Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Prada Candy

De geur +

Prada Candy - rebelliezoete zoetheid voor de onconventionele vrouw

Prada Candy houdt wat de naam belooft: het parfum, een van de populairste parfums voor vrouwen, straalt een jeugdige, zoete noot uit. De basisnoot is karamel en vanille. Echter, de geur wordt geopend door een taart top noot van kruidige muskus, dat is verleidelijk en verleidelijk. De topnoot en de basisnoot vormen dus een onconventioneel contrast dat uniek is in zijn combinatie. Prada Candy wordt gecompleteerd door een hartnoot van benzoë, een romige, naar poeder geurende hars die warmte uitstraalt. Dit onderstreept de zoetheid van de basisnoot en doet denken aan honing en vanille. Prada Candy is de enige geur die benzoë bevat in een concentratie van twaalf procent.

De geurcombinatie prikkelt de zintuigen en biedt een onvergelijkbare ervaring. Prada Candy lijkt in eerste instantie speels en zoet, maar provoceert in combinatie met de oosterse, pittige muskus en toont alle facetten van een jonge, opwindende vrouw. Het parfum geeft niet om conventies en portretteert zelfbepaalde vrouwen die nemen wat ze willen en ziet er ongelooflijk verleidelijk. Bovendien is de geur tijdloos door de muskusnoot. De onconventionele combinatie van typische fijnproevers klinkt als een speels en ietwat uitdagend popakkoord dat je keer op keer wilt horen.

Kopnoten
muskus
Hartnoten
Banzoin
Basisnoten
Karamel
vanille

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Prada Candy met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van
zeer goed

Het parfum heeft een heerlijk zoete geur en laat mijn vriendin als een engeltje ruiken. Ik kan het elke vrouw aanbevelen. Passend biedt Prada ook nog een heerlijke bodylotion aan! Aanrader!!!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-57%