Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het grootste orgaan van alle mensen, de huid, beschermt, voedt en stabiliseert Sisley Sun Care het hele jaar door. Het verhoogde welzijn dat iedereen heeft wanneer de eerste zonnestralen aangenaam warm zijn, kan zonder zorgen worden genoten. Sisley Sun Care biedt een compleet assortiment producten voor gezicht en lichaam. Hierbij wordt rekening gehouden met zowel de verschillende huidtinten als het huidtype. De normale, droge en gemengde huid is perfect voorbereid om te zonnebaden. Sisley Sun Care is beschikbaar in verschillende consistencies en verpakkingsgroottes wanneer u een strandvakantie, een skivakantie of een lange reis plant. Maar natuurlijk is het ook belangrijk om thuis de juiste bescherming te kunnen gebruiken. De producten van Sisley Sun Care zijn uitsluitend bestemd voor volwassenen en oudere kinderen. De uiterst tere baby- en peuterhuid heeft nog meer speciale verzorging nodig.
Sisley Sun Care is verkrijgbaar als crème, emulsie, olie en stok. Hier vinden actieve mensen de juiste zonbescherming voor hun buitensport, maar ook mensen die een dagje ontspannen op het water. Maar zelfs in het volkomen normale dagelijkse leven in kleding is bescherming en verzorging van de aan de zon blootgestelde huid vereist. Door verschillende zonbeschermingsfactoren biedt Sisley Sun Care voor elke gelegenheid de juiste toepassing. Ook hier is het belangrijk dat de ingrediënten snel en effectief worden opgenomen, langdurige bescherming bieden en de poriën van de huid niet als een onaangename film aan elkaar kleven.
De huid op het gezicht, maar vooral op het lichaam, die vele dagen per jaar onder kleding wordt beschermd, wordt perfect verzorgd door Sisley Sun Care. Elk verzorgingsproduct wordt royaal aangebracht voordat de zon de huid raakt. Op deze manier kan het reeds natuurlijke beschermende barrières versterken en oprichten. Met tussenpozen van ca. 2 uur of na elk bad dient u nieuwe crème aan te brengen. Deze procedure wordt een puur verwenprogramma met de delicate, zijdezachte en ultralichte composities van Sisley Sun Care. Aangenaam geparfumeerd met lavendel- en geraniumolie, is de huid overal olievrij. Ze krijgt geen witte film die er niet alleen onaantrekkelijk uitziet, maar ook aan het zand kleeft. Verwarmde, geïrriteerde en rode huid wordt gekoeld door actieve ingrediënten van komkommer, salie en lampionbloem. Het onaangename gevoel van een opwindende huid verdwijnt en frisheid en vocht blijft achter.

Het design

De producten van Sisley Sun Care zijn verkrijgbaar in tubes en flessen. Het kleurdesign is bijzonder nobel en toch zeer modern. Crèmewit met zonnig bruin en goud zijn de overheersende kleuren. Sommige verpakkingen hebben turquoise strepen, waardoor ze er bijzonder jong en fris uitzien. De standbuizen maken het bijzonder gemakkelijk om de producten te verwijderen. Verder zijn er stokken, dispensers en flessen die precies de gewenste hoeveelheid van de betreffende Sisley zonnezorg vrijgeven. Alle verpakkingen blijven goed gesloten en zijn daarom ook uitermate geschikt voor transport.

Het assortiment

Super Soin Solaire Brume Lactèe Corps SPF 30, een Sisley Sun Care product, heeft de Elle International Beauty Awards 2016 gewonnen. Actieve ingrediënten zoals vitamine E acetaat en edelweiss extract beschermen tegen oxidatieve stress waaraan de huid bijzonder wordt blootgesteld onder intensief zonlicht. Zonbeschermingsfactoren van 6 tot 50 voorzien betrouwbaar in de behoefte aan zonbescherming in alle regio's van de wereld. Dit begint met een dagelijkse wandeling in de eigen omgeving en gaat verder met reizen op de oceanen en gletsjerskiën. Wie de eigen bruining een beetje wil ondersteunen, kan vertrouwen op geïntegreerde zelfbruiners. Deze zijn bijvoorbeeld te vinden in de Super Stick Solaire SPF 30 Complexion en Super Soin Apres-Soleil van Sisley Sun Care.
Aangezien de verschillende huidtypen en lichaamszones afhankelijk zijn van verschillende verzorgingseisen, verdeelt Sisley Sun Care haar producten in drie grote gebieden: Het gezicht wordt intensief gehydrateerd, beschermd en verzorgd met Super Soin Solaire Visage SPF 15, Sisley Sun Care Super Soin Solaire Visage SPF 50 (Super Ecran Solaire Visage SPF 50) en Sisley Super Creme Solaire Visage SPF 10. Met Sisley Super Soin Solaire Huile Soyeuse Corps SPF 15, Sisley Super Huile Solaire Corps SPF 6, Super Creme Solaire Corps SPF 15 en Sisley Super Fluide Solaire Corps SPF 30 kan elk huidtype van het lichaam optimaal worden beschermd. Sisley Super Stick Solaire SPF 30 Incolore, Sisley Super Stick Solaire SPF 30 Teinté en Super Soin Apres-Soleil vervolledigen het brede assortiment zonverzorgingsproducten. Alle producten in hun verschillende texturen kunnen perfect worden verwijderd uit buizen en spuitflacons, waarvan de spuitkop variabel kan worden afgesteld, evenals stokken voor nauwkeurig aanbrengen.