Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

5 55
toepassen
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gefrustreerd door slechte make-up, richtten de eerste naamgenoten Frank Toskan en Angelo het merk MAC op. Het merk ontwikkelde zich snel van een kleine insider tip tot een wereldwijd bedrijf. Vandaag de dag inspireert MAC cosmetics zowel make-up artiesten als particulieren met haar hoge kwaliteit.

Meer info

Koop MAC Cosmetics goedkoop

Meer info +

Van Canada tot de hele wereld: het leven met MAC is kleurrijk

MAC is opgericht in Toronto, Canada, in de jaren tachtig. In het begin zijn er twee mannen, visagist Frank Toskan en kapper Frank Angelo. Ze zijn gefrustreerd door het feit dat make-up er altijd slecht uitziet op foto's. Er zijn geen bevredigende producten op de markt. Uit deze behoefte ontwikkelen zij in hun eigen keuken de eerste make-up producten, die zij ook aan collega's verkopen. Make-up artiesten en modellen behoren tot hun eerste klanten. Fotografen, moderedacteuren en stylisten merken het snel op, en de zaak verspreidt zich. Positieve berichten zorgen ervoor dat MAC producten al snel het gesprek van de dag zijn. In maart 1984 wordt eindelijk de eerste stand geopend in een warenhuis, waar alleen MAC producten worden verkocht.

Het merk positioneert zich vanaf het begin op een slimme manier: De make-up wordt verkocht in zwarte potjes, met make-up artiesten aan de balie. Dat bestaat niet echt op dat moment. En dan wordt Madonna betrapt op het dragen van lippenstift van MAC tijdens een fotoshoot. De matte rode tint wordt een bestseller. Kort daarna wordt de dame gezien met een MAC T-shirt aan, en de bekendheid van het merk is verzekerd.

Nu is het klap op de vuurpijl: MAC positioneert zich als een specialist voor kleur, niet voor huidverzorging. Street style met veel glamour en een beetje elegantie doen het op dit moment erg goed, en dat is waar de producten om de hoek komen kijken. In 1994 wordt het MAC Aids Fonds opgericht, waardoor de anti-Aids beweging op haar hoogtepunt nog meer aandacht krijgt. Tot op de dag van vandaag wordt de fabrikant geëngageerd en gesteund door beroemdheden als Lady Gaga, Nicki Minaj en Pamela Anderson. Als dochteronderneming van de Estée Lauder Companies, wordt het merk momenteel in 99 landen gedistribueerd.

Overtuigend MAC cosmetica met sterke kleuren

Wie MAC producten online zoekt, weet: MAC brengt kleur in het leven, en steeds opnieuw. Er worden steeds nieuwe collecties gepresenteerd die niet alleen de laatste trends volgen, maar deze ook helpen vormgeven. Wat niet wil zeggen dat er daar steeds nieuwe dingen te vinden zijn. Sommige collecties gaan heel lang mee. In ieder geval is het niet moeilijk om MAC producten in de online winkel te vinden.

-Eclatante kleureffecten en stralende ogen met een nooit eerder vertoonde expressiviteit geeft bijvoorbeeld Dazzleshadow. De oogschaduws zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en brengen metaalglans en iriserende kleuren aan op de oogcontouren. Sterke glanseffecten worden getoond door de varianten Shimmer, nauwelijks minder expressief zijn de varianten die Satin worden genoemd.

De losse poeders van de Iridescent Powder lijn laten het gezicht glanzen en stralen. Ze kunnen perfect worden aangebracht met de penselen uit de collectie.

-keyword Patrick Starrr: Er zijn altijd exotische tinten en opwindende schakeringen in deze collectie. Vooral populair is een opalescent make-up poeder.

Tot slot geeft de Lightful C Coral Grass lijn de teint een egale, subtiele gloed. Eigenlijk zijn het verzorgingsproducten die de huid hydrateren, reinigen en diep doen stralen. De crèmes en reinigers hebben een licht verhelderend en witmakend effect wanneer ze permanent worden aangebracht, maar zijn ook verkrijgbaar als getinte crèmes met een hoge beschermingsfactor tegen de zon. Vandaar de indeling onder make-up, hoewel het geen make-up producten in eigenlijke zin zijn. De producten bevatten waardevolle ingrediënten die de huid beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden.

Maar wat echt opmerkelijk is, is de kleurintensiteit en de ongelooflijke gloed die van de make-up en de oogschaduw uitgaat. Deze MAC producten verliezen hun glans niet op foto's, en zelfs bij gebruik van verschillende filters blijven de kleuren expressief. Ook voor de reclame heeft MAC gekozen voor een kleurrijk model van deze producten - het merk zet zich volledig in voor de menselijke diversiteit en zou alleen al daarom wereldwijd geliefd moeten zijn.

Sterk merk met sterke ondersteuning

MAC Producten worden gepromoot door modellen en fotografen van beroemdheden, visagisten en andere mensen die in de schijnwerpers staan. Dat was het geval in de jaren negentig. De celebrity endorsers van het merk zetten zich in voor het AIDS-hulpfonds van het merk, maar ze werken ook samen met MAC aan andere kwesties. Of het nu Rihanna, Brooke Shields of Lorde is: zij zijn merkambassadeurs van MAC. Als samenwerkingspartners creëren zij een sterke band met de fans van het merk, trekken zij nieuwe fans aan en presenteren zij MAC producten tijdens meer dan 200 Fashion Week shows per jaar wereldwijd. Dankzij hun hulp kan MAC 's werelds toonaangevende trendsetter in schoonheid zijn. MAC producten zijn on trend omdat ze een kleurrijke diversiteit bevorderen die vrouwen over de hele wereld aanspreekt. Ook vrouwen van kleur, die het merk actief promoten.

MAC Cosmetics - fascinerend kleurenspel en heerlijk huidgevoel

MAC adverteert met een andere claim: Alle MAC producten zijn dierproefvrij. Zowel in de onderzoeks- als in de testfase worden zij volledig achterwege gelaten. MAC werkt met in-vitro tests, d.w.z. testreeksen in het petrischaaltje. Voor de fabrikant is het bijzonder belangrijk dat geen enkel dier wordt geschaad. Zodra de laboratoriumtests zijn afgerond, worden vrijwilligers gezocht voor de eerste productevaluaties. In dit stadium zijn de afzonderlijke cosmetische produkten echter reeds als onschadelijk voor de mens ingedeeld, zodat de proefpersonen slechts aan een gering risico worden blootgesteld. MAC producten zijn dus ook geschikt voor mensen die veel belang hechten aan dierenwelzijn.

De fabrikant behoudt zich het recht voor om slechts één ding te doen: In sommige landen mogen cosmetica en verzorgingsproducten alleen worden verkocht als zij op levende dieren zijn getest. Zo niet, dan mogen de producten niet worden verkocht. MAC bijvoorbeeld ziet niet af van de markt in China, maar distantieert zich slechts van het optreden van de Chinese autoriteiten.

Niettemin biedt MAC een breed scala aan uitstekende cosmetica. En het is gewoon ongelooflijk divers en kleurrijk. MAC producten kopen betekent betrokken raken bij een ware explosie van kleuren.

MAC producten goedkoop kopen is heel eenvoudig

Online MAC producten kopen is geen enkel probleem, ook bij ons kunt u MAC producten goedkoop vinden, misschien wel goedkoper dan bij de fabrikant. En vooral, soms hebben we nog producten die niet meer verkrijgbaar zijn. Ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid en er komen steeds nieuwe MAC producten bij, dus het is de moeite waard om af en toe eens rond te kijken.

Parfum +

Als de make-up perfect is, kan de look worden afgerond met een extravagante geur van MAC. De flacons zijn net zo discreet ontworpen als de cosmetica. In 2002 werd het eerste parfum van MAC uitgebracht, waarmee de stijl van het merk zijn intrede deed in de wereld van de parfums.

MAC Parfum - geuren vol inspiratie en sensualiteit

Een lentebriesje, een zomerse regenbui, een gedicht bij de open haard - al deze percepties komen samen in de variaties van MAC. De flesjes zijn kleurrijk en opvallend, net als de vrouw die het parfum draagt. Achter elk MAC parfum schuilt een verhaal van visie en succes. De volgende tekst onthult de hoogtepunten en geheimen van het succesvolle Canadese merk.

Frank en Frank: Vrienden voor schoonheid

Het merk MAC is in 1984 opgericht door Frank Angelo en Frank Toskan. De twee Franks waren experts in schoonheid en haute couture: Angelo, als zelfstandig kapper, heeft gevoel voor de wensen van de klanten. Toskan, een make-up artiest en fotograaf, wordt beschouwd als een visionair in de fijne cosmetica. Zij hadden het juiste netwerk om mee te beginnen: de flagship store in New York viert onmiddellijk succes. Het duurt minder dan 20 jaar van de eerste lippenstift tot MAC parfum. De vrienden brengen perfectie in de make-up: duidelijke vormen, heldere kleuren, fijne lijnen voor de filigrane schoonheid van de toekomst. In 1998 nam de Estée Lauder Group het innovatieve merk over - en vandaag kun je MAC parfum overal kopen.

Wat MAC parfum onderscheidt is zijn trouw aan elegantie. Elke geur is individueel, vertelt zijn eigen sensuele verhaal - en blijft altijd verbonden met een soeverein understatement. De gebruikte grondstoffen worden voortdurend verder ontwikkeld en verwerkt volgens de nieuwste technologie. De produkten van de twee Franken staan voor visioenen, de verwezenlijking van doelstellingen en de nieuwe vrouwelijkheid van de wereld. Een MAC parfum is gunstig wanneer de draagster haar eigen individualiteit wil benadrukken.

Een MAC geur vangt stijl in een fles

Een blik op MAC Parfum laat zien: online vind je bijna alleen de prachtige Shadescents. Maar het begin van het verhaal wordt gemaakt door drie bijzondere creaties. Zij zijn bedoeld als zuivere proefritten en heten alleen 1, 2 en 3 en zijn beschikbaar van 2002 tot 2006. Sinds 2006 kan een breed gamma van MAC parfums ook online worden gekocht. Echter, alleen

-de uniseks geur Turquatic met zacht-frisse noten van anemoon, orriswortel, lotus en blauwe ceder

-en de op lippenstift geïnspireerde lijn MAC Shadescents, waar zelfs Mariah Carey in voorkomt. Deze omvatten:

oCandy Yum-Yum: suikerspin in je hart, op je lippen en in de lucht. Een zoet maar licht parfum.

oCrème d'Nude: Een vleugje van niets op de lippen, een parfum met natuurlijke aroma's voor een sensuele uitstraling.

oVelvet Teddy: Stoer en delicaat tegelijk, dit heerlijke honing-muskus parfum is voor vrouwen die roze met perfectie dragen.

Helderheid voor de zintuigen: MAC Parfum

MAC staat voor een eigen, duidelijke en onmiskenbare signatuur - en die is terug te vinden in de producten. In de wereld van de cosmetica kent de tijdsdruk geen grenzen, emotionele achtbaanritten bepalen de behoeften van het dagelijkse leven. MAC geeft vrouwen wat ze willen: parfums die het leven verrijken en vergemakkelijken. Daarom zijn de flacons van het parfum MAC aangepast aan het design van de make-up - voor rust voor het oog. De flacon heeft een kenmerkend ontwerp. Heldere, tijdloze lijnen, die direct het gevoel van exclusiviteit geven. Alleen de intense kleur en de respectievelijke naam varieert - het is een blikvanger om verschillende parfums van MAC naast elkaar te versieren. De uitstraling van de kleuren in combinatie met de geometrische vorm is al een genot voor de zintuigen, nog voordat de eerste geur de neus raakt.

Stijl en sociaal engagement

Wie geïnteresseerd is in een parfum van MAC zal al snel het sociale engagement van het merk ontdekken. Sinds 1994 heeft het bedrijf het AIDS-fonds MAC ter beschikking gesteld en sindsdien meer dan 400 miljoen dollar aan donaties ingezameld. Deze verbintenis wordt ook gesteund door talrijke beroemdheden. Rihanna, Brooke Shields, Lorde en het modemerk Proenza Schouler dragen ertoe bij dat het donatiefonds blijft groeien en dat MAC Parfum ook steeds bekender wordt. Bovendien helpen ontwerpers als Vivienne Westwood en Prabal Gurung MAC aan zijn status als trendsetter in de beautyscene.

Ontspanning en evenwicht maken deel uit van het concept: elk MAC parfum wordt met zorg en onder ecologische aspecten vervaardigd. Een MAC parfum kopen tegen een lage prijs is heel gemakkelijk en brengt energie en sensualiteit in je eigen vier muren.

Verzorging +

Als u er perfect wilt uitzien, vertrouwt u niet alleen op make-up - de huid zelf moet ook goed worden verzorgd. Het is dus niet verwonderlijk dat de Canadese fabrikant MAC hier ook voet aan de grond wil krijgen. MAC Care voorziet de huid van belangrijke voedingsstoffen en zorgt voor een fris uiterlijk.

MAC verzorging voor een diep ontspannen huid

Goede make-up moet stralen, en dat doet het alleen op een gezonde, mooie huid. MAC Care is niet het zwaartepunt van het merk, maar het levert wel een belangrijke bijdrage. Vanaf het begin heeft het merk MAC zich geconcentreerd op een sterke uitstraling in termen van kleur en make-up. Er zijn nogal wat vrouwen van kleur die model staan voor het merk, dus de claim van mooie en goede make-up voor elke huid en in elke kleur krijgt een heel nieuwe betekenis. Maar wat MAC echt succesvol maakt, zijn de eenvoudig te gebruiken producten die professionele resultaten opleveren. MAC huidverzorging en make-up zijn populair bij professionele modellen en visagisten, maar ook bij klanten en klanten over de hele wereld. Dit gaat over de schoonheid van iedereen, wereldwijd, ongeacht geslacht. En dat is gewoon leuk. De hoogwaardige MAC verzorging werkt met innovatieve verzorgingsformules en is gewoon leuk.

Het begint in Toronto

MAC Zorg is niet het begin. MAC Zorg is niet het einde. Maar het is essentieel. Want alleen een goed verzorgde, gezonde huid heeft die unieke gloed die zo moeilijk vast te leggen is op foto's en die vraagt om professionele, stralende make-up. De MAC zorg is geboren in een keuken. En die keuken is in Toronto, Canada, eind jaren 70, begin jaren 80. Daar ontmoeten make-up artiest Frank Toskan en haarsalon eigenaar Frank Angelo elkaar tijdens fotoshoots en realiseren zich dat er niet zoiets bestaat als fatsoenlijke make-up. Tenminste geen die op foto's nog een mooi, stralend gezicht zou laten zien met die onmiskenbaar harmonieuze en opvallend vredige teint. Het lukt gewoon niet met de foto's, hoe goed de modellen en de producten ook zijn. De twee heren gaan dus in een keuken zitten en mengen gewoon zelf de nodige cosmetica. En ze zijn echt goed - zo goed dat Madonna het merk al in 1984 beroemd maakte met een matte rode lippenstift.

Daarna werd het pas echt professioneel, toen het productassortiment steeds verder werd uitgebreid. Het segment make-up wordt aangevuld met MAC care, en het merk wordt ook verkocht aan de balies van warenhuizen. Vanaf het midden van de jaren negentig raakte MAC betrokken bij AIDS-hulp en onderhoudt tot op de dag van vandaag een fonds dat wordt gesteund door talloze beroemdheden en geld inzamelt voor mensen die getroffen zijn door HIV en AIDS en hun behandeling. Hoe past dit in de cosmetica? Ieder mens is uniek en mooi.

Snel, gemakkelijk te gebruiken en toch doeltreffend: MAC Care

De zorg begint als het plezier voorbij is. De make-up moet verwijderd worden, de huid moet gereinigd worden. Dit is niet iets waar je normaal naar uitkijkt. Het is net als opruimen en schoonmaken na een feestje. MAC Care is een beetje zoals het beroemde afwasmiddel dat, volgens de advertenties, de stad Villariba in staat stelt feest te vieren terwijl Villabajo nog steeds de afwas doet - gemakkelijk, snel en vooral efficiënt is wat goede zorg moet zijn.

De verschillende make-up removers van MAC voldoen aan deze eis. Ze zijn zeer gemakkelijk aan te brengen en te gebruiken, de make-up resten zijn in een mum van tijd verwijderd en de huid glanst weer, fris gereinigd en met een aangename geur. Een gevoel van welzijn verspreidt zich, niets wordt krap of jeukt. MAC Care, dat is make-up remover en vochtinbrenger. Mineraliserende verzorgings- en reinigingsdoekjes voor onderweg, maar ook diverse crèmes met meer of minder rijke oliën zorgen ervoor dat de huid op milde wijze wordt gereinigd en goed wordt verzorgd. MAC heeft voor elke huid het juiste verzorgingsproduct: een hele lijn verzorgingsproducten richt zich op de droge huid, andere producten zijn speciaal ontwikkeld voor de vette huid, de geïrriteerde huid of de rijpere huid.

Een speciaal kenmerk is de Lightful C-lijn: Deze verzorgingsproducten zijn ontwikkeld om de huid tot in de diepte te reinigen, make-upresten te verwijderen en haar een onvergelijkbare glans te geven. De afzonderlijke crèmes en gels zijn doordrenkt met vitamine C, die de huid op lange termijn iets lichter maakt. Zo vormt een heldere, zuivere huid zonder onvolkomenheden de perfecte basis voor de professionele make-upoplossingen van MAC. Koraalgras is een ander actief ingrediënt in dit MAC huidverzorgingsproduct. Het gras bevat veel oligo-elementen en voedingsstoffen die de huid perfect voorbereiden op make-up, zelfs vóór het aanbrengen. Zorgvuldigheid betekent in dit geval niet het onder controle houden van de schade, maar het voorkomen ervan in de eerste plaats. MAC geeft duidelijke instructies voor de verzorging: voor sprays wordt de exacte sprayafstand tot de huid aangegeven, evenals de precieze manier om de crème door de huid te laten opnemen: een korte kloppende massage.

Merkambassadeurs dragen zorg in de wereld

Veel merken, vooral op het gebied van cosmetica en verzorging, adverteren met zeer specifieke modellen en percentages. Op MAC, daarentegen, is er diversiteit. De talrijke merkambassadeurs van MAC hebben zeer uiteenlopende achtergronden. Enerzijds is er Madonna, die in de jaren tachtig werd gezien met een T-shirt van MAC en zo internationale aandacht trok. Rihanna, Lorde en andere beroemdheden kunnen zich ook identificeren met MAC skincare en cosmetica. De sterren en sterretjes steunen niet alleen reclamecampagnes voor de cosmetische producten van MAC, maar zetten zich ook in voor het AIDS-hulpfonds.

MAC verzorging kan goedkoop best online gekocht worden

MAC Verzorgingsproducten hebben hun prijs, en die kan behoorlijk hoog zijn. De producten zijn van professionele kwaliteit en maken indruk door hun gebruiksgemak, hun efficiëntie en het aangename gevoel van een rondom verzorgde huid. Mac huidverzorgingsproducten online kopen is daarentegen vrij goedkoop. Wie MAC zorg online bestelt, bespaart niet alleen de tijd die anders zou zijn gebruikt en de weg naar de drogist. MAC zorg om online te kopen betekent ook dat u altijd toegang hebt tot het volledige, steeds bredere assortiment. Het is dan ook de moeite waard om de afzonderlijke producten online te onderzoeken.

Voor ons betekent MAC verzorging kopen tegen een lage prijs dat onze klanten de laagst mogelijke prijzen vinden in onze online winkel met de grootst mogelijke selectie. Daarom voegen wij steeds nieuwe producten aan ons assortiment toe. Onze strategie bestaat erin een ruim assortiment populaire producten tegen een lage prijs aan te bieden.

Make-up +

In de jaren 80 kwamen een kapper en een visagist samen om een make-up te creëren die eindelijk aan hun behoeften voldeed. Het merk MAC was geboren en de make-up werd al snel een wereldwijd succes.

MAC Make-up geeft de mooiste kleuren

MAC staat als bijna geen ander merk voor trendbewuste make-up. De verscheidenheid aan kleuren en texturen is voor liefhebbers van hoogwaardige cosmetica een doorslaggevend criterium om MAC make-up te kopen. MAC biedt make-up voor alle huidtinten, alle leeftijden en alle gelegenheden. Onafhankelijke trendsetters vinden de meest bijzondere kleuren voor ogen en lippen op MAC. Voor wie van natuurlijk of subtiel houdt, zijn de gemengde paletten van MAC Make-up betaalbaar. Ze toveren een klassieke schoonheid op het gezicht. Make-up van MAC is perfect voor de grote entree 's avonds, voor een langhoudende dagmake-up en zelfs bij sterke flitsen geeft MAC een onberispelijk gezicht. De aangename texturen kunnen in verschillende opaciteiten worden aangebracht. Op die manier wordt aan alle eisen van de verschillende huidtypes en -behoeften voldaan. Als u uzelf wilt overtuigen van de uitstekende kwaliteit, kunt u gewoon MAC make-up online kopen.

MAC is de afkorting voor Make-up Art Cosmetics. Fotograaf en visagist Frank Toskan en Frank Angelo, eigenaar van een kapsalon, hebben het bedrijf begin jaren tachtig in Toronto opgericht. Beiden zijn gefrustreerd dat de conventionele make-up die bij fotoshoots wordt gebruikt, zelden goed overkomt op de foto's. Zonder omhaal ontwikkelen zij hun eigen make-up, aanvankelijk in hun eigen keuken, en verkopen deze aan visagisten, fotografen en modellen in het salon van Frank Angelo. De kwaliteit van de producten leidt tot ongelooflijk positieve mond-tot-mondreclame en overeenkomstige berichtgeving in tijdschriften. In 1984 openen Frank Toskan en Frank Angelo de eerste merkwinkel. Het is nu het gemakkelijkst om MAC make-up online te kopen.

Beste knowhow in gebruik voor make-up

In tegenstelling tot andere cosmeticabedrijven is MAC gespecialiseerd in make-up en kleuren en niet in cosmetische verzorgingsproducten zoals huidcrèmes. Het verkooppersoneel in de MAC winkels zijn daarom ook opgeleide visagisten. Dit is een ander verschil met de concurrentie. Zij kunnen de klanten uitstekend adviseren over welke MAC make-up bij een bepaald type of een bepaalde gelegenheid past. MAC scoort ook op het gebied van design. De MAC make-up komt in chique zwarte potjes. De specialisatie in ongewone kleuren trekt sterren als Madonna aan, waardoor het bedrijf nog meer bekendheid verwerft. Zoals voorheen staat MAC make-up voor de unieke expressie van elke persoonlijkheid en individuele stijl. Glamour, elegantie, street style of frivole sensualiteit kunnen op het gezicht worden getekend met MAC make-up - net wat de drager wenst. De meest succesvolle lijnen uit het MAC make-up assortiment zijn onder andere:

- MAC Mineralize Concealer: Deze MAC concealer verwent de huid met rijke voedingsstoffen uit plantenextracten en zorgt voor een langdurige dekking van donkere kringen, onzuivere huid, roodheid en adertjes. De mineralen in de concealer zorgen ervoor dat de teint er egaal uitziet en de huid straalt. De MAC Mineralize Concealer heeft een romige textuur die het aanbrengen vergemakkelijkt. De MAC concealer bevat geen additieven zoals parfum, parabenen en sulfaten. Vooral in de oogcontouren leidt parfum vaak tot irritatie. De MAC Mineralize Concealer is geschikt voor gevoelige vrouwen en vrouwen die gevoelig zijn voor allergieën.

- MAC Matchmaster SPF 15 Foundation: De MAC Foundation Matchmaster SPF 15 is de ideale foundation voor een absoluut natuurlijke look. De doorschijnende pigmenten liggen als een delicate toets op uw eigen huid en versmelten ermee. De romige textuur van de foundation is gemakkelijk aan te brengen en te mengen. De matte afwerking geeft een volledig natuurlijke look. De voedende bestanddelen van MAC Foundation zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de acnegevoelige huid. De verscheidenheid aan tinten zorgt ervoor dat de foundation perfect bij de huidskleur past. De MAC Matchmaster SPF 15 Foundation verfijnt de textuur van de huid, maakt rimpels onzichtbaar en geeft de huid een prachtige uitstraling.

- MAC Pro Longwear Powder Foundation: Deze MAC poeder laat niets te wensen over. Het houdt de huid tot twaalf uur lang glanzend, is bestand tegen vocht en blijft in alle weersomstandigheden zitten. De lichte tot medium dekking geeft het gezicht een natuurlijk mat effect. Zoals gebruikelijk voor het merk, is de MAC poeder verkrijgbaar in vele kleuropties, waardoor het gemakkelijk is om de ideale kleurencombinatie te vinden. De ingrediënten voeden de huid en drogen haar niet uit. Het poeder is geschikt voor alle huidtypes. Als finish over de foundation of als snelle hulp op de gereinigde huid - dit poeder garandeert een langdurige dekking van vette delen van het gezicht en verfijnt de huid met een fluweelzachte finish.

- MAC Prep + Prime BB: De MAC Beauty Balm is een alleskunner voor de gezichtshuid. Waardevolle verzorgingsstoffen voorzien de huid de hele dag van het nodige vocht. De geïntegreerde hoge beschermingsfactor tegen de zon beschermt de huid tegen UVA- en UVB-stralen, die vroegtijdige veroudering veroorzaken. De pigmenten toveren een evenwichtige, matte teint tevoorschijn en laten het gezicht stralen. De BB cream camoufleert rimpels en onzuiverheden van de huid op betrouwbare wijze. De aangename textuur is gemakkelijk aan te brengen en is verkrijgbaar in verschillende tinten. In een handomdraai verzorgt, beschermt en verbetert de MAC Prep + Prime BB de teint.

Kwaliteit als recept voor succes

In de jaren tachtig brak MAC groots door op de cosmeticamarkt met make-up. Daarbij vertrouwt het Canadese bedrijf niet op een dure marketingstrategie, zoals gewoonlijk het geval is, waarmee het zijn verkoopcijfers verhoogt. MAC wil overtuigen met de kwaliteit van zijn producten. Het merk slaagt daar met indrukwekkend succes in. Tegenwoordig is MAC een van de wereldwijde trendsetters in de mode-, kunst- en muziekscene. De visagisten van MAC vertonen hun kunsten elk jaar op meer dan 200 modeshows wereldwijd. MAC ontwikkelt elk jaar nieuwe collecties om aan de behoeften van de consumenten te voldoen. Dat deze onderneming anders is, blijkt ook uit haar engagement in de sociale sector. In 1994 richtte het bedrijf het MAC Aids Fund op en zamelde meer dan 400 miljoen dollar in via donaties en de verkoop van de VIVA GLAM lipstick en lipgloss. Hiermee is MAC het grootste niet-farmaceutische donorbedrijf dat wereldwijd organisaties in de aids-bestrijding steunt. Veel sterren, waaronder Rihanna, Lady Gaga en Miley Cyrus, werken samen met MAC als onderdeel van dit engagement. De hoge kwaliteit en de buitengewone kleuren van de MAC producten overtuigen elke vrouw. Een grote selectie van MAC make-up is online beschikbaar.

MAC Make-up biedt ongewone kleuren voor buitengewone vrouwen die waarde hechten aan hun individualiteit en graag hun kracht laten zien. Voor elke smaak en elk statement heeft MAC make-up producten klaar, die zich kenmerken door hun hoge kwaliteit, zeer goede compatibiliteit en talrijke tinten. Elke huid is anders - MAC make-up past perfect bij de tint en laat de teint er natuurlijk en mooi uitzien. In de online winkel kunnen vrouwen die hun uiterlijk willen verfraaien met professionele producten goedkoop MAC make-up kopen.

Ogen +

Bij een perfecte make-up hoort natuurlijk ook een passende blik voor de ogen. De oogmake-up van het merk MAC zorgt ervoor dat de ogen niet worden verwaarloosd. Het merk, dat in opstand is gekomen, inspireert niet alleen de kenners met zijn kwaliteitsproducten.

MAC Oog make-up - deel van een Canadees succesverhaal

In het begin van de jaren tachtig ergerden Frank Angelo en Frank Toskan zich eraan dat artistieke make-up er op foto's altijd slechter uitzag dan in werkelijkheid. Dus begonnen ze zelf een hoogwaardige make-uplijn te ontwikkelen die er echt altijd goed uitziet. Maar net zo belangrijk voor hen als dit punt is variatie en individualiteit. Hun make-up, inclusief MAC oogmake-up, is voor elk geslacht, huidskleur en leeftijd. Angelo en Toskan werken samen met professionele make-up artiesten om make-up van echt hoge kwaliteit te creëren, die, zoals MAC mascara, uiteraard online kan worden gekocht. Vandaag de dag is MAC de trendy make-up voor miljoenen fans, waaronder veel beroemdheden.

Nog mooiere ogen met MAC

Hoewel aanvankelijk nog in de huiskeuken geproduceerd, zijn alle producten van zo'n hoge kwaliteit dat al gauw iedereen er een van wil hebben. De enthousiaste ontvangst op de scène in 1984 wordt dus gevolgd door de verhuizing naar MAC in een groot warenhuis in Toronto. Het bedrijf wil geen huidverzorgingsproducten met kleur verkopen, maar make-up die ook verzorgt. Daarom zetten ze ook getrainde make-up artiesten achter de toonbanken. Dus zelfs MAC oogmake-up wordt al snel een verkoophit. Deze omvatten:

- MAC Wenkbrauwpotlood - Bijna alle wenkbrauwpotloden van MAC worden ook geleverd met een fijn borsteltje. Watervaste kleuren die niet schilferen, voor meer definitie of potloden die zichzelf slijpen, maken uiteraard ook deel uit van het aanbod.

- MAC Eyeliner - Het assortiment van MAC omvat eyeliners die ook geschikt zijn voor het geleiden langs de wimperlijn. De intense kleuren zijn langhoudend, meestal waterproof en scoren met verschillende texturen voor verschillende gebieden.

- MAC Eyeshadows - Geweldige kleuren in een subtiele textuur, gerangschikt in handige paletten, creëren elke look, van natuurlijk tot dramatisch.

- MAC Mascara - De mascara is verkrijgbaar in verschillende versies en kleuren. Waterproof, voor een 3D-effect, voor een dramatische look of om de wimpers optisch te verlengen.

Sociaal geëngageerd en populair bij beroemdheden

Tien jaar na de oprichting van MAC in 1994 lanceerde het bedrijf zijn eigen AIDS-fonds, dat sindsdien meer dan 400 miljoen dollar heeft ingezameld voor hulporganisaties op het gebied van HIV en AIDS. Het merk wordt ook gesteund door beroemdheden als Nicki Minaj, Pamela Anderson en Lady Gaga. Beroemdheden en professionele make-up artiesten zijn dol op de make-up en MAC mascara. Maar het feit dat iedereen een hoogwaardige mascara van MAC kan kopen voor een lage prijs, is wat de oprichters van het merk het meeste plezier doet. Sinds 1994 behoort MAC tot Estée Lauder, maar natuurlijk blijft het merk trouw aan zijn principes en ontwikkelt het elk jaar nieuwe producten en zelfs hele categorieën om aan de behoeften en wensen van hun klanten te voldoen.

Op Fashion Week zoals in je eigen huis

Het leuke en bijzondere van MAC Mascara is dat zelfs de grote namen in de mode zoals Vivienne Westwood dezelfde mascara's, eyeliners, oogschaduw of lipsticks gebruiken tijdens hun shows - bijvoorbeeld op de New York Fashion Week - die jij thuis gebruikt. Er is geen speciale pro of beroemdheden lijn. Iedereen koopt dezelfde MAC mascara online of in de winkel. Desondanks, of misschien juist daardoor, inspireert MAC sterren als Rihanna, Brooke Shields, Lorde, of in de nieuwe productie van de Rocky Horror Picture Show met al haar producten. Zo is MAC Mascara, die verkrijgbaar is tegen een lage prijs, al lang een trendsetter op de catwalks van de wereld - samen met de andere make-up producten en parfums.

Lippen +

Vaak zijn de lippen het middelpunt van een krachtige make-up. Voor mensen die hun mond graag accentueren, heeft MAC een gevarieerd assortiment lipsticks, lipliners en lipglosses die gegarandeerd het juiste accent zetten.

MAC Lipstick - gemaakt met kleur in gedachten

Frank Toskan en Frank Angelo zijn de oprichters van MAC. Geïrriteerd door onaantrekkelijke make-up foto's, ontwikkelen ze hun eigen make-up lijn, die in eerste instantie wordt gecreëerd in hun thuiskeuken in Toronto. Zij distribueren de producten aan visagisten en kappers die ook make-up aanbieden. De feedback is overweldigend, en meer en meer mensen willen MAC. Het concept slaat aan, en in 1984 wordt MAC officieel gelanceerd.

Het duurt niet lang of de daaropvolgende bestseller, een lippenstift van MAC in mat rood, is ook te koop in een warenhuis in Toronto. Vanaf nu kan iedereen MAC lippenstift kopen, ook al duurt het nog even voor je bij de online winkel bent. Aanvankelijk is de keuze aan kleuren voor de lipsticks nog beperkt, maar toch verkopen ze bijzonder goed. Vaak zijn de verkoopstands binnen zeer korte tijd uitverkocht.

Het verschil is klein, maar enorm

Wat MAC meteen onderscheidt van andere bedrijven als het gaat om lippenstift en andere producten, is dat het zich richt op kleur en wat het doet. Angelo en Toskan willen geen gekleurde huidverzorgingsproducten verkopen, maar kleur die goed is voor de huid bovendien. Daarom staan er visagisten achter de toonbanken die goed op de hoogte zijn van de effecten van kleur. Ze geven geen huidverzorgingsadvies, maar wel waardevolle tips voor indrukwekkende make-up.

MAC Lijnen voor de lippen

- MAC Lipstick: De lipsticks zijn altijd verkrijgbaar in trendy kleuren, worden soms aangeboden met een beperkte buitenverpakking en overtuigen door hun veelzijdigheid.

- MAC Lipliner: Op MAC worden de lipliners Lip Pencil genoemd. Er zijn verschillende versies in in totaal meer dan 50 kleuren.

- MAC lipgloss: wanneer lipmake-up wordt ontwikkeld door visagisten en make-up artiesten, heeft de lipgloss ook een speciaal effect, glasachtige glans, 3D-effect, spiegelglans, allemaal met een hoge opaciteit maken de MAC lipgloss bijzonder populair.

- MAC Lipverzorging: Ook al ligt de nadruk op de kleur, MAC verwaarloost de verzorging in geen geval. Vederlichte texturen die veel vocht bieden en natuurlijk ook verkrijgbaar zijn in trendy kleuren maken van MAC lipverzorging + primer een ideale combinatie.

Celebs houden van MAC lippenstift en make-up

Van de huiselijke keuken tot de internationale lieveling van alle make-up vrienden - dat is de carrière van MAC. Ondanks al het succes is het merk niet vergeten waar zijn oorsprong ligt, en daarom is het sociale engagement groot geschreven. Of u nu MAC lippenstift online of ter plaatse koopt, een deel van de winst gaat altijd naar een AIDS-fonds dat in 1994 is opgericht en sinds de oprichting al meer dan 400 miljoen dollar heeft opgebracht voor stichtingen en liefdadigheidsinstellingen. Hierdoor, en natuurlijk omdat een lippenstift van MAC echt de hele dag blijft zitten, zijn beroemdheden als Rihanna en Lady Gaga dol op de producten van MAC.

Koop MAC lippenstift goedkoop

Het beroemde merk uit Canada is sinds 1994 eigendom van Estèe Lauder, waardoor het ook in Europa bekender is. Toch voldoet het nog steeds aan de eisen van de oprichters voor kleurinnovatie. Zelfs de ontwerpster Vivienne Westwood rust haar modellen op de catwalks uit met MAC lippenstift. Meer en meer mensen komen genieten van de lippenstift omdat je MAC lippenstift online kan kopen. Speciale etuis voor de lipsticks, paletten met op elkaar afgestemde lipkleuren en speciale limited editions maken een MAC lipstick tot een must-have voor veel fashionista's. MAC producten zijn voor iedereen. Alle geslachten, alle leeftijden en alle huidskleuren. Daarom is MAC lipstick niet alleen betaalbaar, maar ook verkrijgbaar in een bijzonder brede waaier van kleuren.

Accessoires +

Natuurlijk beknibbelt MAC ook niet op make-up accessoires. De oorsprong van het merk betekent dat je de professionals hier moet overtuigen. Borstels en kwasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen het zware dagelijkse werk in de industrie.

MAC Make-up accessoires: voor kunstenaars door kunstenaars

Vrienden Frank Angelo en Frank Tosca delen een heel bijzondere passie: de transformerende kracht van schoonheid. Als opgeleide kappers en visagisten is het niet meer dan normaal dat zij bijzondere aandacht besteden aan de ontwikkeling van hun schoonheidsinstrumenten. Wat heb je aan de mooiste kleuren van het palet MAC als er alleen maar een oude applicator in de kast ligt om aan te brengen? Dezelfde artistieke zorg die zij besteden aan de productie van hun cosmetica, bepaalt ook de creatie van de kwasten en gereedschappen van MAC. De belangrijkste instrumenten en hun functies worden hier gepresenteerd.

Van MAC penseel tot MAC palet: gereedschap voor duizend gezichten!

De filosofie van MAC is duidelijk: schoonheid komt van mooie dingen. MAC Make-up accessoires goedkoop kopen of laten produceren zou tegen de principes van de stichters zijn. Want zelfs het duurste product kan niet werken als de applicatiehulpmiddelen moeilijk vast te houden zijn of als er altijd een storend lijntje op het voorhoofd staat omdat minstens twee kleuren van een stereotiep palet niet bij de huidskleur passen.

Wie MAC Make-up Accessoires online zoekt, vindt ze in drie verschillende hoofdcategorieën:

- MAC Penseel: De borstels voor de juiste tekening van het gezicht zijn duurzaam en profiteren in het ontwerp van de jarenlange ervaring van de ontwikkelaars. Er is een verscheidenheid van verschillende borstels en borstels voor elk denkbaar gebruik:

oang afgeschuind voor lichte verloop lijnen

obreit gefächert for large-area application

oBorstel, scherper dan een potlood voor de fijnste lijnen en contourstructuur

Zachte buffers voor onzichtbare facings

Geveerde dubbele borstel MAC Duo borstel gemaakt van wit en donker haar - de verschillende haarstructuur wervelt poeder tot een zachte afwerking

osynthetische borstels voor alle levensstijlen

gladde kwast voor het aanbrengen van vloeibare foundation of gloss

oOm online reisformaten van de populairste MAC make-up accessoires te kopen, begint uw volgende citytrip al op uw PC!

- MAC Palette: Het is even eenvoudig als geniaal - het modulaire systeem. Wie MAC make-upaccessoires wil kopen, vraagt zich vast wel eens af: hoe kan het allemaal hygiënisch en netjes worden vervoerd of opgeborgen? De modulaire systemen kunnen individueel worden gevuld: Elk palet bevat verschillende klikbare compartimenten waarin ofwel foundation, oogschaduw, blush of poeder kan worden gedaan. Grote versies hebben ook ruimte om de bijpassende MAC borstel aan te sluiten.

-De Helpers Backstage - MAC Make-up Accessoires: Naast het palet en de bijpassende kwasten zijn er producten die de MAC Make-up Accessoires verzorgen tegen een redelijke prijs: Wasgel voor kwasten of spatels en spiegels voor de perfecte look. MAC biedt ook cosmeticatassen voor elke toepassing: Van cruisekoffers tot kantoorkoffers.

Speciale gelegenheden vereisen speciale aandacht

Steeds weer gaat MAC samenwerkingen aan met sterren om producten te promoten of liefdadigheidsprojecten te steunen. Als gevolg daarvan worden onregelmatig accessoires op de markt gebracht die een speciaal ontwerp hebben of alleen verkrijgbaar zijn in combinatie met een donatie. Frank Angelo en Frank Tosca hebben MAC verkocht aan Estée Lauder - maar de groep zet hun intenties voort door een deel van de opbrengst aan stichtingen te schenken.

Geschenken voor gezichten

Een perfecte dag kan ook zonder make-up zijn. Maar er zijn altijd van die dagen dat een vrouw een nuance over zichzelf wil benadrukken! Schoonheid is individueel en veranderlijk - daarom moeten perfecte cosmetische producten worden afgestemd op de persoonlijke behoeften van een vrouw. Met het palet MAC is het mogelijk een eigen eenheid samen te stellen: waarom zou je je beste vriendin niet een cadeau geven dat exclusief bij haar past? De make-up wereld van MAC staat voor kwaliteit, optimum en inspiratie - en het is precies deze uitdrukking die terug te vinden is in de producten. Ze zijn nobel: van ontwerp tot functie.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten