Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Het vangen van de vrouwelijke aantrekkingskracht, de verleidelijke uitstraling van een femme fatale in een geur: De drie parfumeurs achter Giorgio Armani Code Femme hen hebben het met vlag en wimpel gedaan. Een mysterieus parfum dat de fruitige aroma's van Afrikaanse sinaasappelbloesem en Italiaanse bittere sinaasappel combineert met tonen van jasmijn samba en gember, evenals zoete honing, vanille en sandelhout.

Giorgio Armani Code Femme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Code Femme van Giorgio Armani - een verleidelijke mystieke geur van Giorgio Armani

Met Giorgio Armani Code Femme Giorgio Armani slaagt er weer eens in om een individuele en tijdloze geur te creëren. De vrouwelijke aantrekkingskracht die een man probeert te ontcijferen dient als inspiratiebron voor het parfum. De mysterieuze uitstraling van de zelfbewuste vrouw is fascinerend en begeerlijk. Zo is de geur dus een hommage aan een echte femme fatale. Net als een mysterieuze vrouw die verlangen wekt en slechts geleidelijk inzichten in haar persoonlijkheid onthult, onthult Armani Code Femme na verloop van tijd haar verschillende facetten en behoudt ze een mysterieuze noot tot het einde toe.

Het Oranje bloesem als symbool van vrouwelijkheid opent de Giorgio Armani Code Femme geurbeleving in de topnoot. Gecombineerd met de Italiaanse bittere sinaasappel biedt het parfum alle facetten van sinaasappel en sprays fris en vitaliteit. In de hartnoot, Code Femme onthult Tunesische oranjebloesem absoluut, verleidelijk feminine jasmijn en gember, die een nieuwe kruidige en verleidelijke facet toevoegen. Tot slot onthult de basisnota het hoogtepunt van de fascinatie van vrouwelijkheid: de oranjebloesem wordt vergezeld door de zoetheid van vanilla en honing, die de geur Giorgio Armani Code Femme nog sensueler maken.

Kopnoten:
Sinaasappelbloesem
Perensorbet
Neroli
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Jasmijn
Gember
Basisnoten:
vanille
Honing

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Giorgio Armani Code Femme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Maked1980 van 23. juli 2014
altijd weer

Ik heb deze geur een keer als cadeau gekregen en koop hem nu altijd weer opnieuw. Toch lekker om jezelf te verwennen met iets van Armani, en nu ook tegen betaalbare prijzen! Super!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-23%1