Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Rodial kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Rodial Zorg: Schoonheidsinnovatie voor zichtbare resultaten

Maria Hatzistefanis is 29 jaar oud toen ze in 1999 het merk Rodial oprichtte, dat nu wereldwijd bekend is en een revolutie in de schoonheidsmarkt teweegbrengt. Een uniek concept Rodial dekt namelijk de kloof tussen hoogwaardige zorg op basis van natuurlijke ingrediënten en onmiddellijke resultaten. Zo kunnen gebruikers direct genieten van direct zichtbare en waarneembare effecten. De in Griekenland geboren schoonheidsspecialiste heeft dus haar schoonheidsmerk gepositioneerd als een niet-invasief alternatief voor cosmetische chirurgie. Tegenwoordig heeft het merk meer dan 2.000 winkels in 35 landen - naast online winkels die Rodial zorg kunnen bieden tegen lage prijzen. Wat is het geheim erachterRodial ? Ontdek nu de Rodial zorg online!

Rodial Verzorging: Revolutie van de schoonheidswereld met "Drakenbloed".

In de jaren negentig werkte Maria Hatzistefanis - "mevrouwRodial " - als schoonheidsredacteur voor het Griekse tijdschrift "Zeventien". Zij ontvangt herhaaldelijk verschillende cosmetische producten om ze te testen en in het tijdschrift te presenteren. Hatzistefanis beseft in deze tijd dat er een kloof bestaat op de internationale beautymarkt: er is geen hoogwaardige zorg met onmiddellijke werking die zich concentreert op speciale huidproblemen. Omdat plastische chirurgie ook steeds populairder wordt, ontwikkelt de jonge Griek een idee: vrouwen willen direct effect, maar niet iedereen wil er onder het mes voor gaan. Zo ontstaat het concept voor de Rodial zorg, waarvan de producten graag ongewone namen dragen zoals Dragon's Blood en Glamoxy Snake.

Het label is gebaseerd op hoogwaardige ingrediënten die de natuurlijke veroudering van de huid vertragen en innovaties uit de medische wetenschap om een onmiddellijk effect te bereiken. In 1999 richtte Maria Hatzistefanis het merk op in Londen - tegenwoordig is de Rodial zorg in meer dan 35 landen vertegenwoordigd. Na vele jaren van samenwerking met diverse visagisten voor beroemdheden en sterren, besluit Maria Hatzistefanis de Rodial zorg aan te vullen met hoogwaardige make-up. Op basis van de vele tips van de visagisten ontwikkelt ze een make-up lijn die de huid vormgeeft en tegelijkertijd onberispelijke professionele resultaten oplevert. "Ik ben er erg trots op dat ik sinds 1999 een revolutie in de gelaatsverzorgingsmarkt heb teweeggebracht met high-tech zorg en innovatieve make-up collecties", zegt Maria Hatzistefanis over haar merk.

De wereld van Rodial : Verzorging en make-up

Het label heeft een verscheidenheid aan producten ontwikkeld die de resultaten van plastische chirurgie zonder chirurgische ingreep nabootsen. De Rodial gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten bevatten natuurlijke ingrediënten die de huid helpen haar natuurlijke evenwicht te bereiken. Alle ingrediënten zijn klinisch getest op hun effectiviteit en duurzame resultaten. Het label dicht de kloof tussen natuur en wetenschap met verschillende producten op het gebied van reiniging en verduidelijking, gezichts- en lichaamsverzorging en aanvullende verzorging in de vorm van serums, peelings en maskers.

De volgende regel kan online worden gekocht als Rodial zorg:

Drakenbloed

De mix van "drakenbloed" (extract van de Croton-Letcheri boom) en hyaluronzuur maakt deze Rodial verzorging ideaal voor een verbeterde elasticiteit van de huid en een gladder uiterlijk. Dragon's Blood zorgt voor vocht en maakt de huid steviger. Dragon's Blood is ideaal voor de gevoelige huid.

sluipen

Iedereen die te kampen heeft met diepe lijntjes en een gladder gezicht wil, kan het beste Snake Rodial Care gebruiken. Deze bevat de unieke SYN-AKE Depeptide, die het gif van de tempelspier imiteert. Dit maakt de huid meer ontspannen, vermindert rimpels en zorgt voor een jeugdigere teint.

Bijengif

Bee Venom Rodial care bevat een unieke mix van bijengif, stamcellen en peptidetechnologie die een verscheidenheid aan tekenen van veroudering vermindert. Bee Venom is een innovatieve productlijn die voldoet aan de hoogste eisen.

Roze Diamant

Pink Diamond gebruikt een diamantpoeder om rimpels te verminderen en laat een stralende teint achter. De huid ziet er steviger en gelijkmatiger uit. Tegelijkertijd wordt de melanineproductie gereguleerd zodat de pigmentvlekken in evenwicht zijn.

stamcel

Vitaminen, omega en ultramoderne stamceltechnologie voeden de huid en zorgen voor een gezond en stralend uiterlijk. Met vocht en belangrijke voedingsstoffen wordt de huid beschermd tegen tekenen van veroudering en wordt schade hersteld. De Stemcell Rodial verzorgingslijn is ideaal voor de droge, doffe en doffe huid.

Super Zuur

De Super Acid Rodial care lijn maakt gebruik van probiotische technologie om de huid te helpen de cellen te vernieuwen en schade te verminderen. Regenereer en vernieuwen: Dit geldt zowel voor de teint als voor onzuiverheden en pigmentvlekken. Superzuur is daarom bijzonder geschikt voor de problematische huid.

Super Fit

Super Fit is de lichaamsverzorgingslijn van Rodial . Het actieve complex van de actieve stof trekt de huid aan - vooral in de probleemzones van de armen, heupen en maag - en zorgt zo voor een slanker uitziend silhouet. Tegelijkertijd ervaren de gebruikers een zacht huidgevoel.

Het make-upassortiment van het bedrijf Rodial omvat alle belangrijke producten voor een verzorgd uiterlijk: foundation, poeder, oogschaduw, rouge en mascara zijn verkrijgbaar, evenals lippenstift, eyeliner en wenkbrauwkleur. Zowel de gezichtsverzorging als de make-up collectie bevat speciale producten voor de zomerse huid - om deze te beschermen, te verzorgen en te accentueren. U kunt niet alleen Rodial zorgproducten kopen, maar ook de producten van de zusterbedrijven Nip+Fab en Nip+Man, die hoge Rodial kwaliteit bieden tegen lagere prijzen.

Een vrouw wordt een merk

De Rodial zorg heeft online een cultstatus bereikt, wat niet alleen te danken is aan de producten en de vele sterren die de Rodial zorg kopen en waarderen. Maria Hatzistefanis is een pionier die je graag volgt. "MevrouwRodial ' zelf is een merk geworden dat onder andere naar Instagram 270.000 mensen kijkt. Dit is met name te danken aan hun ambitie en passie om met hun producten om te gaan en zich ermee te identificeren. En Maria Hatzistefanis geeft haar kennis over schoonheid, geneeskunde en succes graag door - als tips en instructies in haar blog, als een boek over het starten van een bedrijf en als spreker op mode-, zakelijke en digitale conferenties. Haar bekendheid werd bekroond met een optreden als gastmentor in de Amerikaanse show "Project Runway".

Rodial Zorg kan ook goedkoop worden gekocht

Gezichts- en lichaamsverzorging is weer echt leuk met de producten van Rodial ons, omdat je direct resultaat kunt zien en omdat je de passie van het bedrijf voor het merk en de producten kunt voelen. Het team rond de oprichter Maria Hatzistefanis is creatief en brengt altijd nieuwe series op de markt, die een revolutie in de schoonheidswereld teweegbrengen. Het is daarom de moeite waard om op de hoogte te blijven. Door de hoogwaardige ingrediënten en innovatieve technologieën is de Rodial zorg niet goedkoop, maar wel goedkoper en zachter dan een schoonheidsoperatie. Wie slim is, zoekt in de verkoop naar koopjes, om de Rodial zorg gunstig te kopen. Koop de Rodial zorg nu online en laat deze comfortabel bij u thuis bezorgen!

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Rodial Alle producten met vier sterren of meer
4,5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Eappy1970 van 31. december 2014
Verfrissend en diep reinigend

Nadat ik dit product slechts 4 weken heb gebruikt, kan ik alleen maar positief zijn. Mijn huid is zachter geworden en heeft meer elasticiteit.

Commentaar Clictithe64 van 06. oktober 2014
Super serum

Zeer aangenaam om te dragen, verfrissend en laat de huid jonger uitzien. Product is weliswaar duur maar is zijn prijs meer dan waard.

Momenteel niet beschikbaar lijnen +

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Preis auf parfumagic.de (Panda Perfumes Ltd.) vom 16-10-2019 03:56 Uhr und daraus abgeleitete prozentuale Ersparnis

Geld-terug-garantie +

Lijnen +
Productsoort +
prijs +
Resultaten filteren
vandaag tot-31%