Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Prada

Prada kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Prada - het merk dat altijd pure luxe belichaamt

De naam Prada combineert vrouwen en mannen met pure luxe en een klassiek, meesterlijk design. Vrouwen over de hele wereld zouden elkaar graag zien in een avondjurk van Prada. Prada produceert niet alleen de beste kleding, maar staat ook voor luxe cosmetische producten zoals parfum. De parfumseries van het Milanese modehuis zijn net als al het andere met het beroemde Noord-Italiaanse label even gewild en exclusief. Maar niet alleen vrouwen zijn grote liefhebbers van de unieke geuren, want ook mannen houden van de mannelijke geuren van de Milanen met het unieke gevoel voor esthetiek en elegantie, en vaak is er een goedkope Prada-parfum te koop. Prada geuren zijn een bestseller omdat ze van hoge kwaliteit zijn en tegelijkertijd datgene belichamen wat nooit goed is, maar passie en erotische uitstraling benadrukt. Een van Prada's meest populaire geuren voor vrouwen is Candy Parfum, terwijl mannen vooral Amber Pour Homme waarderen.

Het Prada-label is een van de belangrijkste designmerken en werd in 1913 als Fratelli Prada opgericht door de broers Mario en Martino Prada, die zich specialiseerden in de productie van exclusieve lederwaren zoals handschoenen, koffers en handtassen. Tegelijkertijd openden ze een winkel in een nobele Milanese lijn. Reeds in 1919 werden zij koninklijke hofleveranciers, wat vandaag de dag nog steeds te zien is in het Prada-logo, dat het Savoy huiswapen en de vier Savoy knopen toont. Onder leiding van Miuccia Prada, de kleindochter van Mario Prada, richtte Prada zich in 1978 ook op het modeontwerp en veroverde een aanzienlijk marktaandeel met snelle stappen en een uitzonderlijk exclusieve garderobe. Destijds was het Prada-design overtuigend met heldere lijnen in moderne ontwerpen, hoewel het kleurenpalet discreter was dan dat van de concurrentie. Prada is geen merk voor de luide of schrille tinten, maar belichaamt altijd elegantie en exclusiviteit zoals het label impliceert. Een andere even belangrijke branche is Prada Parfum, dat sinds 2004 bestaat en staat voor uitzonderlijk fascinerende damesparfums. Mannenparfums werden in 2006 toegevoegd nadat het succes van vrouwenparfums meer dan bevestigd was. Daaronder valt nu ook een uitgebreide collectie cosmetische artikelen zoals extravagante body scrubs of een aftershave lotion, die online tegen lage prijzen te koop zijn.

Prada Snoepjes Parfum

Prada Candy is een van de 25 best verkochte damesgeuren ter wereld en is sinds 2010 een van de populairste damesgeuren. Het Prada parfum Candy is gewoon iets bijzonders en daarom is het een van de favorieten, omdat het zijn drager verpakt in een paradijselijk zoete geur van karamel en de edele benzoëhars. De sensuele, verleidelijke geur van verschillende karamelextracten wordt zachtjes gecombineerd met de geur van witte muskus. De andere belangrijke opmerking is de harsbenzoïne uit Laos, die zelfs een totale inhoud van 12 procent heeft. Benzoë laat de herinnering achter aan zoete vanillehoning, die een bijna bedwelmend effect heeft.

Prada La Femme Parfum van Prada La Femme

Dit parfum van Prada is betoverend met een zeer lineaire geur die slechts een paar ingrediënten gebruikt, wat ook de lichtheid van deze geur verklaart. Twee belangrijke geuren zijn vanille en frangipani, terwijl de hartnoot vooral wordt gedragen door bijenwas en ylang-ylang. Vetiver en tuberoos absolue zijn de dominante elementen van de basisnoot, waardoor de hele Pradas La Femme geur even exotisch als bloemig is. Het is een uniek bloemig-poedervormig Prada parfum dat contrasteert met de eenvoudige en bijna ongecompliceerde fles. Maar Prada heeft de fles eenvoudig gehouden, omdat het parfum van de vrouwen voor zichzelf spreekt.

Prada Luna Rossa

Veel mannen van over de hele wereld zweren bij de elegante en dynamische geur van Prada's favoriete mannenparfum. Het is even onconventioneel als luxueus en geeft de drager een sportieve smaak en frisheid die wordt bereikt door de essences van lavendel en bittere sinaasappel. Prada was in staat om de populaire lavendelgeur op een unieke manier te herdefiniëren en te interpreteren. De hartnoot wordt gedragen met nana-munt en clary sage, wat de buitengewone geur onderstreept. De basisnoot werd gedomineerd door Ambroxan met Ambrette Absolute en geeft dit Prada parfum, dat online beschikbaar is tegen een lage prijs, een modern en vooral mannelijk karakter.

Prada Amber Pour Homme

Als u van mannelijke en traditionele geuren houdt, is het beroemde Prada Amber Pour Homme mannenparfum een must. Met zijn oosterse essenties zoals leer en amber geeft hij een onmiskenbaar beeld van individuele en zelfverzekerde mannelijkheid. Het Amber Pour Homme mannenparfum, dat goedkoper te koop is op het internet, dankt zijn unieke karakter aan de in Frankrijk gevonden cistrozenhars Labdanum, die gecombineerd wordt met Indisch sandelhout, mirre en geranium en zo een zekere wereldse handigheid benadrukt. Sterke, zelfbewuste mannen zijn net zo gefascineerd door deze mannengeur als vrouwen die sterke mannen waarderen. Daarom bevat de topnoot niet alleen mandarijn, maar ook bergamot en kardemom. Tonkabonen, vanille en patchoeli onderstrepen het oosterse karakter in de hartnoot.

Hoewel Prada oorspronkelijk exclusieve lederwaren ontwierp, is het sinds 2001 ook druk bezig om de wereld te betoveren met haar unieke geurcomposities. Dit is natuurlijk alleen mogelijk in samenwerking met topparfumeurs die de gewenste geuren kunnen ontwikkelen. Omdat Prada's motto altijd kwaliteit boven kwantiteit is geweest, werd al snel duidelijk dat de hoogwaardige geuren zich konden handhaven in de zeer concurrerende parfummarkt. Ondertussen is er een hele reeks wereldberoemde parfumcomposities en momenteel is het Prada-parfum Infusion d'Iris waarschijnlijk het meest gewilde vrouwenparfum van de Italiaanse designdynastie. De bloemige vrouwengeur geeft de drager een mysterieuze uitstraling die magisch aantrekkelijk is. De betreffende parfumeur heeft een moeilijke taak en is zo uitgebreid mogelijk bij het project betrokken om het Prada-productassortiment zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Omdat Prada wordt beschouwd als een totaalconcept, is het niet verwonderlijk dat het modemerk ook met de roman "Der Teufel trägt Prada" zijn weg heeft gevonden naar de literatuur. Deze grappige roman over de modewereld werd zelfs met veel moeite en beroemde acteurs gefilmd.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Prada met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 7 klant adviezen
Commentaar Duche1990 van 17. november 2014
Liefst de hele serie Prada Candy Body

Prada Candy Body Lotion rondt perfect een douche met Prada Candy Shower en een body peeling met Prada Candy Scrub af.

Commentaar Posest81 van 27. oktober 2014
Heerlijke geur

Prada Candy l'eau de toilette spray bekoort door zijn zoete karamelgeur. Citrusnuances en een florale noot maken de geur af. Top!

Commentaar Looke1981 van 25. oktober 2014
verrast

Mijn man verraste me met deze geur en ik moest er heel even aan wennen. Nu wil ik niets anders meer, als het flesje leeg is koop ik meteen weer een nieuw.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
  ·   Maximale besparingen van een product van de merk Prada in vergelijking met de SRP
vandaag tot-51%1