Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Lippenbalsem, lippenpotlood en glans in één

De drie-in-een oplossing voor mooie en verzorgde lippen is de oplossingSisley Phyto Lip Twist . Een combinatie van balsem, kleurintensieve lippenstift en glans, het laat een aangenaam gevoel en spannende kleur achter. Het geheim achter de exclusieve formule zijn actieve ingrediënten van plantaardige oorsprong. Een extract van Commiphora hars helpt om de lippen glad te strijken en meer contouren te geven. Op deze manier is de kleur bijzonder effectief en kan zeer gelijkmatig worden aangebracht. Phytosqualan ondersteunt de soepelheid en elasticiteit van de huid. Tegelijkertijd zorgt het voor vocht, zodat zelfs vrouwen met droge lippen zich niet gespannen voelen. Bij regelmatig gebruik kan het Sisley Phyto Lip Twist helpen om de lipcontouren gladder en meer gevuld te laten lijken. De kleurverwijdering blijft altijd gelijkmatig en vervolledigt zo de make-up look.
Het brede kleurenspectrum van de serie Sisley Phyto Lip Twist biedt lippenkleuren voor elk huid- en haartype en voor verschillende gelegenheden. Dagelijkse noedeltinten of opwindende rode en roze flattere vrouwen van alle leeftijden dankzij hun licht glanzende afwerking. Ouderdomsgerelateerde rimpels zijn ook verborgen en de kleur nestelt zich er niet in. Ondanks de balsemachtige textuur met een hoge mate van verzorging overtuigt Phyto Lip Twist het Sisley door zijn optimale duurzaamheid. Afhankelijk van de kleur kan het natuurlijk ook gecombineerd worden met een bijpassend contourpotlood voor de lippen. De plantaardige actieve ingrediënten zijn ook geschikt voor de meer gevoelige huidtypes en kunnen de textuur van de lippen duurzaam verbeteren. De lippenstift Sisley kan dus niet Phyto Lip Twist alleen gebruikt worden om de kleur op te frissen, maar ook als balsem indien nodig. Ondanks het speelse formaat in XXL-potloodvorm overtuigt de innovatieve lippenstift door zijn kleurintensiteit en veelzijdigheid. Het assortiment Sisley biedt ook Phyto Lip Twist diepe bruine en violette tinten voor een dramatischer uiterlijk of donkerdere huidtypes. Rood en oranje, maar ook vrouwelijk roze en perzikkleuren zijn tijdloze kleuren die kunnen worden gecombineerd met de trends van elk seizoen en er altijd flatteus uitzien.

Innovatieve kleur in innovatieve verpakkingen

De Sisley Phyto Lip Twist collectie dankt zijn naam aan zijn bijzondere verpakkingsontwerp. De lip twist is gerelateerd aan de pin om los te schroeven. In tegenstelling tot lippenstiften in klassieke gevallen, Sisley Phyto Lip Twist XXL pennen hebben vele voordelen. Ze zijn een echte trend in de make-up wereld en verkrijgbaar bij vele fabrikanten. Sisley heeft zijn speciale formulering echter gecombineerd met waardevolle plantaardige verzorgingsproducten en goed gepigmenteerde kleurstoffen. De zeer brede navulling van de Sisley Phyto Lip Twist pen kan gebruikt worden om de lipcontour te traceren en aan te vullen. Dit garandeert een precieze toepassing, vooral bij de sterkere kleurvarianten. Zelfs bij veelvuldig gebruik hoeft hij niet geslepen te worden, maar hoeft hij alleen maar verder geschroefd te worden als dat nodig is.
Sisley Phyto Lip Twist potloden zijn beschermd door een zwarte dop die ook het lood hygiënisch schoon houdt. De hoes van de Sisley Phyto Lip Twist is ook in zwart met witte en rode details. Een zebrapatroon in het midden onderstreept het speelse karakter van het product en geeft tegelijkertijd de lipproducten een hoge herkenningswaarde. Het rode logo van Sisley onderscheidt zich goed in de menigte, maar is niet te opvallend geplaatst. Dankzij zijn grote diameter past de Sisley Phyto Lip Twist pen comfortabel in de hand en biedt volledige controle tijdens het aanbrengen.

Glanzende verzorging in vele kleuren

De Sisley Phyto Lip Twist serie biedt balsamico verzorging, de kleurintensiteit van een lippenstift en de glans van een lipgloss in een product. De voedende formule van Sisley Phyto Lip Twist met plantaardige actieve ingrediënten hydrateert en helpt het lipgebied er steviger en gladder uit te laten zien. De kleurintensiteit van de Sisley Phyto Lip Twist kan door meerdere toepassingen worden gevarieerd. Het product zet zich niet neer in fijne liprimpels, maar blijft optimaal binnen de contouren zonder te lopen. Zelfs dames die anders kleine lippenstift gebruiken of de voorkeur geven aan lippenbalsem hebben een intuïtief gevoel voor het gebruik. De schuine zijkanten van de Sisley Phyto Lip Twist-hoofdlijn kunnen ook worden gebruikt om de kleur snel op te frissen of om grotere delen van de lippen in één keer te vullen.
Bij eenvoudige toepassing is de kleur eerder subtiel en glanzend. Door de Sisley Phyto Lip Twist meerdere keren aan te brengen kan de intensiteit van de kleur naar wens worden verhoogd tot de dekkracht van een klassieke lippenstift is bereikt. Bovenop het potlood is de naam van de kleurnuances te zien, zodat ook enkele Sisley Phyto Lip Twist goed te onderscheiden zijn. De pennen passen ook in kleinere handtassen en met name de lichtere versies kunnen zonder spiegel snel worden opgefrist.
Het kleurenspectrum begint met neutrale tinten zoals Sisley Phyto Lip Twist Baume Teinté 1 Nude, Rosaton Sisley Phyto Lip Twist Baume Teinté 2 Baby en Peach Teinté 3 Peach. Een sterker roze is Sisley Phyto Lip Twist Baume Teinté 4 Pinky, terwijl Baume Teinté 5 Berry een donkere bessentoon is. De klassieke rode Sisley Phyto Lip Twist Baume Teinté 6 Cherry wordt aangevuld met de zomerse koraaltint Baume Teinté 7 Koraal. Sisley Phyto Lip Twist Baume Teinté 8 snoep heeft ook koraal en roze delen. Tenslotte is er met de Sisley Phyto Lip Twist Baume Teinté 9 kastanje een zeer donkere, bruine nuance.

De commerciële

Een lippenstift die de regels herschrijft: Sisley Phyto Lip Twist.