Meer informatie:

Het concept

Als u op zoek bent naar een foundation met een bijzonder sterke dekking, kijk dan eens naar de Estée Lauder Double Wear Maximum Cover serie. Deze innovatieve foundation heeft een vloeibare en lichte textuur, die zorgt voor een hoog draagcomfort.
Double Wear Maximum Cover ziet er natuurlijk uit en zorgt voor een matte afwerking. Bovendien verzorgt en regenereert de foundation de huid en zorgt voor een stralende, gladde en egale teint. Dankzij de hoge concentratie kleurpigmenten kunnen huidonregelmatigheden zoals chirurgische littekens, moedervlekken en sproeten perfect worden afgedekt.
De Estée Lauder Foundation vlekt niet, is waterdicht en duurt 12 uur. Tegelijkertijd biedt de foundation een aangenaam draagcomfort en beschermt de huid tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Natuurlijke actieve ingrediënten verzachten huidirritaties en kalmeren de opperhuid. Met een zonbeschermingsfactor van 15 tot 30 blijft hij betrouwbaar beschermd tegen zonnestraling. Alle producten van de Estée Lauder Double Wear Maximum Cover-serie zijn dermatologisch getest en kunnen voor alle huidtypen worden aanbevolen.
De krachtige basis van Estée Lauder is eenvoudig en flexibel in gebruik. In combinatie met de Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear concealer is dit de ideale voorbereiding voor een professionele make-up.
De Stichting is ook geschikt voor spontaan gebruik onderweg. Het is verkrijgbaar in vier aantrekkelijke kleuren: 3C4 Medium Diep, 1N3 Creamy Vanilla, 4N2 gekruid zand en 2C5 Creamy Tan. Ook u kunt vertrouwen op Estée Lauder Double Wear Maximum Cover, de fundering met extra sterk dekvermogen.

Het design

Als u huidonregelmatigheden effectief en langdurig wilt verbergen, kunt u vertrouwen op de Estée Lauder dubbele slijtagemaximumdekking. Deze nieuwe foundation heeft een sterk dekkend vermogen en wordt gekenmerkt door een romige textuur. Het voedt de huid en bereidt haar optimaal voor op make-up. Ook het verpakkingsontwerp is zeer succesvol geweest.
De dubbele slijtagemaximumafdekking is verkrijgbaar in elegante blauwe buizen. Ze maken een economische en doelgerichte dosering mogelijk en kunnen na gebruik veilig en schoon worden afgesloten met een goudkleurige sluiting. De vier verschillende kleuren 3C4 Medium Diep, 1N3 Creamy Vanilla, 4N2 Gespeeld Zand en 2C5 Creamy Tan zijn op de verpakking aangegeven.
Het gehele verpakkingsontwerp is compact, zodat de Estée Lauder Double Wear Maximum Cover comfortabel in elk zakje past. Deze fundering wordt in ieder geval sterk aanbevolen voor gebruik op de weg. Estée Lauder dubbele slijtage maximale dekking kan worden herkend aan de elegante blauwe buizen en het Estee-Lauder logo.

Het assortiment

Huidirritaties, roodheid, chirurgische littekens, sproeten of mollen zijn meestal een obstakel voor een succesvolle make-up. Maar nu is er Estée Lauder Dubbel Draag Maximum Dekking. Deze foundation van Estée Lauder heeft een extra sterk dekkend vermogen, dat ook huidirritaties met een groot oppervlak en prominente huidirritaties betrouwbaar kan elimineren.
Double Wear Maximum Cover heeft ook een aangename romige textuur. De foundation verzorgt de huid en voorziet haar van veel vocht. Het beschermt de opperhuid tegen omgevingsinvloeden en droogte.
Bovendien is de huid beschermd tegen sterk zonlicht met een zonbeschermingsfactor tussen de 15 en 30. Hierdoor is Estée Lauder Double Wear Maximum Cover een ideale basis voor de zomer. Het zorgt voor een gladde, egale en stralende afwerking en een matte en natuurlijke teint.
De Estée Lauder Foundation is eenvoudig en flexibel in gebruik en dankzij de praktische buizen ook geschikt voor gebruik onderweg. De vloeibare en romige textuur kan gelijkmatig over het gezicht worden verdeeld en in combinatie met de Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear concealer zorgt dit voor een ideale make-upvoorbereiding. De ondergrond vlekt niet en is waterdicht. Het biedt een perfecte dekking en optimale ondersteuning voor ten minste 12 uur.
Estée Lauder Double Wear Maximum Cover is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen. De fundering is verkrijgbaar in vier kleurvarianten: 3C4 Medium Diep, 1N3 Creamy Vanilla, 4N2 Spiced Sand en 2C5 Creamy Tan. Optimaliseer uw make-up met Estée Lauder's maximale dekking voor dubbele slijtage, de comfortabele foundation met sensationele dekking.