Geen resultaten resultaat: resultaten:

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo - vurig als lava, verfrissend als zeegolven.

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo is als een natuurkracht - buitengewoon mannelijk en tegelijkertijd aromatisch en sensueel. Het bijzondere karakter is uniek, betoverend en gedenkwaardig.

Met bergamot, de kruidige hars van de elemis, gember en aquatische cascalon in de topnoot, begint Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo, geïntroduceerd in 1996, uitzonderlijk verfrissend en verkwikkend. In de hartnoot is het vooral aromatisch met roos geranium, salie en rozemarijn. Frankincense en patchoeli vervolledigen de mannelijke en krachtige geurbeleving.

Een verbluffende hint die doet denken aan vurige zwarte lavastenen, maar ook aan het koele azuurblauwe van de Middellandse Zee. Het zorgeloze begin wordt gevolgd door een vlijmscherpe finale. Daartussenin: betoverende magie en harmonieuze samensmelting van contrasterende akkoorden. Wanneer perfectie en kracht elkaar ontmoeten - dan in de geur van Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo.

Een statement voor mannen voor wie iets bijzonders net goed genoeg is. Deze geur heeft zoveel zien komen en gaan, maar is gebleven. Van beginner tot topverkoper - Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo heeft bereikt wat slechts een paar geuren kunnen: hij is uitgegroeid tot een klassieker die generaties mannen heeft overtuigd.

Kopnoten
Bergamot
Aquatische notes
Gekruide toetsen
Hartnoten
Rose Geranium
Salie
Roosmarijn
Basisnoten
Patchoeli
Wierook

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-38%