Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

2 46
toepassen
Nanolash

Dichte und lange Wimpern mit Nanolash

Volle Wimpern mit beeindruckender Länge verspricht das Nanolash Wimpernserum. In nur 30 Tagen werden auch brüchige Wimpern repariert. Das Serum soll auch nach einer Chemotherapie helfen, die Wimpern wieder natürlich wachsen zu lassen.
Nanolash

Formel auf Basis moderner Erkenntnisse

Das Nanolash Serum setzt auf Ethyl-Tafluprostamid. Das Prostaglandin kommt eigentlich gegen Grünen Star zum Einsatz, doch dabei wurde sein positiver Einfluss auf das Wimpernwachstum beobachtet.
Nanolash

Einfache Anwendung für volle Wirkung

Das Serum sollte während einer ersten Kur jeden Abend nach der Reinigung aufgetragen werden. Nach nur 15 Tagen sollen die Wimpern bereits dichter und voller wirken.
Nanolash

Pflanzliche Extrakte verbessern die Wirkung

Augentrost-Extrakt in der Formel wirkt beruhigend und pflegt die Haut um die Augen. Die schonende Rezeptur ist für fast alle Anwenderinnen und Anwender geeignet. Nur schwangere, stillende und minderjährige Personen sollten Nanolash Augenserum nicht anwenden.
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Nanolash biedt een wimperserum dat de fijne haartjes van de wimpers verzorgt en voedt. Een vier weken durende kuur met Nanolash wimperserum versterkt de wimpers en maakt ze voller en dikker.

Meer info

Nanolash wimperserum kopen tegen een voordelige prijs

Meer info +

Adembenemende oogopslag met het Nanolash wimperserum

Wie droomt er niet van lange, sterke wimpers die de ogen omlijsten met een volle, donkere rand voor een verleidelijke blik? Het Nanolash wimperserum belooft de wimpers te versterken, voeden en verlengen met zijn unieke formule. Het moeizaam aanbrengen van mascara's met meerdere laagjes behoort tot het verleden. De vier weken durende behandeling verwent de fijne haartjes en tere huid op het ooglid met intensieve verzorging. Na afloop is de blik onder de dikke waaier van volle wimpers stralend. Een Nanolash wimperserum kopen is de moeite waard: de getuigenissen van duizenden vrouwen over de hele wereld bevestigen het uitstekende effect. Je kunt Nanolash wimperserum online kopen tegen een voordelige prijs.

Eenvoudige toepassing en wetenschappelijk bevestigd effect

Het Nanolash wimperserum is getest bij Microbiological Solutions Ltd. in het Verenigd Koninkrijk. Het laboratorium in Bury biedt zijn klanten, die voornamelijk uit de medische sector komen, uitgebreide testfaciliteiten. Daar wordt het serum getest en wordt de effectiviteit en veiligheid van het product bevestigd: Na een kuur van vijftien dagen zijn de wimpers al merkbaar langer, dikker en donkerder. Na 25 dagen heeft het Nanolash wimperserum een gunstig effect op de regeneratie en versteviging van de wimpers. De huid en wimpers worden gevoed en verzorgd. Na de behandeling moet het serum twee tot drie keer per week worden aangebracht om het effect te verlengen.

De behandeling kan worden gestart nadat de ogen grondig zijn gereinigd. Het aanbrengen van het serum is kinderspel: net als eyeliner wordt het direct op de basis van de wimpers aangebracht met een fijn precisieborsteltje. De voedingsstoffen uit het serum dringen door tot in de wortels en voeden de wimpers van binnenuit. De haargroei wordt gestimuleerd en de wimpers worden langer en dikker. Moeizame, tijdrovende en dure wimperextensions zijn dankzij het elixer niet langer nodig. Als je op zoek bent naar een betaalbaar alternatief, moet je online op zoek gaan naar het Nanolash wimperserum. Als je zelf de resultaten wilt zien, kun je meer informatie vinden op

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten