Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 577
toepassen
vandaag tot-25%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De bloemrijke-zoete Miss Dior is sinds 1947 op de markt. Maar de geur rond de roos werd voor het laatst geherformuleerd door François Demachy in 2017.

Toch blijft de verleidelijke geur trouw aan zichzelf en is deze zo romantisch en speels als de fles met het zilveren strikje suggereert.

Dior Miss Dior goedkoop kopen

De geur +

Een geur voor de eeuwigheid

Er zijn geuren die de harten en neuzen van honderden 's nachts te veroveren. Velen van hen verdwijnen echter langzaam maar zeker van het beeld. Ze worden van hun troon geduwd door nieuwe en modernere geuren. Er zijn echter ook geuren die voor de eeuwigheid gemaakt lijken te zijn. Een van deze geuren is Dior Miss Dior.

Dior Miss Dior is een van de favorieten van het icoon Christian Dior: Maar hij is zeker niet de enige die zich nog steeds aangetrokken voelt tot het parfum dat de zintuigen sinds 1947 fascineert. Inmiddels is de klassieker echter al meer dan eens geherformuleerd. Laatste in 2017.

De creatie van Dior Miss Dior is vandaag de dag nog steeds uniek. Ze is boeiend en echt verslavend - maar dit doet ze langzaam en opzettelijk. Dit wordt mogelijk gemaakt door een enorm charmante kop, die opent met fruitige, frisse akkoorden van mandarijn, citroen en roze peper. Daarna volgt een verleidelijk bloemrijk hart, waarin noten van Grasse roos, jasmijnblad en Damascusroos zich verenigen. De finale van de Dior Miss Dior geur is onvergelijkbaar verleidelijk en sensueel, met patchoeli en palissander.

Als gevolg hiervan is Dior Miss Dior vandaag de dag nog steeds een buitengewoon wandelende geur die zichzelf in het geheugen verbrandt.

Kopnoten:
Ananas
Aardbei
Kersen
Mandarijn
Hartnoten:
Roos
Viooltje
popcorn
karamel
Jasmijn
Basisnoten:
Amber
muskus
Patchoeli
Aloë Vera
melkshake
Parfumeur:
Christine Nagel
Jaar van uitgave:
2005

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Miss Dior met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Bosethow
Superlicht op de huid

Super zacht op en voor de huid. De huid voelt soepel aan en de creme trekt snel in. Ik ben echt enthousiast. En de niet opdringerige geur past perfect er bij!

Commentaar van Widep1990
Mijn luevelingsgeur

Ik heb ook de eau de parfum maar de eau de toilette gebruik ik liever overdag. Mijn collega's vinden het een heerlijke geur en ik ben er sowieso verzot op!

Commentaar van Durfult1996
Dior Miss Dior

Een aantal van mijn vriendinnen hebben deze geur al een tijdje en vorige week heb ik hem ook eens opgedaan. Werd bij het uitgaan door ene leuke jongen aangesproken en inmiddels hebben we nog een date gepland, hahaha.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Dior Miss Dior in vergelijking met de SRP