Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De flacon van Rochas Man weerspiegelt wat je binnenin te wachten staat: een moderne, creatieve geurcompositie. De zoete en gastronomische mannengeur is al sinds 1999 een lust voor het oog van de fans.

De hoop op een buitengewone geurbeleving die de fles oproept, kan gemakkelijk worden vervuld door de geur die het bevat uit de neus van Maurice Roucel.

Rochas Man kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Rocha's Man, de delicate geur van mannen met verleidelijke frisheid

Rocha's Man is een verkwikkend herentoilet met oosterse geuren en een houtachtige geur. De verkwikkende mannelijke mannengeur werd in 1999 gecreëerd door parfumeur Maurice Roucel, die zijn compositie een bijzonder bitter en verleidelijk karakter gaf. De Eau de Toilette Rochas Man wordt geopend door een aromatische topnoot van lavendel en verfrissende bergamot.

Na de verfrissende en lichte start zorgen fijne kruidige aroma's van cederhout en cappuccino in de hartnoot voor een licht rokerig aroma. Deze is verfijnd door de zachte noten van lelies uit de vallei, jasmijn en fruitige framboos. In de basisnoot wordt Rocha's Man echter weer gedomineerd door bittere geuren.

Ook het fijnproevers karakter van de gossamer, gecreëerd door het samenspel van patchoeli en vanille, zorgt voor een bijzonder aantrekkelijk effect. Rochas Man is ook verkrijgbaar als bijzonder intens eau de toilette in de variant Rochas Man Intense, waarin de verleidelijke taart en mannelijke noot van de mannengeur nog duidelijker naar voren komt.

Kopnoten:
Bergamot
Lavendel
Hartnoten:
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
muskus
Basisnoten:
Amber
Koffie
Sandelhout
vanille

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten