Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Als u van zonnebaden op het strand of wilt bruinen in het solarium, hebt u speciale huidverzorging. De producten uit de Lancaster After Sun serie zijn hiervoor ontworpen. Ze verzachten de gebruinde huid, verzorgen de huid fluweelzacht en voorzien haar van veel vocht. Dit gebeurt zonder het bereikte looieffect te verminderen.
Lancaster After Sun zorgt voor een gelijkmatige en langdurige bruining. De producten van de Lancaster After Sun serie kenmerken zich door een aangename textuur die snel wordt geabsorbeerd en een blijvend effect heeft. Vocht dat de huid verliest tijdens het looiproces wordt snel aangevuld door Lancaster After Sun. Daarnaast gebruikt Lancaster After Sun effectieve plantenextracten om de huid tot in de diepere lagen te kalmeren, te ontspannen en te verzorgen.
De Lancaster Maximizer After Sun producten vertegenwoordigen een nieuwe generatie van nazorg. Bij regelmatig gebruik kunt u uw vakantietint aanzienlijk verlengen. Lancaster After Sun is zacht voor de huid en herstelt zelfs huidirritaties. Lancaster Maximizer Na Zon moet direct na het zonnebaden worden aangebracht, omdat het zijn effect snel ontvouwt en het ondersteunt het natuurlijke regeneratieproces van de huid en intensiveert het zonne-effect.
Lancaster After Sun zorgt in een mum van tijd voor een goed verzorgd, zacht en aangenaam huidgevoel. De uitstekende werking van Lancaster After Sun is gebaseerd op het speciaal ontwikkelde Tan Activator Complex, dat de natuurlijke afgifte van melanine stimuleert en zo de bruining van de huid ondersteunt. Bovendien wordt de huid ontspannen en geregenereerd. Dit voorkomt vroegtijdige huidveroudering door omgevingsfactoren en zorgt voor een natuurlijke, egale en jeugdige teint.
Het assortiment Lancaster After Sun omvat een schat aan bruiningsproducten, van moisturisers tot bodylotion en gezichtscrèmes. Terwijl de zon zorgt voor een natuurlijke bruining van de huid, zorgen de producten uit de Lancaster After Sun serie ervoor dat de bereikte bruining lang aanhoudt.

Het design

De producten uit de Lancaster After Sun serie hebben een succesvol verpakkingsontwerp. De lotions worden geleverd in slanke en compacte tubes, terwijl de crèmes worden aangeboden in potten. Deze verpakkingen maken een economische en nauwkeurige dosering mogelijk en kunnen veilig en schoon worden afgesloten met praktische doppen en deksels.
Dit zorgt voor een hygiënische toepassing in elke situatie. De producten uit de Lancaster Maximizer After Sun serie zijn direct herkenbaar aan hun fel oranje kleur. Lancaster Na het na-looien van de zon zijn producten vooral aan te bevelen voor gebruik op vakantie, op reis en onderweg. Elke keer dat u naar het strand of het solarium loopt mag u de producten uit de Lancaster After Sun serie niet vergeten.

Het assortiment

Hoe kan een volle en gelijkmatige bruining worden bereikt zonder de huid te lang bloot te stellen aan intensief zonlicht? Lancaster Na zon weet het antwoord. De producten van de Lancaster After Sun serie zijn gericht op iedereen die waarde hecht aan een gelijkmatige en gezonde bruining van de huid. Na een bezoek aan het solarium of zonnebaden op het strand, Lancaster After Sun herstelt vocht verwijderd uit de huid, zorgt voor het en ondersteunt het zonne-effect.
Passende verzorgingsproducten zijn beschikbaar voor het hele lichaam en voor alle huidtypen. Het nieuw ontwikkelde Tan Activator Complex stimuleert de natuurlijke aanmaak van melanine en ondersteunt zo het zonne-effect. Als u Lancasters na-looiproducten direct na het zonnebaden aanbrengt, houdt het zonne-effect veel langer aan.
Het Lancaster After Sun assortiment omvat Lancaster After Sun Moisturizer, Lancaster After Sun Tan Maximizer Douche-lichaamsverzorging, Lancaster After Sun Tan Maximizer Kalmerende Moisturizer Gezicht en Lichaam, Lancaster After Sun Tan Maximizer Kalmerende Moisturizer Gezicht en Lichaam, Lancaster After Sun Moisturizer, Lancaster After Sun Tan Maximizer Kalmerende Moisturizer Gezicht en Lancaster After Sun Tan Maximizer Kalmerende Moisturizer Gezicht en Lancaster Na Zon Tan Maximizer Kalmerende Moisturizer Gezicht.
Alle crèmes en lotions zijn geschikt voor alle huidtypen en worden daarom ook aanbevolen voor de gevoelige huid. Met Lancaster After Sun is een gezond, kalmerend en gelijkmatig bruiningsproces gegarandeerd en krijgt u een veel langere vakantietint.