Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Met de Clinique Superbalanced Makeup heeft het merk een make-up ontwikkeld die een gelijkmatige dekking bereikt op een licht vette tot vette huid zonder onaangename olielaag. De schoonheidsverzorging volgt het concept van een natuurlijk charisma. De textuur van de make-up is bijzonder goed aanpasbaar, zelfs op een gemengde huid met verschillende droge zones. Waar een olieverf te vrezen is, is deze zo ingekapseld dat het gelakte gelaat gelijkmatig mat is. Tegelijkertijd blijft de huid aangenaam soepel onder de balancerende textuur van Clinique Superbalanced make-up. De verschillende tinten onderstrepen uw eigen teint voor een natuurlijk mooie uitstraling.
De doelgroep van Clinique Superbalanced Makeup bestaat uit vrouwen met een normale huid, een vette tot een vette huid of een gemengde huid. Zelfs gevoelige huidtypen verdragen make-up zeer goed. Het kleurenpalet van de nuances varieert van zeer lichte tot bleke soorten, roze of licht gebruinde huid voor vrouwen met een donkere teint. Bij het gebruik van het product profiteert de doelgroep van een vloeibare textuur die zowel met de kwast als met de vinger kan worden aangebracht. Na het drogen blijft de huid glad aanvoelen. Clinique Superbalanced Makeup produceert geen vervelende olielaag, zelfs niet na enkele uren van slijtage. De actieve ingrediënten in de textuur regelen het metabolisme van de huid. Dit resulteert in een langdurige matte afwerking met een goede inktdekking.
Clinique Superbalanced Makeup krijgt zijn goede dekkracht van microfijne, heldere pigmenten. Dit pigmentpoeder is bijzonder gelijkmatig verdeeld in een vloeibare textuur. Dit zorgt voor een natuurlijk gelijkmatig kleureffect, ook in gelaatsgebieden zoals de neusgaten, in de kinholte of onder de liprand. De make-up bevat plantenextracten voor een goede hydratatie van de huid. Deze worden ook goed verdragen door de gevoelige of probleemhuid. Andere actieve ingrediënten in Clinique Superbalanced Makeup balanceren de microcirculatie van de huid zelf. Dit voorkomt een overmatige olielaag die anders typisch is voor de vette huid. Over het geheel genomen laat de lichte textuur de huid permanent zacht aanvoelen.

Het design

De Clinique Superbalanced Makeup is een delicate, eenvoudig gevormde glazen fles. Het melkglazen deksel maakt het gemakkelijk om de betreffende kleur te zien in bijna echte nuance. De flesjes worden gesloten met een zilverkleurige schroefstop. Hierop is een fijn make-up borsteltje bevestigd, wat ook het aanbrengen van het product op bepaalde plaatsen vergemakkelijkt. De belettering is zuinig maar opvallend. Bij Clinique Superbalanced Makeup wordt dit bekroond met de dik bedrukte en langwerpige C als merklogo. Daaronder - goed gescheiden tussen staven - staat de merknaam waaronder de exacte productnaam wordt afgedrukt. De globale compositie lijkt licht in deze compositie en symboliseert de lichtheid van de textuur en de toepassing ervan.

Het assortiment

Het Clinique Superbalanced make-up assortiment omvat nuances voor een bleke, roze, licht zongebruinde en donkere teint. 01 Petal is een lichtbeige in dit assortiment. Dit is zeer geschikt als make-up voor een bleke of eerder lichte teint. Zelfs de gevoelige huid blijft vele uren soepel en licht onder de lichte textuur. 03 Ivoor is een iets donkerdere, maar nog steeds middelzware lichte, lichtroze zandtint. Actieve ingrediënten in de textuur zorgen voor controle en een betrouwbare vermindering van de olieglans in de vette huid. Clinique Superbalanced make-up bevat ook 04 Cream Chamois, een roze, medium-bruine tint. Dit kan gemakkelijk worden aangebracht met een borstel of vingers bij spaarzaam gebruik. Dit geeft de teint een egale uitstraling. 05 Vanille, een middelgroot lichtbruin zand met een roze tint, kenmerkt zich ook door briljant mooie pigmenten met een zeer natuurlijk effect en lange hechting op de huid. De volgende donkere tint van Clinique Superbalanced Make-up is Nuance 06 Linnen. Het medium lichtbruin voedt de huid met vocht en rijke pigmentatie. 07 Neutral lijkt bijna onzichtbaar op de natuurlijke teint en bedekt onregelmatigheden op betrouwbare wijze. Clinique Superbalanced make-up bevat ook de kleur 08 Porselein beige met een fijne, gouden glans. De vloeibare textuur met goed dekkend vermogen is gemakkelijk uit te spreiden en heeft geen maskeereffect. De kleur 09 zand is een medium licht goudkleurige tint. Het gelijkmatige uiterlijk met verzorgende actieve ingrediënten wordt aangevuld met actieve ingrediënten tegen ongewenste olielak. 11 Sunny is een zon-bruine tint in het kleurenspectrum van Clinique Superbalanced Makeup met een pigmenteffect zoals fris van een strandvakantie. 15 Golden is een nog zomersere warme, zon-bruine tint en is de ideale make-up voor een natuurlijk sterke teint. Een vrij sterke nuance van Clinique Superbalanced Makeup is 18 Clove, een chocoladebruine make-up voor een donkere teint. 27 albast daarentegen is een bijzonder lichte, delicate make-up met een zeer natuurlijk effect en betrouwbaar dekkend vermogen.