Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De juiste geur voor de moderne man! Dolce & Gabbana The One for Men is een kruidig oosters parfum dat sensueler en eleganter is dan je misschien denkt dat het mogelijk is.

Tabak en edel hout worden in deze mannengeur in uitstekende harmonie gebracht.

Dolce & Gabbana The One for Men kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Dolce & Gabbana The One for Mannen - een compositie vol mannelijkheid en charme.

Dolce & Gabbana The One for Men staat voor frisheid, creativiteit en mannelijkheid, die samen zorgen voor een heel bijzondere geurbeleving.

De kruidige oosterse mannengeur Dolce & Gabbana The One for Men is gebaseerd op koriander, grapefruit en basilicum, die samen een fruitige maar kruidige topnoot vormen. De hartnoot is pittig en fris met kardemom en gember. De bijzondere geur verspreidt een bijzondere magie en onderstreept het unieke karakter van deze eau de toilette. Amber, ceder en tabak zorgen voor de basisnoot.

Al met al blijkt het een charismatische geur te zijn Dolce & Gabbana The One for Men die een onmiskenbare aantrekkingskracht uitoefent. Dolce & Gabbana The One for Men Niet alleen de geurcreatie zelf is fantasierijk, maar ook de verfijnd vormgegeven flacon. Het laat de goudgele kleur van de eau de toilette optimaal tot zijn recht komen. Bovendien kan het parfum nauwkeurig en spaarzaam gedoseerd worden.

Naast de eau de toilette is er Dolce & Gabbana The One for Men een complete geur- en verzorgingslijn beschikbaar, inclusief deodorant, spray, aftershave en eau de parfum.

Kopnoten:
Grapefruit
Basilicum
Koriander
Hartnoten:
Gember
Kardemom
Basisnoten:
Amber
Tabak
Ceder
Parfumeur:
Olivier Polge
Jaar van uitgave:
2008

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dolce & Gabbana The One for Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Resat1995
D&G the one DEO

Een zeer goede aanvulling op de eau de toilette. Zeer goede deo met heerlijke geur. Net als bij de eau de toilette heeft D&G ook hier een meesterwerkje afgeleverd.

Commentaar van Wassn1995
The One for Men

The one for Men is de beste aftershave die ik ken. en goedkoper dan bij Easycosmetic vind je hem nergens. Kan ik alleen maar verder aanbevelen!

Commentaar van Othethe1976
Dolce &Gabbana the One for men

Zeer aangename sportieve en frisse geur. Niet opdringerig, zuinig in het gebruik en lang te gebruiken. Houdt lekker lang aan en is betrouwbaar.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-51%1