Geen resultaten resultaat: resultaten:

Het juiste parfum voor iedere moderne man! Dolce & Gabbana The One for Men is een sensuele en elegante geur die, dankzij een houtachtige oosterse geur, er kruidig en fris uit ziet. Tabak en fijn hout zijn in dit parfum perfect in harmonie gebracht.

De charismatische mannengeur is ook gebaseerd op sandelhout, bergamot en muskus, die samen een bittere topnoot vormen.

Dolce & Gabbana The One for Men kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Dolce & Gabbana The One for Mannen - een compositie vol mannelijkheid en charme.

Dolce & Gabbana The One for Men is een sensuele en elegante geur die er kruidig en fris uitziet dankzij een hout-oriëntale geur. Tabak en fijn hout worden in deze eau de toilette in uitstekende harmonie gebracht.

De charismatische mannengeur is ook gebaseerd op sandelhout, bergamot en muskus, die samen een bittere topnoot vormen. De hartnoot is kruidig en doet denken aan kostbare vetiver en racy tabak geur. De kruidige oosterse geur verspreidt een bijzondere magie en onderstreept het unieke karakter van deze eau de toilette. Amber, ceder en tabak vormen de basisnoot, terwijl de topnoot bestaat uit koriander, basilicum en grapefruit. Met oranjebloesem, gember en kardemom is de geur licht zoet ten opzichte van de hartnoot.

Al met al blijkt het Dolce & Gabbana The One for Men een charismatische geur te zijn en zorgt het voor een onmiskenbare aantrekkingskracht. The One for Men Niet alleen de geurcreatie zelf is fantasierijk, Dolce & Gabbana maar ook de verfijnd vormgegeven fles. De goudgele kleur van de Eau de Toilette komt het best tot zijn recht. Bovendien kan het parfum nauwkeurig en economisch worden afgegeven.

Dolce & Gabbana The One for Men staat voor frisheid, creativiteit en mannelijkheid, die samen een heel bijzondere geurbeleving creëren. Naast de eau de toilette, Dolce & Gabbana The One for Men een compleet assortiment geuren en verzorgingsproducten, waaronder deodorant, spray, aftershave en eau de parfum.

Kopnoten
Pompelmoes
Basilicum
Koriander
Hartnoten
Gember
Sinaasappelbloesem
Kardemom
Basisnoten
Amber
Tabak
Ceder

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dolce & Gabbana The One for Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar Wassn1995 van 26. oktober 2014
The One for Men

The one for Men is de beste aftershave die ik ken. en goedkoper dan bij Easycosmetic vind je hem nergens. Kan ik alleen maar verder aanbevelen!

Commentaar Othethe1976 van 15. september 2014
Dolce &Gabbana the One for men

Zeer aangename sportieve en frisse geur. Niet opdringerig, zuinig in het gebruik en lang te gebruiken. Houdt lekker lang aan en is betrouwbaar.

Commentaar Lowere van 09. juli 2014
meer aandacht!

Afgelopen week op straat weer aangesproken met de vraag welke geur ik ophad! Blijkbaar ben ik niet de enige die hem lekker vindt, haha!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-46%