Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Shiseido Sports BB is ontwikkeld voor iedereen die actief wil zijn maar toch een licht getinte verzorging wil.
BB crèmes zijn een belangrijk onderwerp in de cosmetische industrie. Ze zijn een universeel wapen, die overtuigen door hun eenvoudige bediening. Ze zijn voedend, licht getint en bieden over het algemeen ook een goede bescherming tegen de zon. Dit maakt ze ideaal voor een actieve levensstijl, sport of outdoor activiteiten.
Shiseido heeft de formule nog verfijnd. Wet Force technologie staat voor uitzonderlijke waterbestendigheid. De crème is dus bestand tegen water en zweet, maar de duurzaamheid wordt verder versterkt door het contact. De crème wrijft niet af, wat ideaal is voor iedereen die veel wil bewegen.
Toch is het niet nodig om af te zien van cosmetische verfijning. Het contourpoeder bestaat uit extracten van witte parels. Het helpt om het invallende zonlicht zacht en helder te weerkaatsen wanneer het direct op het gezicht valt. De lichtinval aan de zijkant daarentegen wordt geabsorbeerd. Hierdoor ontstaat een contour van de gelaatstrekken en een bijzonder contrast. Met slechts één product kunt u een effectieve make-up look creëren. Toch heeft de BB Cream een natuurlijk ogende afwerking.
De Super Veil UV 360 is een gepatenteerd zonweringssysteem. Het creëert een beschermende sluier die de huid beschermt tegen schade door de zon, ongeacht de invalshoek van het licht. Profence CEL is een complex van actieve ingrediënten met anti-verouderings eigenschappen. Hierdoor is de Shiseido Sports BB een echt allround verzorgingsproduct dat geschikt is voor alle huidtypen. Het kan worden aangebracht op het gezicht, de hals en de decolleté. Indien nodig kan het de hele dag door opnieuw worden aangebracht en verlengd. Daardoor blijft ook bij SPF 50 de zonwering behouden. De formule verstopt de poriën niet, maar is ondanks de uitgebreide werking en beschermende functies zeer licht en gewichtloos op de huid.

Het design

Het ontwerp van de Shiseido Sports BB is vergelijkbaar met de zonnecollectie van het Japanse bedrijf. De verpakking heeft een interessante, bijna druppelachtige vorm.
Het ontwerp ziet er zeer dynamisch uit en past nog steeds goed in de hand. Het heeft een bijna rechte zijde en loopt breder aan de andere omhoog. De hoeken zijn allemaal afgerond. Het handige formaat is ook ideaal voor sport, reizen en nog veel meer. Dit is een groot voordeel vooral voor outdoor- en sportproducten.
BB Cream is wit met oranje en limoengele details. Zo is het in één oogopslag van een zuivere zonwering te onderscheiden.

Het assortiment

De Shiseido Sports BB combineert verzorging, zonwering en lichte tint in één product. Het is ideaal voor vrouwen die graag bijzonder actief zijn, sporten of veel buiten zijn. De formule vlekt niet en is water- en zweetbestendig. Het bevat Wet Force-technologie, waarvan de beschermende werking zelfs wordt versterkt als het in contact komt met water of zweet. Het gepatenteerde Profence CEL actieve ingrediëntcomplex beschermt tegen de vorming van fijne lijntjes, donkere vlekken en andere effecten van door licht geïnduceerde huidveroudering. Daarnaast is er ook de Super Veil UV 360 bescherming. Met een lichte bescherming van SPF 50 biedt de Shiseido Sports BB intensieve bescherming. Het speciale UV-complex beschermt de huid tegen de zon vanuit alle hoeken. Een aminozuurcomplex helpt om de vochtbalans van de huid in balans te houden en ook de pH-waarde, die kan veranderen als gevolg van zweten. Uit cosmetisch oogpunt heeft de crème een natuurlijke, delicate tint.
Het speciale contourpoeder van witte parels helpt ook om het invallende licht bijzonder voordelig te reflecteren. Dit versterkt het directe licht en absorbeert het licht van opzij. Zo ontstaat een contrast en zijn de gelaatstrekken natuurlijk gevormd.
Er zijn drie verschillende tinten om de juiste toon te kiezen. De Shiseido Sports BB SPF 50 Light is voor lichte huidtinten, de Shiseido Sports BB SPF 50 Medium voor gemiddelde nuances en Shiseido Sports BB SPF 50 Dark voor donkerdere teint.
Schud de BB Cream voor gebruik licht. Vervolgens kan het rechtstreeks met de vingers op het gezicht, de hals en de decolleté worden aangebracht, verdeeld en gefineerd. De crème mag niet in de ogen komen. De formule is geschikt voor alle huidtypen. Het verstopt de poriën niet en is tot 80 minuten waterbestendig. Indien nodig kan deze meerdere keren per dag worden toegepast om de zonwering in stand te houden.