Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

5 56
toepassen
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gefrustreerd door slechte make-up richtten de neven Frank Toskan en Angelo het merk MAC op. Het merk ontwikkelde zich snel van een kleine insider tip tot een wereldwijd bedrijf. Vandaag de dag inspireren MAC cosmetica make-up artiesten en particulieren met hun hoge kwaliteit.

Meer info

MAC cosmetica goedkoop kopen

Meer info +

Van Canada tot de hele wereld: het leven met MAC is kleurrijk

MAC werd in de jaren 1980 opgericht in Toronto, Canada. Het begon allemaal met twee mannen, visagist Frank Toskan en kapper Frank Angelo. Ze waren gefrustreerd door het feit dat make-up er op foto's altijd slecht uitzag. Er waren geen bevredigende producten op de markt. Vanuit deze behoefte ontwikkelen ze in hun eigen keuken de eerste make-up producten, die ze aan collega's verkopen. Make-upartiesten en modellen behoren tot hun eerste klanten. Fotografen, moderedacteuren en stylisten volgen al snel en het bedrijf breidt zich uit. Positieve berichtgeving in de media zorgt ervoor dat de producten van MAC al snel op ieders lippen liggen. In maart 1984 wordt dan eindelijk de eerste stand geopend in een warenhuis, waar alleen MAC producten worden verkocht.

Het merk positioneert zich vanaf het begin vakkundig: De make-up wordt verkocht in zwarte potjes en bij de toonbank staan visagisten klaar. Dat bestond toen nog niet echt. En dan wordt Madonna tijdens een fotoshoot betrapt op het dragen van MAC lipstick. De matte rode tint wordt een bestseller. Kort daarna wordt de dame gezien in een MAC T-shirt en is de roem van het merk verzekerd.

Nu gebeurt het allemaal: MAC positioneert zichzelf als specialist voor kleur, niet voor huidverzorging. Streetstyle met veel glamour en een beetje elegantie deed het in die tijd erg goed, en dat is precies waar de producten om de hoek komen kijken. In 1994 werd het MAC Aids Fund opgericht en dit bracht nog meer aandacht voor de anti-aidsbeweging op het hoogtepunt van haar populariteit. De fabrikant is er vandaag de dag nog steeds bij betrokken en wordt gesteund door beroemdheden als Lady Gaga, Nicki Minaj en Pamela Anderson. Als dochteronderneming van de Estée Lauder Companies wordt het merk momenteel verkocht in 99 landen.

Indrukwekkende MAC cosmetica met sterke kleuren

Iedereen die online op zoek is naar MAC producten weet: MAC brengt kleur tot leven en verandert voortdurend. Er worden voortdurend nieuwe collecties geïntroduceerd die niet alleen de laatste trends volgen, maar deze ook mede vormgeven. Dat wil niet zeggen dat er alleen maar nieuwe dingen te vinden zijn. Sommige collecties gaan heel lang mee. In ieder geval is het niet moeilijk om MAC producten te vinden in de online shop.

-Dazzleshadow zorgt bijvoorbeeld voor adembenemende kleureffecten en stralende ogen met een ongekende expressiviteit. De oogschaduws zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en brengen metallic glans en iriserende kleuren op de ogen. De Shimmer-varianten hebben een sterk glanzend effect, terwijl de Satin-varianten niet minder expressief zijn.

-De losse poeders in de Iridescent Powder lijn laten het gezicht stralen en glanzen. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen met de kwasten die bij de collectie zijn inbegrepen.

-Sleutelwoord Patrick Starrr: Er zijn altijd exotische nuances en spannende kleurtonen in deze collectie. Een opalescent make-up poeder is bijzonder populair.

-Tot slot geeft de Lightful C Coral Grass lijn de teint een egale en subtiele gloed. Dit zijn eigenlijk huidverzorgingsproducten die de huid hydrateren, reinigen en diep verhelderen. De crèmes en reinigingsproducten hebben een licht verhelderend en witmakend effect bij continu gebruik, maar zijn ook verkrijgbaar als getinte crèmes met een hoge beschermingsfactor tegen de zon. Daarom worden ze gecategoriseerd als make-up, hoewel het geen make-up producten zijn in de ware zin van het woord. De producten bevatten waardevolle ingrediënten die de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Maar wat echt opvalt is de kleurintensiteit en de ongelooflijke uitstraling die de make-up en oogschaduw geven. Deze MAC producten verliezen hun glans niet op foto's en zelfs wanneer er verschillende filters worden gebruikt, blijven de kleuren expressief. MAC heeft ook een kleurrijk model gekozen voor de reclame van deze producten - het merk zet zich in voor menselijke diversiteit over de hele linie en zal alleen daarom al wereldwijd geliefd zijn.

Sterk merk met sterke ondersteuning

De producten van MAC worden gepromoot door beroemde modellen en fotografen, visagisten en andere mensen die in de schijnwerpers staan. Dit was al het geval in de jaren 90. De celebrity-supporters van het merk zetten zich in voor het AIDS-hulpfonds van het merk, maar werken ook samen met MAC aan andere zaken. Of het nu gaat om Rihanna, Brooke Shields of Lorde: zij zijn de merkambassadeurs van MAC. Als samenwerkingspartners creëren ze een sterke band met de fans van het merk, winnen ze nieuwe fans en presenteren ze elk jaar MAC producten op meer dan 200 Fashion Week shows wereldwijd. Dankzij hun hulp kan MAC 's werelds toonaangevende trendsetter op het gebied van schoonheid zijn. MAC producten zijn trendy omdat ze kleurdiversiteit promoten die vrouwen over de hele wereld aanspreekt. Zelfs gekleurde vrouwen, die het merk actief promoten.

MAC cosmetica - fascinerend kleurenspel en een geweldig huidgevoel

MAC maakt nog een andere claim: alle MAC producten zijn cruelty-free. Zowel in het onderzoek als in de testfase worden er geen dierproeven gebruikt. MAC werkt met in-vitrotests, d.w.z. testseries in een petrischaaltje. Het is bijzonder belangrijk voor de fabrikant dat er geen dieren worden geschaad. Zodra de testseries in het laboratorium zijn afgerond, worden vrijwilligers gezocht voor de eerste productbeoordelingen. In dit stadium zijn de afzonderlijke cosmetische producten echter al geclassificeerd als veilig voor mensen, zodat de proefpersonen slechts aan een laag risico worden blootgesteld. MAC producten zijn daarom ook geschikt voor mensen die veel belang hechten aan dierenwelzijn.

De fabrikant behoudt zich het recht voor om maar één ding te doen: In sommige landen mogen cosmetica en verzorgingsproducten alleen verkocht worden als ze getest zijn op levende dieren. Anders mogen de producten niet verkocht worden. MAC ziet bijvoorbeeld niet af van de markt in China, maar distantieert zich slechts van de acties van de Chinese autoriteiten.

Desondanks biedt MAC nog steeds een grote selectie uitstekende cosmetica. En het is gewoon ongelooflijk gevarieerd en kleurrijk. MAC producten kopen betekent betrokken raken bij een ware explosie van kleuren.

MAC producten kopen tegen een gunstige prijs is heel eenvoudig

MAC producten online kopen is geen enkel probleem, ook MAC producten kun je hier goedkoop vinden, soms zelfs goedkoper dan bij de fabrikant. En bovenal hebben we soms nog producten op voorraad die niet meer leverbaar zijn. Ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid en er komen steeds nieuwe MAC producten bij, dus het is de moeite waard om af en toe eens rond te kijken.

Parfum +

Zodra de make-up perfect is, kan de look worden afgerond met een extravagante geur van MAC. De flacons zijn net zo ingetogen als de cosmetica. Het eerste MAC parfum kwam uit in 2002 en bracht de stijl van het merk naar de wereld van geuren.

MAC parfum - geuren vol inspiratie en sensualiteit

Een lentebriesje, een zomerregen, een gedicht bij het haardvuur - al deze waarnemingen komen samen in de variaties van MAC. De flacons zijn kleurrijk en onmiskenbaar, net als de vrouw die het parfum draagt. Achter elk MAC parfum zit een verhaal van visie en succes. De volgende tekst onthult de hoogtepunten en geheimen van het succesvolle Canadese merk.

Frank en Frank: vrienden voor schoonheid

Het merk MAC werd in 1984 opgericht door Frank Angelo en Frank Toskan. De twee Franks waren experts op het gebied van schoonheid en haute couture: als zelfstandig meester-kapper voelde Angelo aan wat zijn klanten wilden. De visagist en fotograaf Toskan wordt beschouwd als een visionair op het gebied van fijne cosmetica. Ze hadden het juiste netwerk om mee te beginnen: de flagshipstore in New York was meteen een succes. Het duurde minder dan 20 jaar van de eerste lippenstift tot het MAC parfum. De vrienden brengen perfectie in de make-up business: heldere vormen, heldere kleuren, fijne lijnen voor de delicate schoonheid van de toekomst. In 1998 nam de Estée-Lauder Group het innovatieve merk over - en vandaag de dag is MAC parfum overal verkrijgbaar.

Wat MAC parfum kenmerkt is de trouw aan elegantie. Elke geur is individueel, vertelt zijn eigen sensuele verhaal - en blijft altijd geassocieerd met een zelfverzekerd understatement. De gebruikte grondstoffen worden voortdurend ontwikkeld en verwerkt met behulp van de modernste technologie. De producten van de twee Franken staan voor visies, de verwezenlijking van doelen en de nieuwe vrouwelijkheid van de wereld. Een MAC parfum is ideaal als de draagster haar eigen individualiteit wil benadrukken.

Een MAC parfum vangt stijl in de fles

Een blik op MAC parfum laat zien: online vind je bijna alleen de prachtige Shadescents. Maar het verhaal begint met drie bijzondere creaties. Ze zijn bedoeld als pure probeersels en heten alleen 1, 2 en 3 en zijn verkrijgbaar van 2002 tot 2006. Sinds 2006 is er ook een uitgebreid assortiment MAC parfums online te koop. Echter, alleen

-de unisex geur Turquatic met zachte, frisse noten van anemoon, orriswortel, lotus en blauwe ceder

en de MAC Shadescents-lijn geïnspireerd op de lippenstiften van het merk, waarin zelfs Mariah Carey te zien is. Deze omvatten:

oCandy Yum-Yum: Suikerspin in het hart, op de lippen en in de lucht. Een zoet maar licht parfum.

oCrème d'Nude: Een vleugje niets op de lippen, een geur met natuurlijke aroma's voor een sensuele uitstraling.

oVelvet Teddy: Stoer en delicaat tegelijk, dit heerlijke honing-musk parfum is voor vrouwen die roze met perfectie dragen.

Helderheid voor de zintuigen: MAC parfum

MAC staat voor zijn eigen duidelijke en onmiskenbare signatuur - en dit wordt weerspiegeld in de producten. In de wereld van cosmetica kent tijdsdruk geen grenzen, emotionele achtbanen bepalen de behoeften van het dagelijks leven. MAC geeft vrouwen wat ze willen: parfums die het leven verrijken en makkelijker maken. Daarom zijn de flacons van MAC parfum zo ontworpen dat ze bij de make-up passen - voor uw gemoedsrust. De flacon heeft een onmiskenbaar design. Duidelijke, tijdloze lijnen die onmiddellijk een gevoel van exclusiviteit creëren. Alleen de intense kleur en de bijbehorende naam verschillen - het is een blikvanger om meerdere MAC parfums naast elkaar te decoreren. De uitstraling van de kleuren in combinatie met de geometrische vorm is een genot voor de zintuigen, nog voordat de eerste geur de neus raakt.

Stijl en sociale betrokkenheid

Wie geïnteresseerd is in een MAC parfum zal zich snel de sociale betrokkenheid van het merk realiseren. Het bedrijf sponsort het MAC Aids Fund sinds 1994 en heeft sindsdien meer dan 400 miljoen dollar aan donaties verzameld. Deze betrokkenheid wordt ook gesteund door talloze beroemdheden. Rihanna, Brooke Shields, Lorde en het modelabel Proenza Schouler helpen ervoor te zorgen dat het fonds blijft groeien en dat MAC parfum steeds bekender wordt. Daarnaast helpen ontwerpers als Vivienne Westwood en Prabal Gurung MAC aan haar status als trendsetter in de beautywereld.

Ontspanning en balans maken deel uit van het concept: elk MAC parfum wordt zorgvuldig geproduceerd met ecologische aspecten in het achterhoofd. Een goedkoop MAC parfum kopen is heel eenvoudig en brengt kracht en sensualiteit binnen je eigen vier muren.

Verzorging +

Wie er perfect uit wil zien, vertrouwt niet alleen op make-up - ook de huid zelf moet goed verzorgd worden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Canadese fabrikant MAC ook hier voet aan de grond wil krijgen. MAC huidverzorging voorziet de huid van belangrijke voedingsstoffen en zorgt voor een frisse uitstraling.

MAC verzorging voor een diep ontspannen huid

Goede make-up moet stralen en dat doet het alleen op een gezonde, mooie huid. MAC huidverzorging staat misschien niet centraal in het merk, maar het levert wel een belangrijke bijdrage. Vanaf het allereerste begin heeft het merk MAC zich gericht op een sterke uitstraling op het gebied van kleur en make-up. Heel wat vrouwen van kleur staan model voor het merk, zodat de claim van mooie en goede make-up voor elke huid en in elke kleur een heel nieuwe betekenis krijgt. Maar wat MAC zo succesvol maakt, zijn de gebruiksvriendelijke producten met een professioneel resultaat. MAC huidverzorging en make-up zijn populair bij professionele modellen en visagisten, maar ook bij klanten over de hele wereld. Het gaat om de schoonheid van ieder mens, wereldwijd, ongeacht geslacht. En dat is gewoon leuk. De hoogwaardige MAC huidverzorging werkt met innovatieve huidverzorgingsformules en is gewoon leuk.

Het begint in Toronto

MAC care is niet het begin. MAC verzorging is niet het einde. Maar het is wel essentieel. Want alleen een goed verzorgde, gezonde huid heeft die unieke glans die zo moeilijk vast te leggen is op foto's en die vraagt om professionele, stralende make-up. MAC skincare is geboren in een keuken. En wel eind jaren zeventig, begin jaren tachtig in Toronto, Canada. Daar ontmoetten visagist Frank Toskan en kapsalonhouder Frank Angelo elkaar tijdens een fotoshoot en realiseerden ze zich dat er niet zoiets bestond als fatsoenlijke make-up. Tenminste geen die een mooi, stralend gezicht met die onmiskenbaar harmonieuze en opvallend rustgevende teint op foto's zou laten zien. Het werkt gewoon niet met de foto's, hoe goed de modellen en de producten ook zijn. Dus gaan de twee mannen samen in een keuken zitten en mengen ze de benodigde cosmetica gewoon zelf. En ze zijn echt goed - zo goed dat Madonna het merk in 1984 beroemd maakte met een matte rode lippenstift.

Echt professioneel werd het pas daarna, toen het assortiment steeds verder werd uitgebreid. Het make-up segment wordt vergezeld door MAC huidverzorging, en het merk wordt ook verkocht bij counters in warenhuizen. Vanaf halverwege de jaren 90 raakte MAC betrokken bij aidsbestrijding en tot op de dag van vandaag onderhoudt het een fonds dat wordt gesteund door talloze beroemdheden en zamelt het geld in voor mensen die zijn getroffen door hiv en aids en de behandeling ervan. Hoe past dit bij cosmetica? Ieder mens is uniek en mooi.

Snel, gemakkelijk te gebruiken en toch effectief: MAC care

De verzorging begint als het plezier voorbij is. Make-up moet worden verwijderd en de huid moet worden gereinigd. Dit is niet iets waar je normaal gesproken naar uitkijkt. Het is net als het vervelende opruimen en schoonmaken na een feestje. MAC huidverzorging is een beetje als het beroemde afwasmiddel waarmee Villariba, volgens de reclame, kan feesten terwijl Villabajo nog aan het afwassen is - goede huidverzorging moet simpel, snel en vooral efficiënt zijn.

De verschillende make-up removers van MAC voldoen aan deze eis. Ze zijn heel eenvoudig aan te brengen en te gebruiken, make-upresten zijn in een handomdraai verwijderd en de huid straalt weer, fris gereinigd en met een aangename geur. Een gevoel van welzijn verspreidt zich, niets trekt of jeukt. MAC care is een make-up remover en moisturizer. Mineraliserende verzorging en reinigingsdoekjes voor onderweg, maar ook verschillende crèmes met meer of minder rijke oliën zorgen ervoor dat de huid zacht gereinigd en goed verzorgd wordt. MAC heeft voor elk huidtype het juiste huidverzorgingsproduct: een hele lijn is gewijd aan de droge huid, terwijl andere producten speciaal zijn ontwikkeld voor de vette huid, de geïrriteerde huid of de rijpere huid.

De Lightful C-lijn is een specialiteit: Deze huidverzorgingsproducten zijn ontworpen om de huid diep te reinigen, make-upresten te verwijderen en haar een onvergelijkbare glans te geven. De afzonderlijke crèmes en gels zijn doordrenkt met vitamine C, die de huid langdurig verheldert. Een lichtere, heldere huid zonder imperfecties vormt de perfecte basis voor de professionele make-upoplossingen van MAC. Koraalgras is een ander actief ingrediënt in dit MAC huidverzorgingsproduct. Het gras bevat veel sporenelementen en voedingsstoffen die de huid perfect voorbereiden op make-up voordat deze wordt aangebracht. Verzorging betekent in dit geval niet dat schade onder controle wordt gehouden, maar dat het in de eerste plaats niet kan ontstaan. MAC geeft duidelijke instructies voor het gebruik van de moisturizer: voor sprays wordt de exacte verstuivingsafstand tot de huid aangegeven, net als de exacte manier om de crème door de huid te laten opnemen: een korte tikkende massage.

Merkambassadeurs nemen verzorging mee de wereld in

Veel merken, vooral in de cosmetica- en huidverzorgingssector, adverteren met zeer specifieke modellen en percentages. Bij MAC daarentegen draait alles om diversiteit. De vele merkambassadeurs van MAC hebben zeer verschillende achtergronden. Ten eerste is er Madonna, die in de jaren 80 werd gezien in een MAC T-shirt en internationale aandacht trok. Rihanna, Lorde en andere beroemdheden kunnen zich ook identificeren met MAC huidverzorging en cosmetica. De sterren en sterretjes ondersteunen niet alleen reclamecampagnes voor MAC cosmetica, maar zijn ook betrokken bij het AIDS Relief Fund.

MAC huidverzorging kun je het beste goedkoop online kopen

MAC huidverzorgingsproducten hebben hun prijs, die vrij hoog kan zijn. De producten zijn van professionele kwaliteit en maken indruk door hun gebruiksgemak, efficiëntie en het aangename gevoel van een goed verzorgde huid. Mac huidverzorging online kopen is daarentegen vrij goedkoop. Door MAC huidverzorging online te bestellen bespaar je niet alleen de tijd die je anders kwijt zou zijn aan het reizen naar de drogist. MAC verzorging online kopen betekent ook dat je altijd toegang hebt tot het volledige, steeds groter wordende assortiment. Het is daarom de moeite waard om de afzonderlijke producten online te onderzoeken.

Goedkoop MAC verzorgingsproducten kopen betekent voor ons dat klanten de laagst mogelijke prijzen kunnen vinden in onze online shop met het grootst mogelijke aanbod. Daarom voegen we altijd nieuwe producten toe aan ons assortiment. Onze strategie is om een breed assortiment populaire producten aan te bieden tegen een gunstige prijs.

Make-up +

In de jaren 1980 bundelden een kapper en een visagist hun krachten om make-up te creëren die eindelijk aan hun eisen voldeed. Het merk MAC was geboren en de make-up werd al snel een wereldwijd succes.

MAC make-up geeft je de mooiste kleuren

MAC staat als geen ander merk voor trendbewuste make-up. De verscheidenheid aan kleuren en texturen zijn een doorslaggevend criterium voor liefhebbers van hoogwaardige cosmetica om MAC make-up te kopen. MAC biedt make-up voor alle huidtinten, alle leeftijden en alle gelegenheden. Onafhankelijke trendsetters vinden bij MAC de meest bijzondere kleuren voor ogen en lippen. Voor wie de voorkeur geeft aan natuurlijke of subtiele kleuren zijn de gemengde paletten van MAC make-up betaalbaar. Ze toveren een klassieke schoonheid op het gezicht. Make-up van MAC is perfect voor een grootse entree in de avond, voor langhoudende make-up voor overdag en zelfs in fel flitslicht geeft MAC je een onberispelijk gezicht. De aangename texturen kunnen worden aangebracht met verschillende niveaus van dekking. Dit betekent dat aan alle eisen van verschillende huidtypes en -behoeften wordt voldaan. Als je de uitstekende kwaliteit zelf wilt zien, kun je MAC make-up gewoon online kopen.

MAC is de afkorting van Make-up Art Cosmetics. Fotograaf en visagist Frank Toskan en Frank Angelo, eigenaar van een kapsalon, richtten het bedrijf begin jaren 80 op in Toronto. Beiden waren gefrustreerd omdat ze zich realiseerden dat de conventionele make-up die werd gebruikt voor fotoshoots er zelden goed uitzag op de foto's. Ze ontwikkelden hun eigen make-up, aanvankelijk in hun eigen keuken, en verkochten die aan visagisten, fotografen en modellen in Frank Angelo's salon. De kwaliteit van de producten leidde tot ongelooflijk positieve mond-tot-mondreclame en bijbehorende aandacht in tijdschriften. In 1984 openden Frank Toskan en Frank Angelo de eerste merkwinkel. Het is nu het gemakkelijkst om MAC make-up online te kopen.

De beste expertise in make-up

In tegenstelling tot andere cosmeticabedrijven is MAC gespecialiseerd in make-up en kleuren en niet in cosmetische verzorgingsproducten zoals huidcrèmes. Het verkooppersoneel in de MAC winkels zijn daarom ook opgeleide visagisten. Dit is nog een verschil met de concurrentie. Zij kunnen klanten uitstekend adviseren over welke MAC make-up past bij een bepaald type of gelegenheid. MAC scoort ook hoog op het gebied van design. De MAC make-up wordt geleverd in stijlvolle zwarte potjes. De specialisatie in ongebruikelijke kleuren trekt sterren als Madonna aan, die het bedrijf aan nog meer bekendheid helpen. MAC make-up blijft staan voor de unieke expressie van elke persoonlijkheid en individuele stijl. Glamour, elegantie, streetstyle of frivole sensualiteit kunnen met MAC make-up op het gezicht worden aangebracht - precies zoals de drager het wil. De meest succesvolle assortimenten uit het MAC make-up programma zijn onder andere

- MAC Mineralize Concealer: Deze MAC concealer verwent de huid met rijke voedingsstoffen uit plantenextracten en biedt langdurige dekking voor donkere kringen, onzuivere huid, roodheid en adertjes. De mineralen die het bevat zorgen ervoor dat de teint egaal lijkt en de huid straalt. De MAC Mineralize Concealer heeft een romige textuur waardoor hij gemakkelijk aan te brengen is. De MAC concealer bevat geen toevoegingen zoals parfum, parabenen of sulfaten. Parfum veroorzaakt vaak irritatie, vooral bij de ogen. De MAC Mineralize Concealer is geschikt voor gevoelige en allergiegevoelige vrouwen.

- MAC Matchmaster SPF 15 Foundation: De MAC Matchmaster SPF 15 Foundation is de ideale basis voor een absoluut natuurlijke look. De doorschijnende pigmenten liggen als een delicate aanraking op je eigen huid en versmelten ermee. De crèmige textuur van de foundation is gemakkelijk aan te brengen en te mengen. De matte finish zorgt voor een perfecte natuurlijke look. De voedende ingrediënten van de MAC foundation zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de acnegevoelige huid. De verschillende kleurtinten zorgen ervoor dat de foundation perfect past bij de huidskleur. De MAC Matchmaster SPF 15 Foundation verfijnt het huidbeeld, maakt fijne lijntjes onzichtbaar en laat de huid prachtig stralen.

- MAC Pro Longwear Powder Foundation: Deze MAC poeder laat niets te wensen over. Het houdt de huid tot twaalf uur lang glimvrij, is bestand tegen vocht en blijft zitten, ongeacht het weer. De lichte tot medium dekking geeft het gezicht een natuurlijk, mat effect. Zoals gebruikelijk voor het merk is het MAC poeder verkrijgbaar in vele kleurvariaties, waardoor het makkelijk is om de ideale kleurencombinatie te vinden. De ingrediënten voeden de huid en drogen deze niet uit. Het poeder is geschikt voor alle huidtypes. Of je het nu gebruikt als finish over foundation of als quick fix op een gereinigde huid, dit poeder garandeert een langdurige dekking van de vette zones op het gezicht en geeft de huid een fluweelzachte finish.

- MAC Prep Prime BB: De MAC Beauty Balm is een alleskunner voor de gezichtshuid. Waardevolle hydraterende stoffen voorzien de huid van het vocht dat ze de hele dag nodig heeft. De geïntegreerde hoge beschermingsfactor tegen de zon beschermt de huid tegen UVA- en UVB-stralen die de huid vroegtijdig verouderen. De pigmenten zorgen voor een egale, matte teint en laten het gezicht stralen. De BB cream camoufleert op betrouwbare wijze fijne lijntjes en oneffenheden op de huid. De aangename textuur is gemakkelijk aan te brengen en is verkrijgbaar in verschillende tinten. De MAC Prep Prime BB voedt, beschermt en verbetert de teint in een handomdraai.

Kwaliteit als recept voor succes

In de jaren 80 brak MAC door op de cosmeticamarkt met make-up. Het Canadese bedrijf vertrouwde niet op de gebruikelijke dure marketingstrategie om zijn verkoopcijfers te verhogen. MAC wilde indruk maken met de kwaliteit van zijn producten. Het merk bereikt dit met indrukwekkend succes. Vandaag de dag is MAC een van de wereldwijde trendsetters op het gebied van mode, kunst en muziek. Elk jaar laten de visagisten van MAC hun vaardigheden zien op meer dan 200 modeshows wereldwijd. MAC ontwikkelt elk jaar nieuwe collecties om aan de behoeften van de consument te voldoen. Dat dit bedrijf een beetje anders is, blijkt ook uit de betrokkenheid bij sociale kwesties. In 1994 richtte het bedrijf het MAC Aids Fund op en haalde meer dan 400 miljoen dollar op via donaties en de verkoop van de VIVA GLAM lippenstift en lipgloss. MAC is daarmee het grootste niet-farmaceutische donorbedrijf dat wereldwijd organisaties steunt in de strijd tegen aids. Veel sterren, waaronder Rihanna, Lady Gaga en Miley Cyrus, werken samen met MAC als onderdeel van dit engagement. De hoge kwaliteit en buitengewone kleuren van de producten van MAC zullen elke vrouw overtuigen. Een grote selectie van MAC make-up is online beschikbaar.

MAC make-up biedt ongewone kleuren voor buitengewone vrouwen die waarde hechten aan hun individualiteit en graag hun kracht tonen. MAC make-up heeft producten voor elke smaak en elk statement, die worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit, uitstekende compatibiliteit en talrijke kleurnuances. Elke huid is anders - MAC make-up past perfect bij de tint en laat de teint er natuurlijk en mooi uitzien. In de online shop kunnen vrouwen die hun uiterlijk willen verbeteren met professionele producten MAC make-up kopen tegen voordelige prijzen.

Ogen +

Bij een perfecte make-up hoort natuurlijk ook de juiste look voor de ogen. De oogmake-up van het merk MAC zorgt ervoor dat deze niet wordt verwaarloosd. Het merk werd opgericht uit trots en inspireert niet alleen experts met zijn producten van hoge kwaliteit.

MAC oogmake-up - deel van een Canadees succesverhaal

Begin jaren 80 ergerden Frank Angelo en Frank Toskan zich aan het feit dat artistieke make-up er op foto's altijd slechter uitzag dan in werkelijkheid. Dus begonnen ze zelf een make-uplijn van hoge kwaliteit te ontwikkelen die er echt altijd goed uitziet. Diversiteit en individualiteit zijn voor hen echter net zo belangrijk. Hun make-up, waaronder MAC oogmake-up, is voor elk geslacht, elke huidskleur en elke leeftijd. Angelo en Toskan werken samen met professionele visagisten om make-up van echt hoge kwaliteit te creëren, die, zoals MAC mascara, natuurlijk ook online kan worden gekocht. Vandaag de dag is MAC de trendy make-up voor miljoenen fans, waaronder veel beroemdheden.

Nog mooiere ogen met MAC

Hoewel de producten aanvankelijk thuis in de keuken werden gemaakt, zijn ze van zo'n hoge kwaliteit dat al snel iedereen er een wil hebben. De enthousiaste ontvangst in de scene in 1984 werd gevolgd door de stap om MAC te gaan verkopen in een groot warenhuis' in Toronto. Het bedrijf wil geen huidverzorgingsproducten met kleur verkopen, maar make-up die ook verzorgt. Daarom zetten ze ook getrainde visagisten achter de verkoopbalies. Hierdoor wordt MAC oogmake-up al snel een verkoophit. Dit omvat

- MAC wenkbrauwpotlood - Bijna alle wenkbrauwpotloden van MAC worden ook geleverd met een fijn borsteltje. Watervaste kleuren die niet afbladderen voor meer definitie of potloden die zichzelf slijpen zitten natuurlijk ook in het assortiment.

- MAC eyeliner - Het MAC assortiment bevat eyeliners die ook geschikt zijn om langs de wimperlijn te geleiden. De intense kleuren zijn langhoudend, meestal waterproof en hebben verschillende texturen voor verschillende gebieden.

- MAC oogschaduw - Geweldige kleuren in een fijne textuur, samengebracht in praktische paletten, creëren elke look, van natuurlijk tot dramatisch.

- MAC Mascara - De mascara is verkrijgbaar in verschillende versies en kleuren. Waterproof, voor een 3D-effect maar ook voor een dramatische look of om de wimpers optisch te verlengen.

Maatschappelijk betrokken en populair bij beroemdheden

Tien jaar na de oprichting van MAC in 1994 richtte het bedrijf zijn eigen AIDS-fonds op, dat sindsdien meer dan 400 miljoen dollar heeft opgehaald voor hiv- en aidshulporganisaties. Het merk wordt ook gesteund door beroemdheden als Nicki Minaj, Pamela Anderson en Lady Gaga. Beroemdheden en professionele visagisten zijn dol op de make-up en MAC mascara. Maar het feit dat iedereen MAC mascara van hoge kwaliteit kan kopen tegen een gunstige prijs, is wat de oprichters van het merk het meest bevalt. MAC maakt sinds 1994 deel uit van Estée Lauder, maar het merk blijft natuurlijk trouw aan zijn principes en ontwikkelt elk jaar nieuwe producten en zelfs hele categorieën om aan de behoeften en wensen van zijn klanten te voldoen.

Op Fashion Week zoals in je eigen huis

Het mooie en bijzondere van MAC mascara is dat de grote namen in de mode-industrie zoals Vivienne Westwood ook dezelfde mascara's, eyeliners, oogschaduw of lipsticks gebruiken tijdens hun shows - bijvoorbeeld op New York Fashion Week - die jij thuis gebruikt. Er is geen speciale professionele of celebrity-lijn. Iedereen koopt online of lokaal dezelfde MAC mascara. Desondanks, of misschien juist daardoor, inspireert MAC ook sterren als Rihanna, Brooke Shields, Lorde of in de nieuwe productie van de Rocky Horror Picture Show met al haar producten. De betaalbare MAC mascara is al lang een trendsetter op de catwalks van de wereld - samen met de andere make-up producten en geuren.

Lippen +

De lippen zijn vaak het middelpunt van een krachtige make-up look. Voor mensen die graag de nadruk leggen op hun mond, biedt MAC een breed assortiment lippenstiften, lipliners en lipglosses die gegarandeerd het juiste accent leggen.

MAC lippenstift - gecreëerd met de vraag naar kleur

Frank Toskan en Frank Angelo zijn de oprichters van MAC. Geërgerd door onaantrekkelijke make-up foto's ontwikkelden ze hun eigen make-up lijn, die in eerste instantie werd gemaakt in hun keuken thuis in Toronto. Ze verdelen de producten onder visagisten en kappers die ook make-up aanbieden. De feedback is overweldigend en steeds meer mensen willen MAC. Het concept wordt goed ontvangen en MAC wordt officieel gelanceerd in 1984.

Het duurde niet lang voordat de volgende bestseller, een MAC lipstick in mat rood, te koop was in een warenhuis in Toronto. Vanaf nu kan iedereen MAC lippenstift kopen, ook al duurt het nog even voordat je in de online shop terechtkomt. Aanvankelijk is de selectie kleuren voor de lipsticks nog beperkt, maar ze verkopen enorm goed. De verkoopstands zijn vaak binnen zeer korte tijd uitverkocht.

Het verschil is klein, maar groot

Wat MAC meteen onderscheidt van andere bedrijven als het gaat om lippenstift en andere producten, is dat het zich richt op kleur en het effect ervan. Angelo en Toskan willen geen gekleurde huidverzorgingsproducten verkopen, maar kleur die ook goed is voor de huid. Daarom staan er visagisten achter de toonbank die goed op de hoogte zijn van de effecten van kleur. Zij geven geen huidverzorgingsadvies, maar geven waardevolle tips voor indrukwekkende make-up.

MAC lijnen voor de lippen

- MAC lipstick: De lipsticks zijn altijd verkrijgbaar in trendy kleuren, worden soms aangeboden in limited-edition verpakkingen en maken indruk door hun veelzijdigheid.

- MAC lipliner: Bij MAC heet de lipliner Lip Pencil. Er zijn verschillende versies in in totaal meer dan 50 kleuren.

- MAC lipgloss: Wanneer lipmake-up wordt ontwikkeld door visagisten en visagisten, heeft de lipgloss ook een speciaal effect, glasachtige glans, 3D-effect, spiegelglans, allemaal met een hoge dekking maken de MAC lipgloss bijzonder populair.

- MAC lipverzorging: Ook al ligt de nadruk op kleur, MAC verwaarloost nooit de verzorging. De vederlichte texturen die voor veel vocht zorgen en natuurlijk ook verkrijgbaar zijn in trendy kleuren, maken van de MAC lip care primers een ideale combinatie.

Beroemdheden houden van MAC lippenstift en make-up

Van de huiskeuken tot de internationale favoriet van alle make-up fans - dat is de geschiedenis van MAC. Ondanks al het succes is het merk zijn oorsprong niet vergeten en daarom is sociale betrokkenheid een topprioriteit. Of je MAC lippenstift nu online of in de winkel koopt, een deel van de winst gaat altijd naar een aidsfonds dat in 1994 is opgericht en dat sinds zijn oprichting meer dan 400 miljoen dollar heeft opgehaald voor stichtingen en hulporganisaties. Om deze reden, en natuurlijk omdat MAC lipstick echt de hele dag blijft zitten, zijn beroemdheden zoals Rihanna en Lady Gaga dol op MAC producten.

Koop MAC lippenstift tegen een voordelige prijs

Het beroemde merk uit Canada maakt sinds 1994 deel uit van Estèe Lauder, waardoor het ook in Europa bekender is geworden. Toch voldoet het nog steeds aan de eisen van de oprichters op het gebied van kleurinnovatie. Zelfs de ontwerpster Vivienne Westwood rust haar modellen op de catwalks uit met MAC lippenstift. Steeds meer mensen genieten van de lipsticks omdat je MAC lipstick ook online kunt kopen. Speciale etuis voor de lipsticks, paletten met op elkaar afgestemde lipkleuren en speciale limited editions maken een MAC lipstick een must-have voor veel fashionista's. De producten van MAC zijn voor iedereen. Alle geslachten, alle leeftijden en alle huidskleuren. Daarom is MAC lippenstift niet alleen betaalbaar, maar ook verkrijgbaar in een bijzonder breed kleurenpalet.

Accessoires +

Natuurlijk heeft MAC ook veel te bieden op het gebied van make-up accessoires. De oorsprong van het merk betekent dat je hier de professionals moet overtuigen. Kwasten en penselen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen de ontberingen van het dagelijkse werk in de industrie.

MAC make-up accessoires: voor kunstenaars door kunstenaars

Vrienden Frank Angelo en Frank Tosca delen een heel bijzondere passie: de transformerende kracht van schoonheid. Als opgeleide kappers en visagisten is het niet meer dan logisch dat ze bijzonder veel belang hechten aan de ontwikkeling van hun beauty tools. Wat heb je aan de mooiste kleuren in het MAC palet als er alleen een oude applicator in de kast ligt om ze aan te brengen? Dezelfde artistieke zorg die ze besteden aan de productie van hun cosmetica bepaalt ook de creatie van MAC kwasten en tools. De belangrijkste tools en hun functies worden hier gepresenteerd.

Van MAC Brush tot MAC Palette: tools voor duizend gezichten!

De filosofie van MAC is duidelijk: schoonheid komt van mooie dingen. MAC make-up accessoires goedkoop kopen of laten produceren zou indruisen tegen de principes van de oprichters. Want zelfs het duurste product kan niet werken als de applicatietools moeilijk te gebruiken zijn of als er altijd een rimpel op het voorhoofd zit omdat minstens twee kleuren van een stereotiep palet niet bij de huidskleur passen.

Als je online op zoek bent naar MAC make-up accessoires, vind je ze in drie verschillende hoofdcategorieën:

- MAC Penseel: De penselen voor de juiste tekening van het gezicht zijn duurzaam en profiteren in hun ontwerp van de jarenlange ervaring van de ontwikkelaars. Er is een verscheidenheid aan verschillende penselen voor elke denkbare toepassing:

oVerbogen voor lichte gradiëntlijnen

obreed uitwaaierend voor toepassing op grote oppervlakken

oPenselen, scherper dan een potlood voor de fijnste lijnen en contourstructuur

oZachte buffers voor onzichtbaar vervagen

oDubbelgeveerde MAC Brush Duo penselen van wit en donker haar - de verschillende haarstructuren wervelen poeder in een zachte finish

oSynthetische penselen voor alle levensstijlvariaties

oZachte kwasten voor het blenden van vloeibare foundation of gloss

oHet online kopen van reisformaten van de meest populaire MAC make-up accessoires betekent dat je je volgende citytrip begint op je PC!

- MAC Palette: Het is even simpel als geniaal - het modulaire systeem. Als je MAC make-up accessoires wilt kopen, vraag je je misschien wel eens af: Hoe kan dit alles hygiënisch en netjes worden vervoerd of opgeborgen? De modulaire systemen kunnen individueel worden gevuld: Elk palet bevat verschillende inklikbare vakjes waarin je foundation, oogschaduw, blush of poeder kunt plaatsen. Grote versies hebben ook ruimte om de bijpassende MAC Brush in te plaatsen.

-Backstage helpers - MAC make-up accessoires: Naast het palette en de bijpassende kwasten zijn er ook producten die MAC make-up accessoires een goede verzorging geven: Wasgel voor kwasten of spatels en spiegeltjes voor de perfecte look. MAC biedt ook cosmeticatassen voor elke toepassing: Van cruisekoffers tot kantoorkoffers.

Speciale gelegenheden vragen om speciale aandacht

Steeds weer gaat MAC partnerships aan met sterren om producten te promoten of liefdadigheidsprojecten te ondersteunen. Zo komen er af en toe accessoires op de markt met een speciaal ontwerp of die alleen verkrijgbaar zijn in combinatie met een donatie. Frank Angelo en Frank Tosca hebben MAC verkocht aan Estée Lauder - maar het bedrijf zet hun intenties voort door een deel van de opbrengst te doneren aan stichtingen.

Geschenken voor gezichten

Een perfecte dag kan ook zonder make-up. Maar er zijn altijd van die dagen dat een vrouw een nuance in zichzelf wil benadrukken! Schoonheid is individueel en veranderlijk - dus perfecte cosmetische producten moeten worden afgestemd op de persoonlijke behoeften van een vrouw. Met het MAC palet is het mogelijk om een eigen eenheid samen te stellen: waarom zou je je beste vriendin geen cadeau geven dat exclusief bij haar past? De make-up wereld van MAC staat voor kwaliteit, optimalisatie en inspiratie - en het is precies deze uitdrukking die wordt weerspiegeld in de producten. Ze zijn geraffineerd: van ontwerp tot functie.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten