Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De reeks Clinique Beyond Perfecting cosmetica laat zien hoe gemakkelijk perfecte make-up kan worden bereikt. Het enige wat nodig is, is hoogwaardig ontwikkelingswerk en een voldoende groot productassortiment dat aan alle eisen kan voldoen. Daarom is er niet alleen variatie in de kleuren, maar ook in de cosmetica zelf. De reeks Clinique Beyond Perfecting is verdeeld in twee prachtige lijnen. De Liquid Foundation is de ene helft van de serie, de Powder Foundation de andere. De twee funderingstypes van Clinique overtuigen vooral door hun hoge pigmentatie, waardoor een extra camouflagestift niet nodig is. Of het nu fijne aders of donkere kringen rond de ogen zijn, deze make-up bedekt betrouwbaar en zorgt zo voor een absoluut egale teint. Deze exclusieve pigmentatie is het geheim van het succes van de reeks Clinique Beyond Perfecting.
De vloeibare fundering is grondig langdurig. Dit gaat echter niet ten koste van de algemene optiek. Dankzij de hoogwaardige formule vermindert deze make-up ook kleine rimpels en verdwijnen de eerste fijne lijntjes. De vloeibare formule is dus ook een absoluut voordeel, omdat de stichting gemakkelijk te verdelen is. Clinique zorgde ook uitstekend voor de compactere vrienden van de Stichting. De Powder Foundation overtuigt met zijn hoge pigmentatie en olievrije formule. De teint straalt de hele dag door, in volle schoonheid. Zelfs warmte en vocht hebben weinig invloed op de poeder foundation van de Clinique Beyond Perfecting serie. De textuur is nauwelijks waarneembaar op de huid, maar deze make-up is toch sterk gepigmenteerd. Het verstopt de poriën niet en de huid kan ondanks zijn opmerkelijke kleur vrij ademen.
Zowel de vloeibare als de compacte versie van de Clinique Beyond Perfecting serie zijn geschikt voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een sterk dekkende foundation die uiteindelijk een extra concealer overbodig maakt.

Het design

De verpakking van de Clinique Beyond Perfecting serie is niet alleen praktisch, maar ook uiterst esthetisch. De fles van de vloeibare Foundation is een blikvanger op de kaptafel en is vooral voorzien van een zeer nauwkeurige applicator. Met zo'n hoog gepigmenteerde make-up is zo'n applicator een echt voordeel. Ook bij de Puder Foundation heeft Clinique veel aandacht besteed aan verpakkingen. Het elegante blikje betovert niet alleen met zijn slanke schoonheid, het richt zich ook op de uitstekende spons en de exclusieve spiegel. Zij zorgen ervoor dat de Stichting ook onderweg snel en eenvoudig kan worden ingezet.

Het assortiment

De kleuren van de serie Clinique Beyond Perfecting zijn in elk opzicht een tweede blik waard. Hun hoge pigmentatie laat hen zelfs toe om pigment wanorde te behandelen. Bij het kiezen van de juiste kleur moet er echter rekening mee worden gehouden dat de formule van deze make-up een enorm hoge pigmentatie met zich meebrengt. Daarom is het beter om een tint aansteker te kiezen om de huid er in elk opzicht perfect uit te laten zien. De grote kleurkeuze zorgt er echter voor dat dit geen groot probleem is. Daarom zijn de Stichting Concealer 04 Creamwhip en de Stichting Concealer 02 Albast vertegenwoordigers van de meest delicate tinten. Ze zijn ideaal voor een heldere en zeer lichte teint. Bij al deze kleuren bepalen dus alleen de details van de kleurnuances de juiste toon. En ook in het medium kleurensegment is er volop keuze.
De poedervormige funderingen van de Clinique Beyond Perfecting serie hebben ook een echte ronde kleuren. Ook hier staat Poederstichting - Concealer 04 Creamwhip, Poederstichting - Concealer 02 Albast en Poederstichting - Concealer 06 Ivoor klaar om de heldere teint meer uitstraling en frisheid te geven. En op het gebied van medium tinten zijn er vier alternatieven die voor een perfecte teint kunnen zorgen: Deze rijke selectie uit de Clinique Beyond Perfecting serie heeft zeker de kleurnuance klaarliggen die het beste past bij uw eigen type en zorgt zo voor een onberispelijke uitstraling.