Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Lancôme Trésor - Een kluisje vol kostbare schatten

Lancôme Trésor is een van de populairste geuren ter wereld - en niet zonder reden. Trésor is zo fruitig en bloemig van compositie dat het de pure vrouwelijkheid onderstreept en uitnodigt tot een knuffel. Het parfum is een liefdesverklaring aan de vrouwelijke, vrijheidslievende vrouw die zelfbewust door het leven gaat en tegelijkertijd ongelooflijk gepassioneerd is.

Het reukwerk kwam uit in 1990 en werd gemaakt door Sophia Grojsman. Het straalt tijdloze, klassieke elegantie uit en geeft de drager een sensuele vrouwelijkheid die zowel aantrekkelijk als liefdevol is. In de topnoot van de Lancôme Trésor Eau de Parfum onthullen rozen, abrikozen en perziken zich en inspireren onmiddellijk met de bloemige fruitige harmonie. Iris, lelie van de vallei en heliotroop vormen het hart van het parfum en onderstrepen de bloemrijke prelude van Trésor. De basisnoot glanst in warme noten van muskus, sandelhout en zoete vanille, waardoor het parfum zijn poederige en romige karakter.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Er is nu een variatie op de klassieke Trésor: Lancôme Trésor Lumineuse is de geurervaring gecomponeerd door uitzonderlijk talent Dominique Ropion. De sterparfumeur gaf de klassieker een moderner tintje door de geur in de topnoot te openen met chocolade. Zoet en ongewoon, licht ontvouwt zich in het hart van roos, fruitige aalbessen en violet blad. In de basisnoot blijft Lumineuse trouw aan de traditie van Lancôme Trésor en schittert in muskus, zoete vanille en kasjmier.

alle klanten beoordelen positieve
Lancôme Trésor
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
Een zalige bodylotion
Een zalig product met een heerlijke geur die heel lang blijft hangen! Wel een kostbaar product voor mij maar het is een eerlijke, heerlijke bodylotion !!! Kreeg eens een beetje aangeboden van iemand en was direct verliefd op de fijne heerlijke geur! Volgens mij voor alle leeftijden .
Commentaar van
Lancôme Trésor Set met Body Lotion
Deze set is een heerlijke combinatie van parfum en body lotion. Door de body lotion te combineren met het parfum, blijft de geur nog veel langer hangen en voelt mijn huid echt heerlijk aan.
Commentaar van
super elegant
Ik draag al lang de geur van Trésor en deze shower gel is een perfecte aanvulling op het parfum. Zo begin ik graag mijn dag.

Lancôme Trésor werd ontwikkeld door een apotheker

De in Rusland opgegroeide sterparfumeur Sophia Grojsman is een van de meest succesvolle parfumeurs ter wereld. Ze studeerde scheikunde in Polen en zegt van zichzelf dat ze de wereld graag vertegenwoordigt in wiskundige formules. Na haar studie emigreerde ze met haar ouders naar New York en begon ze te werken in de laboratoria van International Flavors and Fragrances, een van de grootste parfumfabrikanten.

Haar wiskundige kijk op de dingen wordt ook gevormd door haar werk op een nieuw parfum: Sophia Grojsman stelt zich in eerste instantie elke creatie voor als een chemische formule op basis waarvan ze zich het parfum kan voorstellen. Hierdoor is haar werk zeer nauwkeurig en krijgt ze bijna altijd het resultaat dat ze wil. Hun geuren bestaan vaak uit slechts een paar grondstoffen.

Wanneer ze aan een nieuwe formule werkt, heeft ze vaak een persoon in gedachten die de geur personaliseert. Voor Lancôme Trésor werd Isabella Rossellini aangeworven. Sophia Grojsman was net Trésor klaar en zag Isabella van een affiche. Ze realiseerde zich meteen dat haar parfum perfect paste bij de schoonheid met het symmetrische gezicht en daarom bood Lancôme haar Lancôme Trésor parfum aan.

Sophia Grojsman heeft voor Lancôme, Trésor Sparkling, een variatie van haar eigen parfum gecreëerd en heeft ook parfums ontworpen voor vele gerenommeerde luxemerken. Hun bekendste geuren zijn Bvlgari Pour Femme, Calvin Klein Eternity, Karl Lagerfeld Sun Moon Stars en Yves Saint Laurent Parijs. Ze is nu Vice President van International Flavors and Fragrances - een succesvolle, zelfbewuste trésorvrouw.

De nobele geur verstopt in een kristal

De parfumfles van Lancôme Trésor onderstreept het edele parfum perfect. De vorm van een omgekeerde piramide, kenmerkend voor Lancôme, beschermt het interieur, dat als vloeibaar goud door het glas zweeft. De kleine gradaties in het kristalglas doen denken aan een glinsterende diamant. De flessenhals wordt begrensd door een zwarte ring en bekroond door een gepolijste dop, die ook schittert als kristal.

Het unieke ontwerp past perfect bij de kostbare geur door het herbergen van verborgen, waardevolle schatten als een piramide. De Lancôme Trésor Lumineuse fles is identiek aan die van de klassieke versie, maar de vloeistof van de Lumineuse schijnt in een delicate rosé en ziet er over het algemeen helder en stralend uit, passend bij de naam.

Pen??lope Cruz als ambassadeur van het merk Lancôme Trèsor

De reclamespot Lancôme Trésor vertelt het verhaal van een man en een vrouw, gespeeld door Penélope Cruz, die magisch met elkaar verbonden zijn.

Het huidige gezicht van de campagne is de klassieke schoonheid Penelope Cruz.

Het eerste beeld van de reclamefilm is dat van twee handen die langzaam van elkaar scheiden. De handen zijn van de man en de vrouw. Het mannelijke deel is een bokser met op zijn borst de Lancôme roos getatoeëerd. Hij heeft een belangrijke strijd om te winnen en te verslaan zijn tegenstander met de kracht van de roos. Cruz zit in het masker aan het begin van de film en bereidt zich voor op de presentatie van het nieuwe Lancôme parfum. Ze draagt een elegante zwarte avondjurk en sproeit zichzelf met de kostbare geur van Lancôme Trésor. Ze verdeelt het parfum met een roos. Tijdens de presentatie ontmoeten de twee elkaar en voelen zich magisch tot elkaar aangetrokken. Ze beseffen dat het liefde is. Het is haar schat, haar trésor. In de laatste foto vinden de handen van de twee elkaar weer en sluiten zich in.

Rob Marshall regisseerde de plek. Hij staat bekend als choreograaf en regisseur. De filmbewerking van de musical Chicago is waarschijnlijk zijn meest succesvolle film. Hij werd vaak genomineerd voor prijzen voor zijn creaties en won verschillende Emmys. Hij heeft vaak met Penélope Cruz samengewerkt, wat hun samenwerking voor Lancôme Trésor bijzonder gemakkelijk heeft gemaakt.

Penélope Cruz is een Spaanse actrice die perfect belichaamt de belichaming van vrouwelijkheid. Ze is een klassieke schoonheid met temperament en veel zelfvertrouwen - net als de vrouw van Trésor. Ze is ook zeer getalenteerd en bekroond als actrice. Voor haar rol in de film "Vicky Cristina Barcelona" werd ze bekroond met de Oscar voor Beste Ondersteunende Actrice en is al twee keer genomineerd voor de Oscar. Ze woont in Los Angeles met haar man, acteur Javier Bardem, en hun twee kinderen.