Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

theBalm kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

theBalm Producten - fantastisch mooi in vijf minuten!

Schoonheid in vijf minuten! Dit is de filosofie waarop de decoratieve producten van het Amerikaanse merk theBalm Cosmetics zijn gebaseerd. Het merk biedt vrouwen en meisjes een prachtige look met fantastische, fijn geformuleerde en veelzijdige cosmetische producten voor het gezicht, de wangen, ogen en lippen die al een visitekaartje en een trend zijn geworden.

Met een paar eenvoudige, betoverende, compacte, compacte, handige en reisvriendelijke producten in elkaar gezet, laat theBalm Cosmetics u er in slechts vijf minuten glamoureus en mooi uitzien. De theBalm producten zijn snelle, prachtige oplossingen die meer dan voldoen aan de meest uiteenlopende schoonheidswensen en behoeften. Met tal van aantrekkelijke draagbare kleuren en zorgzame fantastische formules, de hoge kwaliteitsproducten theBalm geven vrouwen van alle leeftijden de kans om hun innerlijke kunstenaar te onthullen, er fantastisch mooi uit te zien en zich comfortabel te voelen.

Het merk theBalm Cosmetica en zijn verbazingwekkende opkomst

theBalm Cosmetics uit San Francisco is opgericht en geopend in 2004 door de in New York geboren Marissa Shipman. Het business idee was gebaseerd op een eenvoudige inspiratie. Marissa Shipman ontdekte dat er maar een paar eenvoudige producten waren die ze nodig had om haar look te creëren en haar de hele tijd een gevoel van glamour te geven. Cosmetica die ook zeer praktisch, direct toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken waren wanneer ze die nodig had om snel een perfecte look te creëren. Na vele jaren als producent voor televisie te hebben gewerkt, besloot Marissa Shipman om van New York City naar Californië te verhuizen en haar eigen make-up bedrijf op te richten. Ze heeft dit project op een zeer eenvoudige manier en met succes uitgevoerd.

Marissa Shipman kocht en bestudeerde 11 make-up receptenboeken en begon in 2002 met het mengen en maken van haar eigen cosmetica in haar eigen keuken. Marissa Shipman's eerste zelfgemaakte product was een uitstekende lippenbalsem die de theBalm geboorte gaf aan de merknaam. De ontwikkeling van decoratieve cosmetica is haar passie en een groot succes geworden. Ze integreerde anti-aging ingrediënten, natuurlijke huidverzorgingsingrediënten, fijne drievoudig gemalen pigmenten en fantastische natuurlijke geuren in haar producten. Marissa Shipman werkte uiteindelijk een budget uit, huurde een chemicus in, creëerde een website en richtte in 2004 theBalm Cosmetics op.

Sindsdien heeft Marissa Shipman het merk geleid tot internationaal succes als CEO. Het bedrijf biedt nu een uitgebreid assortiment cosmetica voor elke behoefte wereldwijd en blijft nieuwe prachtige theBalm producten uitbrengen zonder parabenen, zonder dierproeven en zonder verdere wreedheid.

theBalm Koop producten online - de cosmetische lijnen

theBalm Cosmetica biedt een compleet assortiment huidverzorgingsproducten en make-up speciaal voor het hele gezicht, ogen, wangen en lippen. theBalm De producten zorgen voor een mooie, voordelige en magische kleuring van het gezicht, verbetering van de teint, artistieke accentuering en accentuering van bijzondere kenmerken, de perfecte bedekking van probleemgebieden en de perfecte contouren in het spel van licht en schaduw. Verzorgend en verfraaiend, zorgen de producten voor een glamoureuze, stralende en expressieve uitstraling.

Cosmetische lijn Gezicht: verzorging en make-up voor het gezicht

Voor een stralend mooie uitstraling en verzorgde huid van het hele gezicht biedt theBalm vele verschillende producten. Het gaat hierbij onder meer om het bedekken van funderingen in prachtige, veelzijdige tinten, poeders, funderingen & poeders in één (bijvoorbeeld Photobalm), bronzers, rouge voor rooskleurige verse wangen, highlighters, shaders, shimmers, glimmers, matte make-up, contourpoeders en concealers.

Ook voor de pure verzorging van de huid en/of als basis voor de volgende make-up, Time Balm Face Primer met vitaminen A, C en E, Time Balm Cucumber Face Toner voor alle huidtypes of Balm Shelter Tinted Moisturizer met zonbeschermingsfactor 18. Zelfs bij het verwijderen van make-up worden theBalm Cosmetica met diverse make-up break-ups heerlijk verzorgdtheBalm .

Cosmetische lijn Ogen: Make-up voor de ogen

Trendy Smokey Eyes, een kleurrijke schakering van de oogleden of mooie, fijne accenten van de ogen en wenkbrauwen, de cosmetica uit het gebied van oogmake-up zorgen voor adembenemend mooie ogen en een stijlvolle of verleidelijke gezichtsuitdrukking. Hiervoor bieden wij theBalm vele verschillende producten aan, zoals oogschaduw, overshadow, mascara, eyeliner, eyeliner potloden en wenkbrauwpoeder in verschillende variaties, verschillende kleuren en veelzijdige tinten. Voor de verzorging van de oogcontouren biedt het theBalm ook een basis voor de oogschaduw, zoals de Eyelid Primer Put A Lid On It of de Make-up Remover Balms Away Eye Makeup Break-up voor het verwijderen van make-up van de fijne gevoelige huid rond de ogen.

Lippen cosmetische lijn: make-up voor de lippen

In een aantrekkelijke variëteit aan betoverende kleuren en met speciale recepten transformeren de speciale theBalm producten van de Lips cosmeticalijn de vrouwelijke lippen in droomachtige zachte lippen. Als vloeistof, lippenstift, lipgloss of lipcontourenpotlood theBalm verwent u de lippen met prachtige balsems en speciale pigmenten.

Kosmetiklinie Paletten: De praktische make-up paletten

Make-up, Eye Shadow, Contouring of Liquid Lipsticks, theBalm biedt vele producten ook online aan als pallets en sets. De voordelige pallets overtuigen niet alleen door hun mooie, veelzijdige kleurkeuze en optimale kleurencombinaties, maar ook door hun praktische afmetingen en formaten. Met de pallets hebben vrouwen alles bij de hand wat ze nodig hebben. Bijzonder praktisch en reisvriendelijk zijn de All-in-One pallets, zoals de In theBalm of Your Hand face pallets met oogschaduw, rouge, bronzer en highlighter of theBalm Voyage als multitasking companion met oogschaduw, rougepoeder, bronzer, highlighter en veelzijdige rode lip- en wangencrème.

Cosmetische lijn Borstels: handige accessoires voor toepassing en design

Voor de perfecte toepassing en menging van cosmetica biedt het merk ook comfortabele accessoires voor zijn theBalm producten. Deze omvatten fijne make-up kwasten, oogschaduwborstels, oogschaduwborstels, wimperborstels, wenkbrauwborstels en borstelhouders.

Opvallend charmant - theBalm producten in chic vintage design

Alle theBalm producten zijn niet alleen aan de binnenkant maar ook aan de buitenkant een hoogtepunt met hun opvallende kleurrijke verpakking in het chique en geestige vintage design van de jaren twintig tot zestig, waar het merk uit San Francisco bekend om staat. Het ontwerp weerspiegelt het gevoel van de jaren '20, '30 en '40 en wordt volgens Marissa Shipman ook geassocieerd met de vrouwenbeweging.

Het is theBalm ook bekend om de brutale, originele en cultus productnamen, uitspraken en woordspelingen op de verpakking. Bijvoorbeeld de Eyelid Primer Put a Lid on It, waarop een knipogende huisvrouw uit de jaren dertig naast haar man op de verpakking staat, of het Foiled Again oogschaduwpalet, waarvan de verpakking met de inscriptie "theBalm Girl catches your Eye" een sterke supergirl voorstelt die met succes een rover - "Your Eye" - vangt en opnieuw een (cosmetische) misdaad tegenwerkt.

De highlighter Bonnie-Lou Manizer doet denken aan de beroemde Rock´n roll en country zanger Bonnie Lou, terwijl Manizer de verleidelijke mannelijke tegenhanger is van Womanizer. De Manizer Sisters zijn een Luminizer palet met het trio Bonnie-Lou Manizer, Cindy-Lou Manizer en Betty-Lou Manizer. Ook heerlijk is de zinspeling van de James Bond spionage films met de lipstick collectie The Balm Girls, waarin sterren (producten) als James Balm en Ima Goodkisser worden gepresenteerd. theBalm Producten kunnen goedkoop en met een echt onderhoudend verpakkingsontwerp worden samengesteld.

theBalm Koop producten goedkoop & ontwerp schoonheid artistiek

Ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen, zijn alle make-up producten theBalm vrij van schadelijke ingrediënten. In plaats daarvan voorzien theBalm make-ups voor gezicht, ogen en lippen de huid van waardevolle verzorgende stoffen zoals speciale vitaminen of speciale plantenextracten, die de huid lang gezond houden en voor puur welzijn zorgen. Eenvoudig, comfortabel en praktisch, het motto van het merk wordt werkelijkheid: "Schoonheid in vijf minuten". Vrouwen en meisjes vinden de vele prachtige theBalm producten hier online in de winkel. Must-haves en bestsellers theBalm zijn onder andere Nude Dude Dude, de highlighter Mary-Lou Manizer, het Bahama Mama poeder en de langhoudende Liquid Lipsticks Meet Matt(e) Hughes.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
9 39
toepassen
vandaag tot-41%1