Geen resultaten resultaat: resultaten:

Missha kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Missha-producten - Verzorging, huidbescherming & schoonheid uit Zuid-Korea

Ervaar Koreaanse schoonheidsproducten en ontdek een gezonde, onberispelijke huid! Met zijn uitstekende huidverzorging en decoratieve cosmetica neemt het merk Missha niet alleen een leidende positie in binnen de schoonheidsindustrie in zijn thuisland Zuid-Korea, maar is het ook een van de topfavorieten onder vrouwen en mannen over de hele wereld als het gaat om gezonde verzorging en schoonheid. Missha combineert de duizenden jaren oude en zeer beproefde schoonheids- en gezondheidsrecepten uit Azië, traditionele holistische verzorgingsrituelen en waardevolle natuurlijke ingrediënten met de nieuwste knowhow, zachte, zorgvuldige productieprocessen en innovatieve technologieën. Verzorging voor huid en lichaam of make-up, alle Missha producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden zeer goed verdragen door alle huidtypes. Het consumentgerichte merk hecht veel belang aan betaalbaarheid. Missha's diverse producten richten zich op preventieve, continue en duurzame huidgezondheidszorg en sterke huidbescherming. Producten en oplossingen die uw huid effectief en mooi verzorgen. De aantrekkelijke Missha producten kunt u hier online ontdekken!

Missha - het internationaal succesvolle merk uit Zuid-Korea

Missha is een fabrikant, detailhandelaar en franchisegever van huidverzorgingsproducten en cosmetica, gevestigd in Seoul, Zuid-Korea. Het merk werd gecreëerd door het Zuid-Koreaanse bedrijf Able C & C Co, Ltd., dat in 2000 werd opgericht door algemeen directeur Yeong-Pil Seo. Sinds mei 2017 is Able C & C een dochteronderneming van Leaf & Vine Co, Ltd. Naast het merk Missha bezit het bedrijf ook andere Koreaanse schoonheidsmerken zoals A´Pieu, Eau de Love en Swiss Pure.

Missha werd oorspronkelijk gelanceerd als een online merk, waarbij de eerste Missha-producten in 2001 werden verkocht via de eigen Koreaanse online shop van het bedrijf, BeautyNet. Een jaar later opende Missha haar eerste franchise in Korea, terwijl de online shop met Missha-producten in 2003 meer dan 10 miljoen gebruikers had. Missha producten waren zeer populair over de hele wereld. Het merk opende franchises en lokale bedrijven over de hele wereld in de daaropvolgende jaren en geniet overal ter wereld van groot succes en populariteit.

Sinds 2015 worden Missha-producten voor huidverzorging en cosmetica ook met succes op de markt gebracht in Duitsland. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier de speciale Missha producten kopen. De Missha-producten op het gebied van verzorging, zonwering en make-up behoren met name tot de must-haves.

Koop Missha producten online - zorg & cosmetica voor elke dag

Missha producten zijn intensief gericht op het bereiken en behouden van een gezonde, onberispelijke huid waardoor schoonheid wordt bereikt. Het merk volgt het principe van "minder make-up, meer huidverzorging" en het Koreaanse schoonheidsideaal van een porseleinachtige, egale en plompe huid die goed gevoed is, vol vocht en een prachtige natuurlijke uitstraling heeft. Volgens Koreaanse ideeën wordt make-up alleen gebruikt om het gezicht op een discrete manier te kruiden en mooi te versieren, maar niet om de slechte huid of de tekenen van huidveroudering met vele lagen make-up te verbergen.

Om te voorkomen dat zich in de eerste plaats een slechte, ongezonde en lelijke huid ontwikkelt, richt Missha zich vooral op continue preventie. Dit geldt ook voor de dagelijkse verzorging door de zon als een absolute must, omdat UV-stralen de gezondheid van de huid schaden en vroegtijdige huidveroudering en de vorming van pigmentvlekken en rimpels bevorderen. Missha biedt schoonheidsverzorging als holistisch concept en ontwikkelt verfijnde kwaliteitsproducten met fijne natuurlijke en effectieve ingrediënten die helpen om een mooie, stralende huid te onthullen. Waardevolle schoonheidsoplossingen die bij elke toepassing geleidelijk aan de reeds aangetaste en zwaar belaste huid zichtbaar en voelbaar verbeteren.

Volgens de filosofie van het Koreaanse bedrijf Missha moeten huidverzorgingsproducten en make-up van de hoogste kwaliteit geen luxe zijn, maar vanzelfsprekend betaalbare dagelijkse voorwerpen voor de uitgebreide, dagelijkse en preventieve verzorgingsroutine die leidt tot een gezonde huid en een mooi uiterlijk.

De rijke variëteit aan producten in het assortiment van Missha

Missha huidverzorgingsproducten bestrijken de volgende gebieden:

gezichtsverzorging

dagopvang

nachtverzorging

oogverzorging

lichaamsverzorging

mannenzorg

Productsoorten in de huidverzorging van Missha

huidreinigingsproducten

Schillen en exfoliëren

Maskers en lakenmaskers

Toner en gezichtstoner

crèmes

lotions

Serums en essences

Ampullen en kuren

zorgoliën

Missha producten voor de verzorging van de zon:

zonnemelk

zonnefilter

zonwerende gel

Make-up met geïntegreerde zonwering

Huidverzorgingsproducten met geïntegreerde zonwering

Zonbeschermingsfactor (SPF): 30+, 40+, 50+ / UVA Beschermingsgraad: PA+++, PA++++, PA+++++++++

Missha producten voor cosmetica en make-up:

Primer en basisverzorging

Make-up voor de teint

rouge

oogmake-up

Verzorging en cosmetica voor de lippen

Missha producten voldoen niet alleen aan internationale normen, maar overtreffen deze zelfs op een baanbrekende manier. Alle producten worden onderworpen aan uitgebreide allergietests, dermatologisch getest en professioneel gecertificeerd.

Leuke feiten: De tien stappen van de Koreaanse huidverzorgingsroutine

In Azië en vooral in Korea heeft huid- en schoonheidsverzorging een lange traditie en is diep geworteld in de cultuur. In principe wordt er veel tijd besteed aan de zorg. In plaats van het gebruik van snelle, universele alles-in-één producten, wordt de zorg expliciet en individueel gecoördineerd, samengesteld en stap voor stap uitgevoerd. Missha raadt iedereen aan om de huid en haar specifieke, individuele behoeften onder de loep te nemen. De zachte, zorgvuldige en regelmatige verzorging van de huid wordt beschouwd als een investering in de toekomst.

Een wijdverbreid systeem is gelaagdheid, afkomstig uit Azië. Een zorg die in meerdere lagen met verschillende producten plaatsvindt en die stap voor stap plaatsvindt na een basisopbouw in een dagelijks/regelmatig ritueel. De huidverzorgingsroutine volgens Missha wordt in de volgende tien stappen uitgevoerd en kan naar behoefte individueel worden aangepast.

1.pre-cleanse: verwijdering van onzuiverheden en make-up op basis van olie

2.cleanse: verwijdering van fijne onzuiverheden onder het

3. gezichtstonerspray of tonic: verfrist de huid en verwijdert het resterende vuil

4. peeling of masker: peelings verwijderen huidschilfers, maskers verzorgen de diepste huidlagen

5.Essence: De verzorging uit gistculturen (90 %) stimuleert de hyaluronzuurproductie.

6. serum, ampulkuur of olie: voorzie de huid van voedingsstoffen

7. oogverzorging of oogcrème: verzorging van de gevoelige oogcontouren

8. moisturizer of lotion: hydrateert de huid

9.skin zorgcrème

10.sun bescherming

Goed onderhouden schoonheidsritueel - Missha-producten kopen goedkoop

Intensieve individuele verzorging, sterke bescherming en aantrekkelijke make-up. Het Koreaanse merk Missha biedt een uitgebreid assortiment van uitstekende kwaliteitsproducten met uitstekende natuurlijke ingrediënten die effectief zijn en zorgen voor permanent welzijn. Preventie en/of behandeling, Missha biedt alle producten die nodig zijn voor de persoonlijke verzorging en succesvolle resultaten. In decoratieve cosmetica biedt Missha alles voor een mooie en verzorgde make-up styling. Alle Missha producten kunnen naar wens goedkoop en individueel worden samengesteld. Vrouwen en mannen van alle leeftijden kunnen de speciale collecties en individuele fantastische Missha producten hier online ontdekken in de winkel voor zichzelf.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-50%1