Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Rodial

Rodial kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Rodial Cosmetica: schoonheidsinnovatie voor zichtbare resultaten

Maria Hatzistefanis is 29 jaar oud toen ze in 1999 het merk Rodial oprichtte, dat nu wereldwijd bekend is en een revolutie in de schoonheidsmarkt teweegbrengt. Een uniek concept Rodial dekt namelijk de kloof tussen hoogwaardige zorg op basis van natuurlijke ingrediënten en onmiddellijke resultaten. Zo kunnen gebruikers direct genieten van direct zichtbare en waarneembare effecten. De in Griekenland geboren schoonheidsspecialiste heeft dus haar schoonheidsmerk gepositioneerd als een niet-invasief alternatief voor cosmetische chirurgie. Tegenwoordig heeft het merk meer dan 2.000 winkels in 35 landen - naast de online winkels die de Rodial producten tegen lage prijzen kunnen aanbieden. Wat is het geheim erachterRodial ? Ontdek nu de Rodial producten online!

Rodial Cosmetica: een revolutie in de schoonheidswereld met drakenbloed

In de jaren negentig werkte Maria Hatzistefanis - "mevrouwRodial " - als schoonheidsredacteur voor het Griekse tijdschrift Seventeen. Zij ontvangt herhaaldelijk verschillende cosmetische producten om ze te testen en in het tijdschrift te presenteren. Hatzistefanis beseft in deze tijd dat er een kloof bestaat op de internationale beautymarkt: er is geen hoogwaardige zorg met onmiddellijke werking die zich concentreert op speciale huidproblemen. Omdat plastische chirurgie ook steeds populairder wordt, ontwikkelt de jonge Griek een idee: vrouwen willen direct effect, maar niet iedereen wil er onder het mes voor gaan. Zo is het concept voor de Rodial cosmetica ontstaan, dat graag ongewone namen draagt zoals Dragon's Blood en Glamoxy Snake.

Het label is gebaseerd op hoogwaardige ingrediënten die de natuurlijke veroudering van de huid vertragen en innovaties uit de medische wetenschap om een onmiddellijk effect te bereiken. In 1999 richtte Maria Hatzistefanis het merk op in Londen - tegenwoordig zijn de Rodial producten in meer dan 35 landen vertegenwoordigd. Na vele jaren van samenwerking met verschillende visagisten voor beroemdheden en sterren, besluit Maria Hatzistefanis de Rodial producten aan te vullen met hoogwaardige make-up. Op basis van de vele tips van de visagisten ontwikkelt ze een make-up lijn die de huid vormgeeft en tegelijkertijd onberispelijke professionele resultaten oplevert. "Ik ben er erg trots op dat ik sinds 1999 een revolutie in de gezichtsverzorgingsmarkt heb teweeggebracht met hightechverzorging en innovatieve make-up collecties", zegt Maria Hatzistefanis over haar merk.

De wereld van de Rodial cosmetica

Het label heeft een verscheidenheid aan producten ontwikkeld die de resultaten van plastische chirurgie zonder chirurgische ingreep nabootsen. Rodial Cosmetica voor gezichts- en lichaamsverzorging bevatten natuurlijke ingrediënten die de huid helpen haar natuurlijke evenwicht te bereiken. Alle ingrediënten zijn klinisch getest op hun effectiviteit en duurzame resultaten. Het label dicht de kloof tussen natuur en wetenschap met verschillende producten op het gebied van reiniging en verduidelijking, gezichts- en lichaamsverzorging en aanvullende verzorging in de vorm van serums, peelings en maskers.

U kunt de volgende Rodial cosmetica online kopen

Drakenbloed

De mix van drakenbloed (extract van de Croton-Lechleri boom) en hyaluronzuur maakt deze Rodial lijn ideaal voor een verbeterde elasticiteit van de huid en een gladder uiterlijk. Dragon's Blood zorgt voor vocht en maakt de huid steviger. Deze populaire huidverzorgingslijn is ideaal voor de gevoelige huid.

sluipen

Iedereen die te kampen heeft met diepe lijnvouwen en een gladder gezicht wil, kan het beste de Rodial Snake-lijn pakken. Deze bevat de unieke SYN-AKE Depeptide, die het gif van de tempelspier imiteert. Dit maakt de huid meer ontspannen, vermindert rimpels en zorgt voor een jeugdigere teint.

Bijengif

Het Rodial Bee Venom assortiment bevat een unieke mix van bijengif, stamcellen en peptide technologie die een verscheidenheid aan tekenen van veroudering vermindert. Bee Venom is een innovatieve productlijn die voldoet aan de hoogste eisen.

Roze Diamant

Pink Diamond gebruikt een diamantpoeder om rimpels te verminderen en laat een stralende teint achter. De huid ziet er steviger en gelijkmatiger uit. Tegelijkertijd wordt de melanineproductie gereguleerd zodat de pigmentvlekken in evenwicht zijn.

stamcel

Vitaminen, onverzadigde vetzuren en ultramoderne stamceltechnologie voeden de huid en zorgen voor een gezond en stralend uiterlijk. Met vocht en belangrijke voedingsstoffen wordt de huid beschermd tegen tekenen van veroudering en wordt schade hersteld. De Rodial producten van de Stemcell lijn zijn ideaal voor de droge, doffe en doffe huid.

Super Zuur

De Rodial producten van de Super Acid lijn gebruiken probiotische effecten om de huid te ondersteunen bij celvernieuwing en schadebeperking. Regenereer en vernieuwen: dit geldt zowel voor de teint als voor onzuiverheden en pigmentvlekken. Superzuur is daarom bijzonder geschikt voor de problematische huid.

Super Fit

Super Fit is de lichaamsverzorgingslijn van Rodial . Het actieve complex van de actieve stof trekt de huid aan - vooral in de probleemzones van de armen, heupen en maag - en zorgt zo voor een slanker uitziend silhouet. Tegelijkertijd ervaren de gebruikers een zacht huidgevoel.

Het make-upassortiment van het bedrijf Rodial omvat alle belangrijke producten voor een verzorgd uiterlijk: foundation, poeder, oogschaduw, rouge en mascara zijn verkrijgbaar, evenals lippenstift, eyeliner en wenkbrauwkleur. Zowel de gezichtsverzorging als de make-up collectie bevat speciale producten voor de zomerse huid - om deze te beschermen, te verzorgen en te accentueren.

MevrRodial . : Een vrouw wordt een merk

Rodial Cosmetica hebben online een cultstatus bereikt, wat te danken is aan de producten zelf en de vele sterren die van cosmetica houdenRodial . Maria Hatzistefanis is een pionier die je graag volgt. "MevrouwRodial ' is zelf een merk geworden, na onder andere Instagram 270.000 mensen. Dit is vooral te danken aan haar ambitie en passie om met haar cosmetica om te gaan en zich met haar cosmetica te identificeren. En Maria Hatzistefanis geeft haar kennis over schoonheid, geneeskunde en succes graag door - als tips en instructies in haar blog, als een boek over het starten van een bedrijf en als spreker op mode-, zakelijke en digitale conferenties. Haar bekendheid werd bekroond met een optreden als gastmentor in de Amerikaanse show Project Runway.

Rodial Cosmetica kunnen ook goedkoop gekocht worden.

Gezichts- en lichaamsverzorging is weer echt leuk met de producten van Rodial ons, want je kunt direct resultaat zien en de passie van het bedrijf voor het merk en de producten voelen. Het team rond de oprichter Maria Hatzistefanis is creatief en brengt altijd nieuwe series op de markt, die een revolutie in de schoonheidswereld teweegbrengen. Het is daarom de moeite waard om op de hoogte te blijven. Dankzij de hoogwaardige ingrediënten en innovatieve technologieën zijn Rodial cosmetica gunstig voor iedereen die niet onder het mes wil gaan en geen schoonheidsbehandeling nodig heeft. In onze winkel is er de mogelijkheid om goedkoop Rodial cosmetica te kopen. Koop nu online Rodial cosmetica en laat ze gemakkelijk bij u thuis bezorgen!

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Rodial met vier sterren of meer
4,5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Eappy1970 van 31. december 2014
Verfrissend en diep reinigend

Nadat ik dit product slechts 4 weken heb gebruikt, kan ik alleen maar positief zijn. Mijn huid is zachter geworden en heeft meer elasticiteit.

Commentaar Clictithe64 van 06. oktober 2014
Super serum

Zeer aangenaam om te dragen, verfrissend en laat de huid jonger uitzien. Product is weliswaar duur maar is zijn prijs meer dan waard.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-41%1