Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het merk Lancaster staat al meer dan zes decennia bekend om haar hoogwaardige en exclusieve huidverzorgingsproducten. Lancaster staat voor geselecteerde formuleringen, effectieve composities en een breed scala aan producten. Maar dat is duidelijk niet alles waar de bekende fabrikant voor heeft gestaan sinds zijn oprichting in 1946. Lancaster wil niet alleen scoren door afwisseling en kwaliteit, maar ook door een eerlijke prijs-prestatieverhouding. Ook daarom beschikt het merk vandaag de dag over een uitzonderlijk groot klantenbestand, dat vooral als één ding kan worden omschreven: trouw. Veel klanten die één van hun favoriete producten op Lancaster ontdekten, blijven lange tijd trouw aan het merk en zijn favoriete producten. Bovendien bevelen zij de producten vaak aan hun vrienden, broers of zussen of kinderen aan, zodat het etiket in het verleden vaak zeer succesvol was op mond-tot-mondreclame in plaats van op kostbaar reclamemateriaal.
Iets dat Lancaster zo bijzonder maakt en dat de reputatie van het merk, die vandaag de dag zeer wordt gewaardeerd, heeft versterkt, zijn de ongeveer 750 unieke patenten. Lancaster investeert veel tijd en geld in onderzoek naar bewezen en bestaande formules en formuleringen. Maar het merk is ook niet gierig als het gaat om het vinden van nieuwe manieren en middelen om bestaande complexen te verbeteren of te combineren met andere formuleringen. Vandaag de dag heeft Lancaster meer dan 1500 experts in dienst uit de meest uiteenlopende gebieden van huidverzorging om dit onderzoek te bevorderen.
Een mooie huid is duidelijk niet alleen het resultaat van goede verzorging. Een mooie huid vereist altijd een bepaalde mate van bescherming: bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar ook tegen de schadelijke zonnestralen. Dit is precies waar Lancaster binnenkomt met het exclusieve Sun Control-gamma. Het innovatieve productassortiment richt zich op de bescherming van de huid tegen UV-stralen. Lancaster verzorgt ook de huid met deze serie tot ver na het zonnebaden en helpt de huid fris, ontspannen, glad, gezond en jeugdig te blijven.

Het design

Net als zomervakanties zijn de Lancaster Sun Control producten verkrijgbaar in oranje en wit. Elegante belettering in afwisselend duidelijke en cursieve letters brengt visueel de lichtheid over die gebruikers van de texturen kunnen verwachten. Zonneoliën en -crèmes, nazorg of neusspray hebben deels transparante verpakkingsdetails op de sluitingen van de dispenserkoppen.
Afhankelijk van het product onderstrepen gekleurde strepen in blauw, geel of rood bovendien de verzorgende indruk van Lancaster Sun Control met extra vocht. Sun Control schoonheidsverzorgingsproducten zoals zelfbruinende lotion, foundation of poeder zijn ontworpen in het bruin in plaats van oranje. Ook hier is de belettering overzichtelijk en gevarieerd. De lichtbeschermende buizen en flessen zorgen voor een lange houdbaarheid gedurende het hele zomer- en zonneseizoen. (125623)

Het assortiment

Lancaster Sun Control bevat lichte texturen om de huid te beschermen tegen de zon, tegen uitdroging en dus tegen vroegtijdige huidveroudering.
Anti-krimpels & Donkere vlekken Uniforme tancrème huid SPF 30 verwent gezicht en decolleté met een romige textuur en een hoge zonbeschermingsfactor voor het zonnebaden. Luxueuze voedingsstoffen in de zonnebrandcrème spannen en voeden de huid zelfs voor het zonnebaden. Anti-rimpels & donkere vlekken Radiant Glow Fluid SPF 50 is nog effectiever tegen UV-licht, waardoor het ideaal is voor de bijzonder zongevoelige huid. Beide producten uit de serie zorgen bij regelmatig gebruik voor een blijvende verlichting van pigmentvlekken en ouderdomsvlekjes tegelijk.
Antiverouderende Ultra-Nourishing After Sun Balm uit de Lancaster Sun Control-serie is ideaal voor het verzachten van de huidverzorging na het zonnebaden. De rijke ingrediënten dringen door in de diepere lagen van de huid. Daar ondersteunen ze de kalmerende werking van de huid, hebben ze een ontspannend effect en stimuleren ze de regeneratie. Daarnaast worden met name het gezicht en de decolleté intensief gehydrateerd. Dit vermindert rimpels en verstevigt de huid.
Het meest gevoelige deel van het gezicht, namelijk de ogen, wordt beschermd door anti-rimpels en donkere vlekken oogcontourcrème SPF 50+. De huid wordt beschermd tegen schadelijk zonlicht, donkere vlekken en kleine rimpels worden betrouwbaar verminderd. Tijdens het aanbrengen worden de huidcellen in deze gevoelige gezichtszone intensief gevoed met een lichte, romige textuur.
Anti-ageing & Dark Spots Uniform Tan Milk SPF 50 is vóór het zonnebaden bijzonder gemakkelijk aan te brengen in het hele lichaam. De zachte lichaamsmelk beschermt betrouwbaar tegen UV-straling. Tegelijkertijd worden donkere vlekken vermeden en worden kleine rimpels verminderd met dit Lancaster Sun Control serieproduct. De huid blijft in balans, zelfs na langdurig zonnebaden. Indien nodig kan de zonnemelk meerdere keren worden aangebracht om de bescherming te verversen.
Een van de voordelen van zonweringsproducten van Lancaster is hun goede onderlinge compatibiliteit. Voor een beschermend, voedend en verzorgend resultaat kunnen de direct zonweringsproducten achter elkaar worden gebruikt.