Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ruw, elegant, opstandig, mannelijk: dit alles is Dior Sauvage . In 2015 werd de frisse en kruidige geur voor het eerst geïntroduceerd en steeg de ranglijst van de meest populaire parfums als in een flits.

Johnny Depp, het gezicht van het parfum, is net zo non-conformistisch, opstandig en onconventioneel als bijna geen enkele andere Hollywoodster, en lijkt de incarnatie van dit parfum te zijn.

Dior Sauvage kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Dior Sauvage, de sappige geur van verse heren

Dior Sauvage werd pas in september 2015 gelanceerd en is toch al goed op weg om een echte klassieker te worden. Dior Sauvage heeft alles wat een mannengeur nodig heeft. De aromatische essentie boeit met zijn stralende sappige frisheid en is tegelijkertijd mannelijker dan bijna elk ander elixer. Dit was ook het plan toen Dior de mannengeur werd ontwikkeld. François Demachy, parfummermaker van het luxelabel, had een essentie voor ogen die rauw en toch elegant moest zijn. Dus werden de juiste ingrediënten geselecteerd volgens de hoogste normen.

De topnoot opent Sauvage met verse bergamot uit Calabrië in combinatie met betoverende lavendel en Szechuan peper. In de hartnoot komen rozengeranium en roze peper samen. Dankzij vetiver, patchoeli, ambrox en elemihars eindigt de creatie met een houtachtige afwerking.

Tijdens de ontwikkeling waren weidse landschappen, bedekt met een azuurblauwe hemel, de peetvader en inspireerden de schepper. Zo is de unieke geurmix ontstaan, die lijkt op een indrukwekkend natuurlijk schouwspel.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
Provençaals lavendel
Szechuanpeper
Hartnoten:
roosgeranium
Roze Peper
Basisnoten:
ambrox
elemihars
Patchoeli
Roze Peper
Vetiver
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Dior Sauvage in vergelijking met de SRP

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 592
toepassen
vandaag tot-23%1