Een onvergetelijke geur

De verleidelijke bloemengeur Yves Saint Laurent Mon Paris Couture is de intense en toegewijde liefde gevangen in een fles. Het was niets minder dan één van de sterkste gevoelens die als interpretatie voor de succesvolle geur diende. Een vleugje chypre komt samen met bloemige noten die zich ontvouwen voor de moderne vrouw van vandaag. De vrouw die niet bang is om romantisch en gepassioneerd te zijn en toch zelfverzekerd. De vrouw die een leven in de fast lane leidt en haar vrijheid eist - zonder rekening te houden met conventies en grenzen. Het parfum Yves Saint Laurent Mon Paris Couture zet de strenge regels van onze moderne samenleving aan de kant: Door ze vakkundig ondersteboven te draaien met een unieke chypre-florale sillage. Een sillage die blijkbaar alleen bestaat uit dominante tonen van grapefruit in de kop, jimsonweed in het hart en roos aan het eind. Hier is het de buitengewone mix waarin deze accenten samenkomen en samensmelten tot een onvergetelijke geur. Een geur voor vrolijke vrouwen die elke kans die het leven hen biedt, direct en zonder aarzeling aangrijpen.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Drie neuzen voor een meesterlijke geur

Een unieke geur als Yves Saint Laurent Mon Paris Couture heeft ook een creatieve neus nodig die eraan gewijd is. Een of meerdere neuzen, zoals bij dit parfum het geval was. Wij zijn Yves Saint Laurent Mon Paris Couture verschuldigd aan drie parfumeurs, die allen worden beschouwd als meesters van hun vak. Ook hier, zoals vaak het geval is wanneer een meesterlijke geur wordt gemaakt, blijkt dat veel koks niet altijd de bouillon bederven. De drie parfumeurs Dora Baghriche-Arnaud, Olivier Cresp en Harry Frémont, die zich verschuilen achter het verleidelijke sillage van Yves Saint Laurent Mon Paris Couture, hebben meer gedaan dan alleen goed werk. Samen zijn ze erin geslaagd om een gevoel als liefde een geur karakter te geven. Dat mag echter geen verrassing zijn. Zoals gezegd behoren de drie parfumeurs tot de meest invloedrijke van onze tijd. Ze hebben allemaal gewerkt met tal van gerenommeerde huizen en creëerde veel klassieke geuren. Dora Baghriche-Arnaud werd geboren in Algerije, maar groeide op in Frankrijk. Daar betrad ze al snel de wereld van de parfums. Ze werkte met gerenommeerde huizen als Versace en Salvadore Ferragamo. Ze creëerde ook de edele Caligna geur voor het luxe huis L'Artisan, dat een eerbetoon is aan Grasse, de stad van geuren. Olivier Cresp werd geboren in Grasse en in een familie van parfumeurs. Hij werkt voor de bekende parfumfabrikant Firmenich en creëerde geuren zoals de klassieke Engel van Thierry Mugler, Elle voor Yves Saint Laurent en Gloria voor Carachel. Harry Frémont hoeft zich echter ook niet in deze rij te verstoppen. Hij werkte voor onder meer Vera Wang en won verschillende Fifi Awards en de 2017 Parfumer of the Year award van The Fragrance Foundation. Wij zijn hem bestsellers en klassiekers als Calvin Kleins CK One en Avons Femme verschuldigd.

Een slim en elegant ontwerp

De fles met de geur van de Yves Saint Laurent vrouwengeur Mon Paris Couture presenteert zich immens en onmiskenbaar vrouwelijk. De elegant gesneden vorm doet aan de ene kant denken aan een edelsteen, maar aan de andere kant ook aan de schoonheid van vrouwelijkheid. Dit wordt onderstreept door de roze geursamenstelling in de fles. Omdat dit van transparant glas is gemaakt, belemmert niets het zicht hierop. Zelfs niet de mooie, transparante dop die als een mooie kroon op de fles zit. Een zwarte strik om de hals van de fles en het gouden logo van het prestigieuze en luxueuze huis zorgen tegelijkertijd Yves Saint Laurent voor veel elegantie en minimale speelsheid. Samen zorgen ze er echter niet alleen voor dat de fles er zeer nobel uitziet, maar geven ze hem ook visueel zelfvertrouwen - wat op zijn beurt het geurkarakter van het parfum Yves Saint Laurent in zijn allround geestige design Mon Paris Couture onderstreept en accentueert.

Een geur en een campagne vol passie

Een parfum zo intens, toegewijd en verleidelijk als de liefde: dat is wat het gelijknamige huis met de parfum Yves Saint Laurent Mon Paris Couture creëerde. Het is natuurlijk ook de liefde die het luxemerk in het middelpunt plaatst van de hele reclamecampagne van het parfum. De campagne van het parfum Yves Saint Laurent Mon Paris Couture is een zware campagne. Ze is niet alleen extreem warmbloedig en gepassioneerd, maar ook zeer uitgebreid en gevarieerd. Ze heeft ook iets te maken met zowel de liefde en de geur Yves Saint Laurent Mon Paris Couture: De stad van de liefde, Parijs. De twee gezichten van de campagne zijn het prachtige Canadese model Crista Cober en de aantrekkelijke Franse acteur Jeremie Laheurte. We zien ze allebei als geliefden samen, meestal nauw met elkaar verweven, op de meest uiteenlopende plekken in Parijs. Soms verwennen ze hun passie op de daken van de stad, soms op straat of zelfs in hotelkamers - voor open ramen met blazende gordijnen. Beide modellen zijn echter altijd volledig gekleed. Het huis vertrouwt niet op de naakte huid, maar op intieme kusjes, intieme aanrakingen en diepe blikken. Het luxueuze merk Yves Saint Laurent richt zich natuurlijk op iets anders in de campagne Mon Paris Couture, die talloze clips en motieven voor posters en advertenties bevat: de schoonheid van de stad Parijs. Ongeacht waar Cober en Laheurte zich bevinden, op de achtergrond ziet u altijd een zicht op de stad of de indrukwekkend mooie skyline. Dit maakt de campagne zo gepassioneerd en toegewijd als de geur die het geacht wordt te bevorderen.
Ontdek Parijs: De campagne voor Yves Saint Laurent Mon Paris Couture, 2018.