Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
MAC

MAC kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

MAC Cosmetica en Verzorging - fascinerend spel van kleuren en geweldig huidgevoel

MAC adverteert met een zeer speciale aankondiging: Alle MAC producten doen zonder dierproeven. Dit wordt helemaal niet gebruikt, zowel in het onderzoek als in de testfase. MAC werkt met in-vitrotests, d.w.z. testseries in de petrischaal. Voor de fabrikant is het vooral belangrijk dat er geen dieren gewond raken. Zodra de testserie in het laboratorium is voltooid, zijn vrijwilligers nodig voor de eerste productbeoordelingen. In deze fase worden de afzonderlijke cosmetische producten echter al als onschadelijk voor de mens ingedeeld, zodat de proefpersonen in feite geen risico's nemen. MAC-producten zijn daarom ook geschikt voor mensen die veel belang hechten aan dierenwelzijn. De fabrikant behoudt zich het recht voor om slechts één ding te doen: In sommige landen mogen cosmetica en huidverzorgingsproducten alleen worden verkocht als ze op levende dieren zijn getest. Anders mogen de producten niet op de markt worden gebracht. China is zo'n land. MAC geeft de markt in China niet op, maar distantieert zich eerder van het optreden van de Chinese autoriteiten. Er zijn geen faciliteiten voor dierproeven bij MAC, maar veel uitstekende cosmetica. En het is gewoon ongelooflijk divers en kleurrijk. Als u MAC-producten koopt, raakt u echt verwikkeld in een explosie van kleuren.

Van Canada tot de hele wereld: het leven is kleurrijk

MAC werd opgericht in Toronto, Canada, in de 20e eeuw. In het begin waren er twee mannen, de visagist Frank Toskan en de kapper Frank Angelo. Jullie twee waren gefrustreerd dat make-up er altijd slecht uitzag op foto's. Er waren geen bevredigende producten op de markt. Vanuit deze behoefte ontwikkelden ze de eerste make-up producten in hun eigen keuken, die ze aan collega's verkochten. Make-up artiesten en modellen behoorden tot de eerste klanten van de twee. Fotografen, mode-editors en stylisten werden zich snel bewust van de situatie en deze verspreidde zich. Positieve rapportage zorgde ervoor dat MAC-producten snel op ieders lippen lagen. In maart 1984 werd de eerste stand ingehuldigd in een warenhuis waar alleen MAC-producten werden verkocht. Het merk was vanaf het begin slim gepositioneerd: De make-up werd verkocht in zwarte potten, make-up artiesten waren klaar aan de balie. Dat was toen eigenlijk niet het geval.

En toen raakte Madonna gevangen bij een fotoshoot met lippenstift van MAC. De matte rode klei werd bestseller. Kort daarna werd de dame in een MAC T-shirt gezien en was de faam van het merk verzekerd. MAC positioneerde zich als specialist voor kleur, niet voor huidverzorging. Straatstijl met veel glamour en een beetje elegantie liep uitstekend op dat moment, en dat is precies waar de producten mee konden beginnen. In 1994 werden de MAC Aids Funds opgericht, die de aidsbeweging op haar hoogtepunt nog meer onder de aandacht brachten. De fabrikant is nog steeds actief en wordt ondersteund door beroemdheden als Lady Gaga, Nicki Minaj en Pamela Anderson. Als dochteronderneming van de Esteé Lauder Companies wordt het merk momenteel in 99 landen verkocht.

Overtuigende cosmetica met sterke kleuren

MAC brengt kleur tot leven, en altijd nieuw. In sommige winkels zijn MAC-producten online te vinden en op de homepage van de eigen website worden de nieuwste collecties gepresenteerd. Dit betekent niet dat er altijd nieuwe en andere dingen te vinden zijn. Sommige collecties duren lang. In ieder geval is het niet moeilijk om MAC producten te vinden in de online winkel.

Zo geeft de Dazzleshadow Liquid adembenemende kleureffecten en heldere ogen met een nog nooit eerder vertoonde expressiviteit. De vloeibare oogschaduwen zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren en brengen metallic glans en iriserende kleuren aan de oogzone. De glansvarianten vertonen sterke glanseffecten, de satijnen varianten zijn nauwelijks minder expressief. De producten van de Supreme Beam-collectie toveren nog sterkere kleuren op. De Grand Illusion Glossy Liquid Lipcolour in tien extreem glanzende tinten en verschillende varianten van Hyper Real Foundation en Iridescent Powder zorgen voor een glanzend en glanzend gezicht. De losse poeders zijn uitstekend aan te brengen met de twee borstels uit de collectie.

Maar het meest opvallende is de kleurintensiteit en de ongelofelijke glans die de make-ups en oogschaduwen uitstralen. Deze MAC-producten verliezen hun glans niet in foto's, en zelfs bij gebruik van verschillende filters zijn de kleuren nog steeds expressief. Het is veelbetekenend dat MAC voor deze producten een kleurmodel heeft gekozen - het merk zet zich volledig in voor de menselijke diversiteit en zou hiervoor wereldwijd geliefd moeten zijn.

De lichte C koraalgraslijn geeft de teint een gelijkmatige en fijne glans. Dit zijn huidverzorgingsproducten die de huid hydrateren, zuiveren en tot diep in de huid laten glanzen. De crèmes en reinigingsproducten hebben bij permanente toepassing een licht verlichtende en blekende werking, maar zijn ook verkrijgbaar als getinte crèmes met een hoge zonbeschermingsfactor. Vandaar de classificatie onder make-up, hoewel het niet gaat om make-upproducten in de eigenlijke zin van het woord. De producten bevatten waardevolle ingrediënten die de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Trefwoord Patrick Starrr: In deze collectie zijn altijd exotische nuances en spannende kleuren te vinden. Vooral een opalescent make-uppoeder is populair.

Sterk merk met sterke ondersteuning

MAC producten worden gepromoot door prominente modellen en fotografen, make-up kunstenaars en andere mensen in de schijnwerpers. Dat was al in de jaren negentig het geval. De prominente steun van het merk gaat uit naar het AIDS Fund van het merk, maar werkt ook samen met MAC op andere gebieden. Of het nu gaat om Rihanna, Brooke Shields of Lorde: zij zijn merkambassadeurs voor MAC. Als samenwerkingspartners zorgen ze voor een sterke band met de fans van het merk, winnen ze nieuwe en presenteren ze MAC-producten op meer dan 200 modeshows per jaar wereldwijd. Dankzij hun hulp kan MAC 's werelds toonaangevende trendsetter op het gebied van schoonheid zijn. MAC-producten zijn trendy omdat ze een kleurrijke diversiteit bevorderen die vrouwen over de hele wereld aanspreekt. Ook Women of Color, die het merk actief promoten.

MAC-producten kopen tegen lage prijzen is heel gemakkelijk

MAC producten online kopen is geen enkel probleem, het merk is te vinden in tal van online winkels. MAC producten zijn hier ook goedkoop te vinden, soms zelfs goedkoper dan bij de fabrikant. En bovenal vervoeren we soms nog producten die bij de fabrikant niet meer verkrijgbaar zijn. Ons productassortiment wordt voortdurend uitgebreid. Er worden voortdurend nieuwe MAC-producten toegevoegd, dus het is de moeite waard om van tijd tot tijd door te bladeren.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
5 51
toepassen
vandaag tot-35%1