Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Sweet en toch een klassieker, de geur van Dior Miss Dior werd in 1947 gemaakt en is nu succesvoller dan ooit tevoren.

De sensuele essentie verrukt in de topnoot met fruitige, frisse akkoorden, een bloemig rozenhart en een aangenaam houtachtige afwerking. Dankzij deze ingrediënten maakt hij vooral verleidelijke en elegante vrouwen plat.

Dior Miss Dior kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Een geur voor de eeuwigheid

Er zijn geuren die de harten en neuzen van honderden 's nachts te veroveren. Velen van hen verdwijnen echter langzaam maar zeker van het beeld. Ze worden van hun troon geduwd door nieuwe en modernere geuren. Er zijn echter ook geuren die voor de eeuwigheid gemaakt lijken te zijn. Een van deze geuren is Dior Miss Dior.

Dior Miss Dior is een van de favorieten van het icoon Christian Dior: Maar hij is zeker niet de enige die zich nog steeds aangetrokken voelt tot het parfum dat de zintuigen sinds 1947 fascineert. Inmiddels is de klassieker echter al meer dan eens geherformuleerd. Laatste in 2017.

De creatie van Dior Miss Dior is vandaag de dag nog steeds uniek. Ze is boeiend en echt verslavend - maar dit doet ze langzaam en opzettelijk. Dit wordt mogelijk gemaakt door een enorm charmante kop, die opent met fruitige, frisse akkoorden van mandarijn, citroen en roze peper. Daarna volgt een verleidelijk bloemrijk hart, waarin noten van Grasse roos, jasmijnblad en Damascusroos zich verenigen. De finale van de Dior Miss Dior geur is onvergelijkbaar verleidelijk en sensueel, met patchoeli en palissander.

Als gevolg hiervan is Dior Miss Dior vandaag de dag nog steeds een buitengewoon wandelende geur die zichzelf in het geheugen verbrandt.

Kopnoten:
Ananas
Aardbei
Kersen
Mandarijn
Hartnoten:
Roos
Viooltje
Popcorn
Caramel
Jasmijn
Basisnoten:
Amber
muskus
Patchoeli
Aloë Vera
Milkshake

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Miss Dior met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar Evout1971 van 07. oktober 2014
speciaal

Deze geur is heel speciaal, anders dan alle andere die ik tot nu toe heb gehad. Moest er even aan wennen maar kan inmiddels niet meer zonder.

Commentaar Bosethow van 04. oktober 2014
Superlicht op de huid

Super zacht op en voor de huid. De huid voelt soepel aan en de creme trekt snel in. Ik ben echt enthousiast. En de niet opdringerige geur past perfect er bij!

Commentaar Widep1990 van 02. oktober 2014
Mijn luevelingsgeur

Ik heb ook de eau de parfum maar de eau de toilette gebruik ik liever overdag. Mijn collega's vinden het een heerlijke geur en ik ben er sowieso verzot op!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
19 367
toepassen
vandaag tot-22%1