Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

22 391
toepassen
vandaag tot-12%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Delicate bloemige noten stralen de geur van een bloemenweide uit. Coco Mademoiselle by Chanel weerspiegelt de veelzijdige persoonlijkheid van stijlicoon Coco Chanel.

Fruitige aroma's aan de ene kant en bloemige noten aan de andere kant maken het parfum niet alleen een inspirerende geur, maar ook een statement.

Chanel Coco Mademoiselle goedkoop kopen

De geur +

Chanel Coco Mademoiselle maakt van elk moment dat ene moment

Chanel Coco Mademoiselle kwam bijna 15 jaar geleden op de markt. Sindsdien is het een dagelijkse metgezel geworden voor veel vrouwen. De geur roept herinneringen op aan mooie momenten in het leven. De inhoud is net zo bijzonder als de elegante glazen fles. Verleidelijke aroma's - verleidelijk, sensueel en elegant.

De topnoten van mandarijn, bergamot en sinaasappel stralen een fruitige flair uit. De hartnoot wordt gekenmerkt door bedauwde rozen en het lichtzoete aroma van mimosa. De basisnoot straalt een nogal nonchalante charme uit met licht houtachtige patchoeli en witte muskus met licht mannelijke boventonen. Deze mix van verschillende en enigszins tegenstrijdige essenties maakt Coco Mademoiselle van Chanel tot een geur die op veel verschillende manieren kan worden gedragen. Op kantoor, tijdens een vergadering met je beste vrienden of op een afspraakje met je geliefde - dit klassieke parfum is een echte allrounder.

De creatie dankt haar opgang naar de klassieke status onder de damesparfums aan haar buitengewone aroma, dat een bijzonder sensueel effect heeft en verrukt met een aangename frisheid die alle zintuigen prikkelt. De exclusieve noten van verschillende bloemenakkoorden geven de creatie een vleugje glamour waardoor het onmiskenbaar is. Coco Mademoiselle is een ongelooflijk sensuele geur die verrukt met een verleidelijke combinatie van frisse nuances en bloemenakkoorden.

Parfümeur:
Olivier Polge
Jaar van uitgave:
2001

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Coco Mademoiselle met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 9 klant adviezen
Commentaar van Rachel
Geweldige geur

Lekkere geur voor zowel in de zomer als winter. Ik draag hem bijna dagelijks en heb hem na een jaar nog steeds. Geweldige geur waar ik veel plezier van heb!

Commentaar van Hatel1971
Super creme

De body creme is zeer aangenaam op de huid en is zeker verder aan te bevelen. Koop ik graag weer opnieuw als hij op is...

Commentaar van Sucer1970
beveel ik heel graag aan

Welness al 's morgens vroeg. De schuim is echt heel aangenaam op de huid en de geur is niet te opdringerig maar echt hoogwaardig.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Chanel Coco Mademoiselle in vergelijking met de SRP