huid te behouden. De weldadige tincturen verwennen de huid niet alleen met exclusieve verzorgingsformules, maar ook met een aangenaam gevoel bij het aanbrengen. De producten van Eucerin verbeteren niet alleen het uiterlijk van de huid, maar ook het humeur van mensen met huidproblemen. Omdat huidproblemen vaak ook psychologische lasten zijn. Koop daarom Eucerin verzorging, zodat huid en ziel opgelucht adem kunnen halen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten