Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Code Femme van Giorgio Armani - een verleidelijke mystieke geur van Giorgio Armani

Met Giorgio Armani Code Femme Giorgio Armani slaagt er weer eens in om een individuele en tijdloze geur te creëren. De vrouwelijke aantrekkingskracht die een man probeert te ontcijferen dient als inspiratiebron voor het parfum. De mysterieuze uitstraling van de zelfbewuste vrouw is fascinerend en begeerlijk. Zo is de geur dus een hommage aan een echte femme fatale. Net als een mysterieuze vrouw die verlangen wekt en slechts geleidelijk inzichten in haar persoonlijkheid onthult, onthult Armani Code Femme na verloop van tijd haar verschillende facetten en behoudt ze een mysterieuze noot tot het einde toe.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Het Oranje bloesem als symbool van vrouwelijkheid opent de Giorgio Armani Code Femme geurbeleving in de topnoot. Gecombineerd met de Italiaanse bittere sinaasappel biedt het parfum alle facetten van sinaasappel en sprays fris en vitaliteit. In de hartnoot, Code Femme onthult Tunesische oranjebloesem absoluut, verleidelijk feminine jasmijn en gember, die een nieuwe kruidige en verleidelijke facet toevoegen. Tot slot onthult de basisnota het hoogtepunt van de fascinatie van vrouwelijkheid: de oranjebloesem wordt vergezeld door de zoetheid van vanilla en honing, die de geur Giorgio Armani Code Femme nog sensueler maken.

alle klanten beoordelen positieve
Giorgio Armani Code Femme
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen

Commentaar van
klasse geur
Ik gebruik deze geur al 5 jaar en ik ben hem nog altijd niet beu. Hij is megafris en super goed. Zal hem ook de komende jaren blijven gebruiken als hij in het assortiment blijft. Een echt ARMANI product.
Commentaar van
Heerlijke geur
Mijn vrouw was erg blijf. Snelle levering en een mooie cadeauverpakking. Ik hoefde zelf niets meer in te pakken. Een bijzondere geur voor bijzondere uren. Top!
Commentaar van
altijd weer
Ik heb deze geur een keer als cadeau gekregen en koop hem nu altijd weer opnieuw. Toch lekker om jezelf te verwennen met iets van Armani, en nu ook tegen betaalbare prijzen! Super!

De geur Giorgio Armani Code Femme - gemaakt door het trio van de ster parfumeurs

Het bijzondere aan Giorgio Armani Code Femme is dat deze heerlijke geur niet het werk is van één persoon, maar ontwikkeld is door drie genieën van parfumerie. Sterparfumeurs Carlos Benaim, Olivier Polge en Dominique Ropion werkten samen voor Armani.

Carlos Benaim groeide op in Tanger, waar hij een gevoel van geur ontwikkelde door dicht bij de natuurlijke ingrediënten van parfums te zijn. Hij trainde in Amerika met parfumgenie Ernest Shiftan. Benaim is vooral bekend om de elegantie van zijn geurcomposities en creëerde geuren voor Dior en Calvin Klein.

De hoogkaraat parfumeur Olivier Polge werkte onder meer voor Kenzo, Valentino, Balenciaga en Paco Rabanne. Het uitzonderlijke Franse talent werd geboren in Grasse en is de zoon van Jacques Polge, die al jaren als parfumeur voor Chanel werkt. Zo werd hij geboren met het talent. Hij werd ook bekroond met de 2009 Prix International du Parfum voor zijn uitstekende prestaties in de parfumerie sector. In 2013 volgde Olivier Polge zijn vader op in Chanel.

De Franse sterparfumeur Dominique Ropion werd getraind in Grasse en Parijs en onderscheidt zich vooral door het feit dat hij graag volledig tegenstrijdige geuren combineert. Toch is hij ook zeer streng in zijn composities en combineert zo precisie met instinct. Zijn bekendste creatie is Trésor voor Lancôme en hij werkte onder meer voor Dior en Givenchy. Tegenwoordig werkt hij voor International Flavors and Fragrances, een bedrijf dat voortdurend experimenteert en nieuwe geuren ontwikkelt.

De zeer verschillende personages van de ster parfumeurs verenigen in de zeer individuele, veelzijdige en onweerstaanbare geur Giorgio Armani Code Femme. Juist de samenwerking van de drie high-carat artiesten leidt tot deze sensuele geurbeleving.

Het vrouwelijke silhouet als inspiratiebron voor de flacon van de geur

De unieke Design van de Giorgio Armani Code Femme flacon onderstreept de verschillende tonen van de geur en combineert elegantie met mysterie. Een van de mysterieuze, vrouwelijke geuren is Code Femme's verleidelijke, filigraan flesje, dat lijkt op het vrouwelijke silhouet in de vorm zandloper . In het midden bevindt zich het smalste gedeelte, terwijl de fles iets breder is aan de boven- en onderkant. De fles staat ook voor het spel met mysterie en openbaring, maar ook voor licht en schaduw.

Het kleurverloop varieert van een zeer lichtblauwtot een obscure b>blauw-zwart. De kleuren accentueren zo de geleidelijke onthulling van de vrouwelijke persoonlijkheid. Het hart van de Giorgio Armani Code Femme, de geur van sinaasappelbloesem, vindt ook zijn plaats in het ontwerp van de fles: de takken van de oranje boom verpakken de fles in een mysterieuze zwarte, die lijkt op een elegante kantwerk dat het sensuele lichaam van een vrouw omhult.

De reclamecampagne: pure verleiding in zwart-wit

De commercial voor Armani Giorgio Armani Code Femme weerspiegelt perfect het karakter van het parfum door het tonen van een ontmoeting tussen een vrouw uit de Armani Code en een man. De plek is in zwart-wit geschoten om het mysterieuze te benadrukken en een elegante sfeer te creëren.

Het gezicht van de Armani Code Femme campagne behoort tot Ford supermodel Kendra Spears. Na haar huwelijk in 2013 draagt ze nu de naam Salwa Aga Khan.

De rol van Femme Fatale wordt gespeeld door de Amerikaanse top model Kendra Spears, die is een echte prinses. In 2013 trouwde ze met prins Rahim Aga Khan, de oudste zoon van Karim Aga Khan. Hij is de religieuze leider van de Nizari-Ismaëlieten. Kendra Spears heeft zich al gemodelleerd voor Chanel, Prada, Yves Saint Laurent en Diane von Fürstenberg.

Het mannelijke deel is overgenomen door het model Domenique Melchior. Het Oostenrijkse mannelijk model is al in veel bekende tijdschriften als omslagmodel verschenen en werkte onder meer samen met sterfotograaf Bruce Weber. De campagne voor Giorgio Armani Code Femme is het hoogtepunt van zijn carrière tot nu toe.

De Giorgio Armani Code Femme Spot begint met de scène waarin de Femme Fatale de ritssluiting van haar elegante, laaggesneden sequined avondjurk sluit. Ze gaat op weg naar een feest, langs een man die onmiddellijk in de ban is van haar geur en besluit haar te volgen. De twee verwisselen sensuele blikken, en de man kan zijn ogen van de vrouw van de Code Armani niet houden. De zelfbepaalde, verleidelijke vrouw is in het bezit van de Armani Code en daarmee onweerstaanbaar voor mannen. Aan het eind van de spot volgt ze de aantrekkelijke vreemdeling als hij het feest verlaat en de twee wisselen erotische kussen uit. De Code Femme neemt wat ze wenst en gaat vol vertrouwen haar weg. De plek wordt begeleid door pulserende elektronische muziek en een sensuele vrouwenstem die de mysterieuze en aansprekende noot van het parfum onderstreept.