Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Voor de dames in de modewereld van Christian Dior is het vanzelfsprekend om hun eigen schoonheid te onderstrepen met kleding en cosmetica. Vooral op het gebied van huidverzorgingsproducten geldt deze claim ook voor mannen. Sinds 1992 volgen onderzoekers en dermatologen bij Dior de vooruitgang in cel- en moleculaire biologie, dermatologie en etnobotanie. Het was erg belangrijk voor Christian Dior om de combinaties van talrijke planten in kleine percelen over de hele wereld uit te proberen en ze te integreren in zijn cosmetische lijnen. De perfecte balans die het Dior Homme Dermo systeem nodig heeft tussen textuur en effectiviteit is gecreëerd met ongeveer 3000 ingrediënten. Het gewenste doel, onmiddellijk en langdurig effect, wordt gerealiseerd in het Dior Homme Dermo systeem.
De beduidend robuustere huid van mannen heeft ook meer aandacht en zorg nodig naarmate ze ouder worden. Het wordt blootgesteld aan de dagelijkse milieu-invloeden, UVA- en UVB-stralen, wordt zwaar belast door het scheren en verliest steeds meer vocht en dus elasticiteit. Met slechts een paar producten uit de Dior Homme Dermo System-serie worden de problemen die zich voordoen met succes bestreden en kan de heer vertrouwen op een glad, verjongd en goed onderhouden uiterlijk. In alle producten van de Dior Homme Dermo System serie is een Retensium™ complex ingebouwd, dat het huidweefsel versterkt en ondersteunt. De productie van talg wordt gereguleerd door ß-zink. ß-Ecdyson heeft een bijzonder stimulerend effect op de celvernieuwing, net zoals het helpt om microletsels van de huid te herstellen. Het Dior Homme Dermo systeem bevat de gepatenteerde werkzame stof vitamine E fosfaat om de cellen te beschermen tegen vrije radicalen. Het huidoppervlak wordt gladgestreken en de celvernieuwing wordt gestimuleerd door licht erosieve microdeeltjes.

Het design

De producten van de Dior Homme Dermo System-serie zijn zeer elegant en mannelijk en vallen in elke badkamer op. Elke fles of buis met zijn hoogwaardige inhoud is verkrijgbaar in verschillende vulmaten en toch herkenbaar als een harmonieuze serie. Alle Dior Homme Dermo systeemcontainers zijn voorzien van het opvallende groefprofiel dat met name tot uiting komt in de flacons van helder glas. Hoekig, met zachte randen, elke fles ligt goed in de hand. De grote Dior Homme Dermo systeemdoppen zijn eenvoudig te verwijderen. Pompdispensers zorgen voor een perfecte portie zonder overdosering.

Het assortiment

Het serum Yeux Tenseur Défatigant in het Dior Homme Dermo systeem specialiseert zich met het speciale ingrediëntcomplex Cafexyl™ in de huidverzorging rond de ogen. Slijtage, rimpels of zwaarte van de huid zijn geëlimineerd en het uitzicht ziet er stralend en fris uit. De lotion Dior Homme Dermo System Aprés-Rasage Apaisante bevat verwennerij- en voedende ingrediënten voor de huid na het scheren, die bijzonder gestresst of geïrriteerd is. Het is gekalmeerd, soepel en perfect gehydrateerd. Dior Homme Dermo System Baume Nourrissant Régénérant is een effectieve, snelle en niet-vette huid die in de huid wordt opgenomen.
Vooral de droge huid wordt gerehydrateerd, verliest haar gevoel van spanning en blijft tegelijkertijd stevig. Dior Homme Dermo System Gel Nettoyant Micro-Purifiant biedt een diepe reiniging die snel te gebruiken en gemakkelijk te integreren is in de dagelijkse routine. Tijdens de massage wordt het gereinigd, gevoed en verzorgd. Niet alleen na het scheren, maar is altijd het juiste moment om Dior Homme Dermo System Emulsion Hydratante Tonifiante te gebruiken. De ingrediënten zijn snel geabsorbeerd en hebben een blijvend effect. Tests en klinische studies uitgevoerd over een periode van 4 weken hebben overtuigende resultaten aangetoond na het gebruik van Dior Homme Dermo System Soin Fermeté Age Control. Minder uitgesproken poriën, rimpels en lijnen leidden tot een jeugdige stevigheid van het weefsel.