Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Rochas Madame

De geur +

Rocha's Madame, de bloemrijke chypre-achtige geur voor dames

De geur Rocha's Madame uit het huis van Rochas is een geur die afkomstig is van extreem bloemige. Rocha's Madame Madame is al sinds 1960 op de markt en heeft haar charme niet verloren. Het bloemige aroma van de geur maakt het tot een ideale metgezel voor elke gelegenheid en op elk moment, het uitstralen van een vleugje luxe. Rocha's Madame van Rocha betovert zich door zijn verfijndheid, classicisme, elegantie en tijdloosheid. Rocha's Madame Madame wordt geopend in de head noot met aldehyden en oranje blad. Daarnaast zijn er de aroma's van hyacint, kamperfoelie, bergamot en neroli en enkele groene tonen.

Lemon is ook hier te vinden, waardoor de geur een fris gevoel krijgt. Bloemig gaat dan verder in de hartnoot. Hier kunnen de aroma's van tuberoos, violet, iriswortel en iris evenals ylang-ylang, jasmijn, narcissen, lelie van de vallei en Bulgaarse roos worden herkend. Het harmonisch perfect afgeronde uiteinde wordt gevormd door de grondnoot. Warme aroma's zoals ambergris, muskus, sandelhout, eikenmos, ceder, tonkabonen en vetiver overheersen hier.

Kopnoten:
Sinaasappelbloesem
heidebrem
Kamperfoelie
Neroli
Hartnoten:
Ylang Ylang
Tuberoos
Jasmijn
Iris
Bulgaarse roos
Basisnoten:
Sandelhout
Ceder
Vetiver
muskus
Amber
Parfumeur:
Jean-Louis Sieuzac, Jacques Fraysse
Jaar van uitgave:
1989

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-59%1