Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Van de groene heuvels van Schotland tot in de badkamer thuis: Scottish Fine Soaps is een familiebedrijf dat bijna honderd procent van zijn ingrediënten uit zijn thuisland betrekt. Fijne, geurige zepen die verzorgen en verwennen worden in de regionale productie gecreëerd.

Meer info

Scottish Fine Soaps producten goedkoop kopen

Meer info +

Scottish Fine Soaps een merk met een lange traditie

In het ruige landschap van centraal Schotland produceert een familiebedrijf al 40 jaar fijne zeepjes. Het bedrijf werd in 1974 opgericht door Derek Ross en is sindsdien in familiebezit. Hier, waar elke steen deel uitmaakt van een oude geschiedenis en waar een sterke vegetatie zich in het koele zeeklimaat handhaaft, worden lichaamsverzorgingsproducten met een speciale toets gecreëerd. Het begon allemaal in de jaren twintig met een klein bedrijfje voor huishoudchemicaliën en ontwikkelde zich in de loop der decennia tot een internationaal succesvol bedrijf. Sinds 1974 maakt de Scottish Fine Soaps Vennootschap er deel van uit. Het familiebedrijf opereert nog steeds vanuit het pittoreske stadje Falkirk en verkoopt vandaag de dag wereldwijd hoogwaardige cosmetica gemaakt in Schotland. Een van de klassiekers van het merk is Scottish Fine Soaps de mannenverzorging. Het combineert de strengheid van de Schotse ziel met de rijkdom van de lokale natuur. Het behoud van de traditie om deze te vermengen met de deugden van het heden is de zorg van Scottish Fine Soaps . Het resultaat zijn producten die zowel nuchter als luxueus zijn.

Naast het hanteerbare aantal verzorgingsproducten voor mannen is het assortiment voor het andere geslacht zeer uitgebreid. De "Au Lait" lijn is de dames bestseller van Scottish Fine Soaps . Lichaamslotion, lichaamsboter en douchecrème bevatten melkeiwitten voor een gladde huidverzorging. De fabrikant hecht veel belang aan het gebruik van melk uit de biologische landbouw. Amandelolie, aloë vera en cacaoboter geven de "Au Lait" producten een delicate geur.

De volgende lijnen zijn Scottish Fine Soaps te koop:

- Lariks en lavendel met lavendelolie en larikshout ruikt in het voorjaar naar Schotse bossen. Het douchebad heeft een ontspannende werking en de Scottish Fine Soaps bodylotion is goed voor de licht geïrriteerde huid. Lavendelolie heeft een kalmerende werking, terwijl lariks herleeft en regenereert.

- Roze grapefruit en arganoil verfrist met zacht citrusvruchtenextract of bevordert de bloedsomloop als een fruitige lichaamsschil. In deze lijn is naast de Scottish Fine Soaps bodylotion een body oil beschikbaar. Online onthult het bedrijf het zijdeachtige effect van de olie van de arganboom op de huid.

- Zeekelp gebruikt de beste stoffen uit de Schotse wateren en betovert met een frisse zeegeur. Met de mogelijkheid om Scottish Fine Soaps online te kopen, bereikt de special van dit eiland de wereld. Het "Sea Kelp" assortiment bevat ook een badtoevoeging die de wellnessbeleving van de open zee in het bad brengt.

- Verwarde roos met de kostbare rozenbottelolie en de ongebruikelijke mix van Willow en Bluebell, die de typische Schotse lentegeur naar de Ochil Hills brengt, zijn twee prachtige cadeau-ideeën. De verpakking is kunstzinnig vormgegeven en beide series zijn compleet met de Scottish Fine Soaps bodylotion in de betreffende versie.

- Silver Buckthorn is een sterk geurende mix voor beide geslachten. Bergamot, citroen, koriander, peper, nootmuskaat en gember brengen het zelfvertrouwen van de Schotse joie de vivre in een aangenaam aroma. En ook al bieden veel online verkooppunten Scottish Fine Soaps bodylotion aan tegen een lage prijs, deze lijn laat zien dat de Schotse mentaliteit niet met alles tevreden moet zijn, maar met alles wat goed is.

- Distel en zwarte peper, last but not least de serie voor mannen, onderstreept het mannelijke van de traditionele eilandbewoners. Gevechten doordrenkt van geschiedenis, hard lichamelijk werk en koninklijke grootsheid lijken te worden gecombineerd met een knipogende sexappeal die mannen in rokken zo onweerstaanbaar in scène zet. De selectie omvat een badzout dat vermoeide spieren verwent en een eau de toilette met noten van duindoorn, sandelhout, amber en peper. Deze Scottish Fine Soaps bodylotion is ook online te koop.

Buiten de parfumserie speelt het Scottish Fine Soaps bedrijf met zijn oorsprong en is het niet bang om whiskyzepen of verpakkingen te maken in de typische Schotse tartan look. Deze producten zijn altijd een eerbetoon aan de Schotse wortels van het bedrijf.

Scottish Fine Soaps - een bedrijf met sociale verantwoordelijkheid

De productie van de cosmeticafabrikant is gevestigd in Falkirk en is de enige directe distributeur van de producten. Voor het overige verkoopt het Scottish Fine Soaps bedrijf voornamelijk online op platforms en verkooppunten aan cosmetische retailers en particulieren. Het bedrijf hecht veel belang aan zijn eigen geschiedenis en is er trots op alles onder één dak te produceren in Schotland. Het kleine team heeft eigen productontwerpers en wetenschappers ter plaatse in dienst. Er zijn nooit dierproeven gedaan. Het bedrijf richt zich op duurzame, ecologisch verantwoorde werkwijzen en neemt maatschappelijke verantwoordelijkheid voor haar medewerkers. De producten bevatten geen parabenen. Soms worden de zepen tot driemaal gemalen, waardoor ze bijzonder zacht zijn. Bij gebruik vormen ze een romig schuim, waardoor ze zeer spaarzaam kunnen worden aangebracht. De scheercrème uit Scottish Fine Soaps het mannenassortiment is daarom zeer duurzaam en heeft een uitgebreide verzorging van de huid. De Scottish Fine Soaps bodylotion is ook rijk en hydrateert de huid effectief. Het bedrijf is wereldwijd op zoek naar hoogwaardige grondstoffen, met name plantaardige olie.

Oude traditie en het beste van het heden

Het behoud van traditie en het combineren met het beste van het heden is het verklaarde doel van de Scottish Fine Soaps Vennootschap. Veel dingen in Schotland zijn sterk en oppervlakkig: het weer, het landschap, de deels bloedige geschiedenis, whisky, grof textiel en hartige gerechten. Maar in dit alles is er ook een groot verlangen naar kwaliteit van leven en luxe. Scottish Fine Soaps De klassieke mannenverzorging en Scottish Fine Soaps bodylotion maken dat je dit verlangen voelt. De scheercrème wordt niet alleen in tubes verpakt, maar ook in fijn papier verpakt en in een mooi blik geleverd. De Scottish Fine Soaps bodylotion wordt geleverd in fijne glazen flessen of dispensers. In de meeste gevallen zijn de kleuren beperkt tot klassiek wit en zwart. Alle producten worden gepresenteerd in een thematisch bijpassend design, daarom zijn ze ideaal als elegant geschenk. Met name de zeepstukken, niet alleen van de Scottish Fine Soaps mannen, zijn door de ontwerpers verpakt in metalen blikjes met individuele boodschappen. Met deze aandacht voor detail heeft de Schotse zeepfabrikant een uniek verkoopargument gecreëerd dat bovenal één ding is: plezierige lichaamsliefde.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Scottish Fine Soaps met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Thateadthe
Verslavend

Zeer aan te bevelen body butter van deze traditionele zeepfabrikant. Vooral bij droge huid zeer geschikt. Maakt heel glad en heeft een heerlijk poederachtige geur.

Commentaar van Hersten
Scottish Fine Soap

Heerlijke zeep. Toch heel iets anders dan de zeepjes uit de supermarkt. Ik betaal graag wat meer voor een zeep van goede kwaliteit.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Scottish Fine Soaps

Scottish Fine Soaps - schottisch durch und durch

Seit 1974 produziert The Scottish Fine Soaps Company nicht nur erlesene Seifen, sondern auch Hand- und Körperpflege, Haarpflege und Herrenpflege, die von der ursprünglichen Natur Schottlands inspiriert ist. Um sie zu bewahren, geht man so nachhaltig wie möglich vor.
Scottish Fine Soaps

Alles für die Handpflege

Klassische feste Seifen, flüssige Seifen sowie Hand- und Nagelcremes sind der Grundpfeiler des Sortiments von Scottish Fine Soaps - wie sollte es auch anders sein.
Scottish Fine Soaps

Hochwertige Formeln für hochwertige Produkte

Die Rezepturen von Scottish Fine Soaps verzichten auf Parabene oder Mikroperlen und nutzen traditionelle Wirkstoffe, um moderne Pflegeprodukte zu kreieren, die höchsten Ansprüchen genügen.
Scottish Fine Soaps

Für das gewisse Etwas: Scottish Fine Soaps Herrenpflege

Für die Herren hat das Label Etwas ganz besonderes im Portfolio: Scottish Fine Soaps Men's Grooming berücksicht die besonderen Bedürfnisse von Männerhaut und verleiht auch der Bartpflege einen Hauch herben Luxus.