Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Bijna geen enkel ander parfum is zo onmiskenbaar vrouwelijk als Dior J'adore . De frisse akkoorden van bergamot combineren met het bloemig-zoete aroma van jasmijn om een waar vuurwerk van geuren te creëren.

J'adore neemt een heel bijzondere plaats in tussen de talrijke geurcreaties van het huisDior . Het elixer, ontwikkeld door sterrenparfumeur Calice Becker, is in feite een eerbetoon aan de oprichter van het bedrijf, ChristianDior , en zijn grote passie voor bloemen.

Dior J'adore kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior J'adore met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar Francer van 24. november 2014
Bekorend

Dior J'Adore is echt betoverend, ik vind het heerlijk als mijn vrouw hem draagt. De deodorant spray past goed bij de andere producten uit deze serie. Niet goedkoop, wel de moeite waard.

Commentaar Himpat van 23. november 2014
Zeer aan te bevelen

De shower gel is een cadeau voor mijn verloofde. Komt alle beloftes na wat je ook mag verwachten van een product uit het huis Dior. Prijs meer dan waard!

Commentaar Szabina Szabo van 22. september 2014
Zeer aangenaam!!!!

Wat een lekkere geur zeg ! Vroeger heb ik altijd EDT gekocht maar de EDP ruikt langer lekker .Ik vind dit een hele lekkere bloemengeur.Het is een zachte geur, maar blijft goed aanwezig heel de dag.Dit is één van mijn favoriete parfums,heerlijk.Het is prijzig, maar het geld meer dan waard!! (Aangezien 1x per dag sprayen bij mij voldoende is.)

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
17 345
toepassen
vandaag tot-20%1