Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa
Helena Rubinstein

Helena Rubinstein kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Een wereldwijde term voor luxe

Als je de naam Helena Rubinstein hoort, denk je aan gecultiveerde elegantie en tijdloze schoonheid. Het merk staat al generaties lang bekend om de glamour van vervlogen tijden, toen vrouwen in sierlijke poses hun schoonheid met toewijding verzorgden. Maar dit is bedrieglijk - Helena Rubinstein producten zijn altijd met de tijd meegegaan. Achter de producten van vandaag gaat de modernste knowhow schuil, gekoppeld aan tijdloze elegantie.

Dankzij deze succesvolle mix kunnen vrouwen van de 21e eeuw zich verwennen met merkproducten van hoge kwaliteit en de glamour van de Belle Époque voelen. Of het nu gaat om een mascara of een blush, de zorgvuldig verpakte Helena Rubinstein producten geven u al voor het aanbrengen een beetje spanning. Als ze dan gebruikt worden, kan elke vrouw zich als een diva voelen.

Het bedrijf, dat nu gevestigd is in New York, is opgericht door wetenschappelijk geïnteresseerde Helena Rubinstein mensen die altijd op zoek waren naar de perfecte combinatie van medicijnen en cosmetica. Beiden wilden ze samenvoegen ten dienste van de schoonheid.

Sinds 1988 maakt het bedrijf deel uit van de groep L'Oréal, waar de filosofie van de oprichter wordt voortgezet.

Om van de wijde wereld een roeping te maken...

Helena Rubinstein werd geboren in 1870 in Krakau. Ze begon geneeskunde te studeren in 1889, maar stopte met haar studie om naar Australië te emigreren om bij haar oom te gaan wonen. Toch bleef haar interesse in de geneeskunde altijd levendig.

Voor haar verblijf in Australië gaf haar moeder haar een potje gezichtscrème om mee te nemen. Dit was erg populair bij de buren en al snel kreeg ze het idee om de room te importeren. In 1899 opende ze de eerste schoonheidssalon van Australië in Melbourne. Maar ze wilde meer bereiken en reisde naar Parijs om dermatologie te studeren. In 1914 emigreerde ze naar New York, van waaruit ze de wereld veroverde. De Parijse schoonheidssalon werd bezocht door de Hautevolee, die een grote bijdrage heeft geleverd aan haar roem. Haar hele leven lang was ze ook een beschermheilige van de kunst.

De ontwikkeling van cosmetica met medische doeltreffendheid was al vroeg in het belang van de oprichter van het bedrijf. Haar hele leven lang stond ze Helena Rubinstein open voor innovatieve ideeën en promootte ze ook de kunsten. Wetenschap en schoonheid, deze twee componenten lopen als een rode draad door het leven van de ondernemer en worden vakkundig gecombineerd in Helena Rubinstein producten.

Biotechnologie zorgt voor een goede huidverzorging

Het assortiment Helena Rubinstein is ook online groot en biedt een individuele schoonheidsverzorging voor elke vrouw. Bij de ontwikkeling van de producten is altijd aandacht besteed aan de natuurlijke conditie van het lichaam. Visagisten en concealers werken bijvoorbeeld met biotechnologie, die onzuiverheden of donkere kringen van de huid bestrijdt en de huid verrijkt met vitaminen en lipiden om haar permanent te laten stralen. Individuele Helena Rubinstein producten hebben dus ook extra voordelen.

De bekendste make-up lijnen zijn:

- De Color Clone Foundations, die zich automatisch aanpassen aan de teint van de drager.

- De Helena Rubinstein Prodigy Foundations, Concealer and Powder, die samen met de gerenommeerde schoonheidskliniek Laclinic-Montreux werd ontwikkeld.

- De Spectaculaire Stichting, die tot twaalf uur meegaat en de huid een innerlijke glans geeft die haar de hele dag lang laat gloeien.

Andere Helena Rubinstein producten zoals mascara en oogschaduw laten uw ogen stralen zonder te dik of onnatuurlijk te zijn. De Helena Rubinstein mascara's zijn dat wel:

- De grote Lash Queen serie, die voor elke wimper en elke behoefte de ideale oplossing biedt. Lash Queen Sexy Black Mascara, bijvoorbeeld, zorgt voor gebogen, volumineuze, zwarte wimpers voor het wow effect.

- De surrealistische Ever Fresh Mascara is bijzonder lang houdbaar en geeft het oog een frame van lange, dichte en gebogen wimpers.

- De Long Lash Mascara zorgt voor lange droomwimpers en de perfecte look.

Oogschaduw is de perfecte aanvulling op de Helena Rubinstein producten:

- De Wanted Eyeshadow lijn wordt geleverd met bijpassende duo's of als een compleet palet van bijpassende tinten die zich aanpassen aan het ooglid met een poederachtige lichtheid.

De Helena Rubinstein wenkbrauwpotloden en eyeliner vormen de finishing touch voor een succesvolle oogmake-up. Natuurlijk mag de bijpassende lippenstift niet ontbreken bij een succesvolle avondmake-up. Maar zelfs lichte dagmake-up ziet er nog completer uit met een edele, discrete lippenstift of lipgloss.

Het Wanted assortiment bevat een verscheidenheid aan bijpassende Helena Rubinstein producten en wordt aangevuld met Wanted lippenstift in tal van natuurlijke kleuren. De lippenstift zorgt voor vocht en laat de lippen verleidelijk glanzen. Wanted Gloss wordt geleverd met een klassieke look of met een extra glans. Dus hij alleen of als een lippenstift afwerking voor de grote verschijning. De Rouge Wanted Blush behoort ook tot de Wanted lijn.

Helena Rubinstein - Het Schoonheidsrapport

Helena Rubinstein was een groot bewonderaar van kunst. Hun schoonheidssalons zijn zelf kleine kunstgalerijen, ingericht met schilderijen van talrijke kunstenaars.

Ook het eigen magazine The Beauty Report maakt al tientallen jaren deel uit van het merkHelena Rubinstein . Hier worden de huidige trends en de carrière van de oprichter van het bedrijf gepresenteerd. Interviews met sterren en sterretjes, niet alleen over mode en cosmetica, maar ook over hun persoonlijke schoonheidsroutine, muzikale smaak en vrijetijdsactiviteiten. Het tijdschrift treedt in de voetsporen van klassieke tijdschriften uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw, toen Madame Rubinstein een nauwe relatie had met de sterren van het stille filmtijdperk.

Maar de wetenschap, Helena Rubinstein haar tweede passie en basis van haar onderzoek, neemt ook haar plaats in het Beauty Report in. Onder het motto "Schoonheid is wetenschap" wordt de effectiviteit van de Helena Rubinstein producten online uitgelegd en voor elke lezer begrijpelijk gemaakt.

Luxe van een gouden tijdperk

Helena Rubinstein De producten worden gemaakt volgens de laatste onderzoeksresultaten. De make-ups, eyeliners en andere producten verfraaien niet alleen het uiterlijk, maar kunnen ook het uiterlijk van de huid verbeteren, de wimpers versterken of rimpels verminderen dankzij wetenschappelijk bewezen diepte-effecten.

De ingrediënten zijn dus up-to-date en het onderzoek naar Helena Rubinstein producten vordert, altijd in dienst van de schoonheid. De stijlvol verpakte producten geven een vleugje Belle Époque luxe ondanks alle moderniteit. Een vrouw kan zich als een diva voelen, zelfs als ze goedkoop Helena Rubinstein producten koopt.

Online vindt u tal van korte video's waarin de technieken voor de toepassing van de afzonderlijke Helena Rubinstein producten worden uitgelegd. Als u producten wilt kopenHelena Rubinstein , kunt u hier vooraf uitgebreide informatie krijgen, omdat elk product zeer bijzondere eigenschappen heeft.

Prijs overzicht +

goedkoopste Helena Rubinstein product
duurste Helena Rubinstein product
EUR
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Besparingen op de uitoefenprijs = prijs op parfumagic.de (Panda parfums Ltd.) van de n.Chr.

Geld-terug-garantie +

Productsoort +
prijs +
Resultaten filteren
vandaag tot-54%