Geen resultaten resultaat: resultaten:
Perricone MD

Perricone MD kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Perricone MD Producten - Recepten voor gezonde schoonheid en huidveroudering

Perricone MD revolutioneert de schoonheidsindustrie en wordt beschouwd als een van de toonaangevende merken in anti-verouderingsverzorging. Geen wonder, want het Perricone MD biedt producten aan die gebaseerd zijn op wetenschappelijke kennis en klinisch bewezen huidverzorgingsformules bevatten die de diepe oorzaken van huidveroudering bestrijden en die, naast alle schoonheidsdoelen, gericht zijn op huidgezondheid.

Alle Perricone MD producten zijn ontwikkeld door Dr. Nicholas Perricone. De Amerikaanse Amerikaan is arts, dermatoloog, voedingsdeskundige, wetenschapper, onderzoeker, bekroonde uitvinder, professor in de geneeskunde en een wereldberoemde deskundige op het gebied van gezond ouder worden. Zijn doel was het vinden van manieren en middelen om chronische micro-inflammaties te bestrijden en tegen te gaan, die huidproblemen veroorzaken en verantwoordelijk zijn voor huidveroudering. Dr. Nicholas Perricone heeft in 30 jaar tijd baanbrekende, gepatenteerde technologieën en formules ontwikkeld die nu in al zijn huidverzorging en make-up producten te vinden zijn. De Perricone MD producten zijn hier online beschikbaar en bereiken met verbluffende resultaten een jeugdig stralende, mooie, gezonde huid en een sterk gevoel van welzijn in elke levensfase.

Perricone MD - het handelsmerk van Nicholas Perricone, medisch arts.

Het merk werd Perricone MD opgericht in 1997 met de oprichting van NV Perricone LLC, een Amerikaanse onderneming gevestigd in San Francisco, Californië. De oprichter is de arts Dr. Nicholas Perricone, die zijn ontwikkelde formules en technologieën heeft gepatenteerd en op de markt heeft gebracht. De "MD" in de merknaam staat voor Medical Doctor.

Alle Perricone MD producten zijn uniek en zijn gebaseerd op 30 jaar klinisch en wetenschappelijk onderzoek. Ze bevatten unieke ingrediënten en formules die door Dr. Nicholas Perricone zelf ontwikkeld en gepatenteerd zijn. Dr. Nicholas Perricone heeft meer dan 100 patenten in de VS en internationaal voor de behandeling van beschadigde huid en huidziekten. Hij heeft ook talrijke boeken geschreven, waaronder The Wrinkle Cure, The Perricone Prescription, The Perricone Prescription, The Acne Prescription en Forever Young, die de New York Times bestsellerlijst maakten. De boeken gaan over huidverzorging, anti-aging en gewichtsverlies.

De uitwendig toe te passen Perricone MD producten zijn zogenaamde cosmeceuticals, een nieuwe categorie die producten beschrijft als een combinatie van cosmetica en farmaceutica. Dr. Perricone ontwikkelde de efficiënte Perricone MD producten, die positieve resultaten in hun effect bereiken, die gelijkwaardig zijn aan die van invasieve, maar vaak risicovolle dermatologische behandelingsvormen. De missie van de arts, onderzoeker en anti-verouderingsdeskundige is het aanbieden van intelligente, gecoördineerde behandelingen en producten die leiden tot een jonger uitziende, stralende, mooie en gezonde huid.

Perricone MD Producten - gepatenteerde recepten voor hem en haar

In zijn onderzoek ontdekte Dr. Perricone dat er een sterke correlatie bestaat tussen micro-inflammatie en versnelde huidveroudering. Deze klinische en niet-klinische ontstekingen zijn een oorzaak van vele tekenen van veroudering en huidziekten. Triggers kunnen verschillende factoren zijn, zoals een verzwakt immuunsysteem, roken, UV-straling, stress, hormonale veranderingen of een inflammatoir dieet. Op basis van deze "ontstekingstheorie" ontwikkelde Dr. Perricone klinische huidverzorgingsproducten die deze ontstekingen en hun negatieve effecten minimaliseren, stoppen, behandelen en voorkomen. Perricone MD Producten voor uitwendig gebruik zijn onder andere klinische huidverzorgingsproducten, make-up en huidverzorging specifiek voor mannen. De Perricone MD cosmeceuticals!

Huidverzorgingsproducten van ons Perricone MD kunnen worden onderverdeeld in de categorieën "type", "huidprobleem" en "actief ingrediënt". Op deze manier kunnen de vele Perricone MD producten online in de winkel worden doorzocht en snel worden gevonden.

Het merk Perricone MD biedt verschillende soorten cosmetica voor huidverzorging:

huidreinigingsproducten

herstellende peelingproducten en gezichtstoner

maskers

antiverouderingsproducten

vochtinbrengers

Verzorgingsproducten rond de ogen

Verzorgingsproducten voor hals en lichaam

Perricone MD biedt een reeks huidverzorgingsproducten die zeer specifiek gericht zijn op specifieke huidproblemen. Er zijn dus speciale Perricone MD producten aan te schaffen die huidaandoeningen tegengaan, waaronder de volgende:

fijne lijntjes en rimpels

diepe lijnen en rimpels

Verlies van klemkracht en sterkte

vochtigheidsproblemen

vergrote huidporiën

rode en geïrriteerde huid

Huidverkleuring en zonschade

bijzonder gevoelige huid

eerste tekenen van huidveroudering en de preventie ervan

onzuivere, verstopte, beschadigde en vette huid

De Perricone MD producten zijn speciale formules met speciale actieve ingrediënten en formules. Dr. Perricone's gepatenteerde technologieën en actieve ingrediënten omvatten onder andere:

het bekroonde Cold Plasma Delivery System

Waterstoftechnologie met het H2 Elementair Energiecomplex

neuropeptiden

Vitamine C Ester

het NRF2 Antioxidant Support Complex

de meester-antioxidant acylglutathion

olijfpolyfenolen

Alfa-liponzuur

DMAE (Dimethyl MEA)

Daarnaast zijn er nog een aantal andere actieve ingrediënten, ingrediënten en innovaties waarmee de producten succesvol bijdragen aan de gezondheid, uitstraling en schoonheid van de huid.

Perricone MD biedt een aparte huidverzorgingslijn voor mannen, waarvan de producten specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de mannelijke huid. De antioxidant kracht van de natuurlijke fytocannabinoïden uit de hennepplant is de focus van de mannenverzorgingscollectie CBx for Men.

Op het gebied van make-up bieden de Perricone MD producten de speciale No Make-up Skincare-collectie, die veel meer is dan alleen decoratieve cosmetica. Het combineert de kunst van creatieve schoonheid met gezondheidsbevorderende verzorgingsmiddelen en anti-aging technologieën.

Wat u moet weten over Perricone MD

Dr. Perricone's filosofie is "Schoonheid komt van binnen naar buiten en van buiten naar binnen". Hij is toegewijd aan wetenschappelijk onderzoek en het ontcijferen van de geheimen van gezond ouder worden. Met zijn indrukwekkende resultaten en patenten op het gebied van de behandeling van beschadigde huid en systemische huidziekten werd hij een gerenommeerde autoriteit op het gebied van schoonheid en verouderingsprocessen. Zijn bevindingen uit onderzoek naar "ontstekingstheorie" hebben geleid tot een behandelingsaanpak voor gezond ouder worden en een stralend mooie huid op basis van drie pijlers:

1.anti-inflammatoire voeding

2.a gericht gezond voedingssupplement (vitaminen, mineralen, omega-3 vetzuren)

3.the de verzorging van het huidoppervlak door middel van klinische verzorgingsproducten met antioxidanten

De ontstekingsremmende antioxidanten van de Perricone MD producten werken gunstig en synergetisch met de stoffen in de voeding. Zijn onderzoek heeft aangetoond dat veel antioxidanten en vitale stoffen die via de voeding worden ingenomen ook een effect hebben op de huid. De juiste verzorging van binnen en buiten zorgt voor optimale resultaten in gezondheid, schoonheid en verouderingsprocessen.

Schoonheid & Gezondheid - Perricone MD producten online kopen

Dr. Perricone's unieke en bewezen actieve ingrediënten formules helpen om op een indrukwekkende manier een gezonde, resistente huid en adembenemende schoonheid te bereiken. Huidproblemen zijn opgelost. De tekenen van huidveroudering worden tegengegaan. Voedingsstoffen en bouwmaterialen worden ongehinderd in de cellen en volledig naar hun plaats van handeling getransporteerd. De huid wordt egaler en helderder. De huid presenteert zich met een jeugdige, vitale uitstraling en een mooie frisse teint. Het voorkomt effectief huidklachten, ontstekingen en vroegtijdige huidveroudering. Perricone MD Producten zijn parabenenvrij! Mannen en vrouwen kunnen hier goedkoop Perricone MD producten kopen en zich goed voelen in hun nieuwe schoonheid en gezonde huid.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-24%1