Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 577
toepassen
vandaag tot-24%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ruig, elegant, rebels, mannelijk: Dior Sauvage is het allemaal. De frisse, kruidige geur werd in 2015 gelanceerd en klom al snel op de ranglijst van populairste geuren.

Johnny Depp, het gezicht van de geur, is non-conformistischer, rebelser en onconventioneler dan bijna elke andere Hollywoodster en lijkt de reïncarnatie van deze geur te zijn.

Dior Sauvage goedkoop kopen

De geur +

Dior Sauvage, de sappig-frisse geur voor mannen

Dior Sauvage werd pas in september 2015 gelanceerd en is nu al hard op weg om een echte klassieker te worden. Dior Sauvage heeft alles wat een mannengeur nodig heeft. De aromatische essence betovert met zijn stralende, sappige frisheid en is bovendien mannelijker dan bijna elk ander elixer. Dit was ook het plan toen Dior de mannengeur ontwikkelde. François Demachy, Parfumeur-Créateur van het luxelabel, had een essentie voor ogen die rauw en toch elegant zou zijn. De juiste ingrediënten werden geselecteerd volgens de hoogste normen.

De topnoot van Sauvage opent met frisse bergamot uit Calabrië, die wordt gecombineerd met verleidelijke lavendel en Szechuanpeper. Rozengeranium en roze peper ontmoeten elkaar in de hartnoot. Dankzij vetiver, patchoeli, ambrox en elemihars eindigt de creatie met een houtachtige noot.

De maker liet zich inspireren door uitgestrekte landschappen bedekt met een azuurblauwe lucht. Het resultaat is een unieke mix van geuren die doet denken aan een indrukwekkend natuurspektakel.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
Provençaals lavendel
Szechuanpeper
Hartnoten:
roosgeranium
Roze Peper
Basisnoten:
ambrox
elemihars
Patchoeli
Roze Peper
Vetiver
Parfümeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Dior Sauvage in vergelijking met de SRP