Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Een poeder dat u de hele dag door vergezelt

Fijne lijntjes op het gezicht, lichte roodheid of vergrote poriën behoren tot het verleden met de Powder Lancôme Long Time No Shine setting. De hoogwaardige, doorschijnende make-up van hoge kwaliteit is ultralicht. Dankzij de formule, die kleine deeltjes mica en silica bevat, past het poeder zich gemakkelijk aan elk huidtype aan. Dit maakt Lancôme Long Time No Shine Setting Powder een geweldige basis voor rijpere vrouwen, maar ook voor jonge vrouwen, die niet mogen ontbreken in een make-up tas. Het product absorbeert de hele dag door prachtig de vette film, die vooral in het gebied van de T-zone de controle kan overnemen. Dankzij Lancôme Long Time No Shine Setting Powder wordt de onaangename glans geneutraliseerd en ziet de teint, bijvoorbeeld op het voorhoofd, de neusrug en de kin, er natuurlijk mat uit. Een "overvetting", die vaak puistjes met zich meebrengt, kan op deze manier worden vermeden. Lancôme Long Time No Shine Setting Powder verstopt de poriën niet, u kunt nog steeds vrij ademen. Wie meer moeite heeft met een droge huid - bijvoorbeeld in de buurt van de wangen - kan ook terugvallen op Lancôme Long Time No Shine Setting Powder. Door de lichte textuur droogt het poeder niet extra uit - integendeel, de verzorgingsformule is zo ontworpen dat het de tere huidzones op het gezicht voldoende bescherming biedt om te regenereren. Bij het aanbrengen onthult Lancôme Long Time No Shine Setting Powder zijn veelzijdigheid: het poeder kan gebruikt worden voor het fixeren van make-up en een foundation. Tegelijkertijd overtuigt hij ook als verhuller. Neem gewoon wat Lancôme Long Time No Shine instelpoeder op met een borsteltje en dep het voorzichtig op de onderste oogzone. Met de vinger of een spons kan het product nadien schoon worden verdeeld, zodat er geen lelijke heldere randen ontstaan. Donkere schaduwen zijn verborgen en de ogen lijken alerter en stralender na het aanbrengen.

Tijdloze elegantie

Lancôme Long Time No Shine Setting Powder overtuigt niet alleen door het gebruiksgemak, maar ook door het design. Het principe is al lang Lancôme dat minder is meer. Een eenvoudige smeltkroes met een zwarte schroefdop versierd met een gestileerde roos geeft het eerste klas product zijn meer dan passende frame. Het gebruik van glas illustreert nogmaals de kostbaarheid van de inhoud, maar zorgt er ook voor dat de make-up wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf, bijvoorbeeld op warme zomerdagen. Een fijne zeef in de smeltkroes laat slechts zoveel poeder door als nodig is. De elegante, tijdloze verpakking van Lancôme Long Time No Shine Setting Powder maakt het ook een mooi cadeau - voor je beste vriend bijvoorbeeld. Door zijn handigheid kan het poeder prachtig in de handtas worden opgeborgen. Of het nu in het vliegtuig of in de voorstadstrein is, een grip in de bagage en met een paar penseelstreken worden glanzende huidzones geneutraliseerd.

Verkrijgbaar in twee kleuren

Of de huid nu lichter of donkerder is, niemand Lancôme laat iemand in de steek. Long Time No Shine Setting Powder is verkrijgbaar in twee prachtige kleuren. Achter de Ton Deep ligt een rijke bruine kleur, die vooral geschikt is als de huid na het zonnen op vakantie iets meer kleur heeft gekregen. De crèmekleurige Ton Translucent is bedoeld voor lichte huidtypes. Lancôme Long Time No Shine Setting Powder kan in combinatie worden gebruikt. Contouren is het toverwoord als je de voordelen van je gezicht wilt benadrukken met bewust gecreëerde accenten. Als je bijvoorbeeld je jukbeenderen wilt benadrukken, gebruik dan de platte kant van een blozere borst om het donkere poeder onder de jukbeenderen aan te brengen. Let op het volgende: Voor een mooi parcours begin je op de hoogte van het midden van het oor en rijd je in de richting van de mondhoek. Het poeder wordt dan licht wazig gemaakt voor een zo natuurlijk mogelijke overgang. Om de ogen te accentueren, gebruikt u de uiteinden van een blush penseel om wat poeder in de diepe klei te absorberen. Nu begin je in het midden van het ooglid en trek je het borsteltje naar boven. Niet alleen kijken de oogkassen dieper, ook de kleur van de ogen wordt geaccentueerd. De Lancôme Hypnôse Drama Mascara Volume Indécent Instantané is ideaal voor een mooie uitstraling. Het borsteltje is gebogen en past zich zo perfect aan de kromming van de wimperlijn aan. Het resultaat: extra volume zonder kleverige wimpers. Een glanzende afwerking voegt een vleugje drama toe. Nu ontbreekt er nog een vleugje kleur: L'Absolu Lancôme Rouge is de perfecte keuze. De lippenstift is niet alleen verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, maar de formule is ook ontworpen om langdurige hydratatie te bieden. Nu hoeft u alleen nog maar te kiezen tussen bijvoorbeeld vers roze of eigenzinnig violet.