Gegevensoverzicht Dior Sauvage

Productsoort:Herenparfum
Merk:Dior
Officiële website:www.dior.com
Parfumeur:François Demachy
Jaar van uitgave:2015

Dior Sauvage, de sappige geur van verse heren

Dior Sauvage werd pas in september 2015 gelanceerd en is al goed op weg om een echte klassieker te worden. Dior Sauvage heeft alles wat een man parfum nodig heeft. De aromatische essentie boeit met zijn stralend sappige frisheid en is tegelijkertijd mannelijker dan bijna elk ander elixer.

Dat was ook het plan toen Dior de geur van de mannen ontwikkelde. François Demachy, parfumeur-créateur van het luxelabel, zag een essentie voor zich die ruw maar toch elegant zou zijn. De bijpassende ingrediënten werden geselecteerd volgens de hoogste normen. In de topnoot wordt Sauvage geopend met verse Calabrische bergamot gecombineerd met bedelende lavendel en Szechuan peper. In de hartnoot ontmoeten rozen geranium en roze peper elkaar.

Dankzij Vetiver, Patchouli, Ambrox en Elemiharz is de creatie houtachtig afgewerkt. Tijdens de ontwikkeling vormden weidse landschappen, bedekt met een azuurblauwe lucht, de inspiratie voor de maker. Zo ontstond de unieke geurmix, die op een indrukwekkend natuurspektakel lijkt.

Kopnoten:Bergamot van Calabrië, Lavendel, Szechuan peper
Hartnoten:Rose Geranium, Rosa Pfeffer
Basisnoten:Vetiver, Patchouli, Ambrox, Elemihars hars
Geurnoten:aromatisch

Flesje van Dior Sauvage inspireert in mannelijke uitstraling

Toen Dior Sauvage werd ontwikkeld, had de sterparfumeur Francois Demachy een duidelijke visie. "Mijn uitgangspunt bij het maken van Sauvage was de man. Een oprechte, vanzelfsprekende mannelijkheid. Zoals het beeld van een man die de mode niet volgt en tijdloos is," zegt de meester. De constant mannelijke fles zet de geschiedenis van het parfum voort met zijn unieke rechtuitheid.

De flacon is niet alleen de container van de essentie, maar weerspiegelt ook haar ziel. De Dior Sauvage fles presenteert zich zonder franjes, in plaats daarvan eenvoudig en tegelijkertijd nobel. Het afgeronde silhouet contrasteert direct met de ruwe, mannelijke geur.

In discreet zwart wordt het glas lichter naar de basis toe, verandert eerst in een rokerig donkerblauw en eindigt vervolgens in mysterieuze transparantie. Een gekroesde zwarte lak sluiting en gegraveerd CD-logo vervolledigen het unieke karakter van de Eau de Toilette Dior Sauvage. De voorkant van de fles is versierd met de opvallende "Sauvage"

Meer producten van Dior

Naast Dior Sauvage vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: