Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Lancôme Trésor

De geur +

Lancôme Trésor - Een kluisje vol kostbare schatten

Lancôme Trésor is een van de populairste geuren ter wereld - en niet zonder reden. Trésor is zo fruitig en bloemig van compositie dat het de pure vrouwelijkheid onderstreept en uitnodigt tot een knuffel. Het parfum is een liefdesverklaring aan de vrouwelijke, vrijheidslievende vrouw die zelfbewust door het leven gaat en tegelijkertijd ongelooflijk gepassioneerd is.

Het reukwerk kwam uit in 1990 en werd gemaakt door Sophia Grojsman. Het straalt tijdloze, klassieke elegantie uit en geeft de drager een sensuele vrouwelijkheid die zowel aantrekkelijk als liefdevol is. In de topnoot van de Lancôme Trésor Eau de Parfum onthullen rozen, abrikozen en perziken zich en inspireren onmiddellijk met de bloemige fruitige harmonie. Iris, lelie van de vallei en heliotroop vormen het hart van het parfum en onderstrepen de bloemrijke prelude van Trésor. De basisnoot glanst in warme noten van muskus, sandelhout en zoete vanille, waardoor het parfum zijn poederige en romige karakter.

Er is nu een variatie op de klassieke Trésor: Lancôme Trésor Lumineuse is de geurervaring gecomponeerd door uitzonderlijk talent Dominique Ropion. De sterparfumeur gaf de klassieker een moderner tintje door de geur in de topnoot te openen met chocolade. Zoet en ongewoon, licht ontvouwt zich in het hart van roos, fruitige aalbessen en violet blad. In de basisnoot blijft Lumineuse trouw aan de traditie van Lancôme Trésor en schittert in muskus, zoete vanille en kasjmier.

Kopnoten:
Ananas
Perzik
Bergamot
Sering
Roos
Abrikozenbloesem
Lelietje-van-dalen
Hartnoten:
Roos
Heliotroop
Iris
Jasmijn
Basisnoten:
vanille
Perzik
Abrikoos
Amber
muskus
Sandelhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lancôme Trésor met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Youturicus van 19. oktober 2014
super elegant

Ik draag al lang de geur van Trésor en deze shower gel is een perfecte aanvulling op het parfum. Zo begin ik graag mijn dag.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
9 199
toepassen
vandaag tot-21%1