Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 577
toepassen
vandaag tot-24%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het succesrecept van Dior Homme klinkt even eenvoudig als geniaal: neem de gebruikelijke clichés over mannelijkheid en stijl en herdefinieer beide volledig.

Dior Homme goedkoop kopen

De geur +

Dior Homme is gewoon onmisbaar

In 2020 herintroduceert het grote merk Dior de mannengeur Dior Homme. De houtachtige en frisse geur straalt kalme elegantie en een fijne mannelijkheid uit die perfect past bij een goed verzorgde man van nu. Deze moderne versie van Dior Homme moet echter niet verward worden met de geur uit 2005. Een blik op de formulering laat zien dat de nieuwe formule fundamenteel anders is.

De moderne Dior Homme Eau de Toilette opent nu met topnoten van roze peper, elemihars en bergamot. Patchouli en Atlas ceder verschijnen in de hartnoot voordat de basis speelt met vetiver uit Haïti en muskus. Met deze eau de toilette brengt Dior de geurlijn voor mannen up-to-date.

Dior Homme is een echte allrounder die je eigen zintuigen net zo flatteert als die van de ander, en is net zo geschikt overdag als op warme zomer- of herfstavonden. In je vrije tijd of op je werk, Dior Homme by 2020 is de perfecte metgezel. De eau de toilette is fris en licht, maar heeft toch iets wat hem zo verleidelijk maakt. Deze nonchalant elegante, mannelijke geur wil je gewoon de hele tijd dragen.

Hartnoten:
Parfümeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2020

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Annown
Fris en Sportief

Geen zware, zoete aroma's die na het opdoen hun karakter verliezen, maar heerlijke citrusachtige geuren en heerlijk na het sporten. Dat is precies mijn stijl: niet opdringerig, elegant en discreet op de achtergrond. ;-)

Commentaar van Soffeas
De beste geur die ik ken!

Ik had er al vaak van gehoord maar kon me de hype rond dit parfum niet voorstellen, vooral omdat hij zo duur is in vergelijk met Jean Paul Gaultier bijvoorbeeld. Dit parfum is echter iedere euro waard! Van mijn vriendin mag ik geen andere geur meer dragen :-P

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Dior Homme in vergelijking met de SRP