Geen resultaten resultaat: resultaten:

Laura Biagiotti Mistero di Roma Donna

De geur +

Laura Biagiotti Mistero di Roma Donna - fascinerende elegantie en gepassioneerde sensualiteit

Met Laura Biagiotti Mistero di Roma Donna presenteerde de Italiaanse mode- en geurontwerper Laura Biagiotti 2010 nog een unieke geur uit haar Romalijn. Het fruitige oosterse luxe parfum straalt een vleugje passie, glamoureuze elegantie en onweerstaanbare sensualiteit uit.

De topnoot opent het parfum sprankelend fris. Sappige grapefruit en rijpe, zoete mandarijn krijgen een vleugje elegantie door het delicate appelaroma. Dit is de vraag in de hartnoot, die wordt gedomineerd door fascinerende amandelaccenten. Sierlijke cyclamen en discreet geurende heliotroop onderstrepen de amandelnoot en geven het verdere facetten. De buitengewone synthese met de zoete specerij van anijs ontwikkelt een betoverend, uniek geurakkoord vol glamour, terwijl de basisnoot van Laura Biagiotti Mistero di Roma Donna is gereserveerd voor gepassioneerde sensualiteit. Amber, mirre, fijn sandelhout en zachte muskus associëren pure vrouwelijke passie met een intens accent van vanille. Deze geurbeleving wordt versterkt door het onweerstaanbare samenspel van de essences van heliotroop en vanille. Het betovert met de magie van een stralende, romantische zonsopgang op het strand van de Middellandse Zee.

Laura Biagiotti Mistero di Roma Donna ontvoert de drager in de magie van gepassioneerde sensualiteit. Net als de oorspronkelijke geur van de Roma-lijn, betovert dit weelderige parfum met unieke elegantie en een vleugje romantiek. De dynamiek van de noten voorkomt dat de geur te zwaar wordt.

Kopnoten:
Grapefruit
Anijs
Hartnoten:
Tonkaboon
vanille
Basisnoten:
Sandelhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Laura Biagiotti Mistero di Roma Donna met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Cocam1967 van 29. september 2014
Heerlijke damesgeur

Een van mijn lievelingsgeuren, elk jaargetijde te dragen. Een paar keer sproeien is voldoende om de hele dag lekker te ruiken. Ik heb hem al 5 maanden, gebruik hem vrijwel dagelijks en de fles is nog steeds half vol. Een echte MUST HAVE!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
7 88
toepassen
vandaag tot-44%1