Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Lancôme Ô de Lancôme

De geur +

Lancôme Ô de Lancôme, een zomerse en lichte geur voor vrouwen, is een fruitige eau de toilette met een verkwikkend citruskarakter. Lancôme Ô de Lancôme, opgericht in 1969, is een echte klassieker in de wereld van vrouwengeuren. Hoewel de geursamenstelling van Lancôme Ô de Lancôme eau de toilette nooit is veranderd, is de geur tijdloos en modern. De verfrissend lichte topnoot van mandarijn, bergamot, citroen en kamperfoelie onthult een aangenaam fruitige start die doet denken aan de zomer. In de hartnoot zorgen bloemige en groene elementen voor een heerlijk en natuurlijk aroma.

Salie, rozemarijn, basilicum en jasmijn vormen hier een adembenemend vrouwelijk centrum. Lancôme Ô de Lancôme wordt afgerond met een licht kruidige basisnoot van sandelhout, eikenmos en vetiver. Lancôme Ô de Lancôme met zijn lichte kruiden geeft een zekere warmte aan de bouillon, zodat het eau de toilette doet denken aan een koele bries op een warme zomeravond. Lancôme Ô de Lancôme is de eerste van vier vrouwengeuren uit een verfrissende zomercollectie van Lancome, die ook de geuren Ô de L'Orangerie, Ô d'Azur en Ô Oiu!

Kopnoten:
Mandarijn
Bergamot
Citroen
Kamperfoelie
Hartnoten:
Salie
Basilicum
Jasmijn
Rozemarijn
Basisnoten:
Sandelhout
Eikenmos
Vetiver

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lancôme Ô de Lancôme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Agookint van 20. augustus 2014
Moet je een keer geprobeerd hebben!

Ik gebruik O de Lancome al heel lang en hij verveelt me nog steeds niet. Lekker fris, sinaasappel en citroen. Heb ook andere geprobeerd maar kom hier altijd weer terug.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
9 199
toepassen
vandaag tot-35%1