Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Giorgio Armani Emporio Diamonds

De geur +

De nieuwe parfum juweel: Emporio Diamonds van Giorgio Armani

Giorgio Armani Emporio Diamonds richt zich op de luxe en schittering van diamanten. En zo presenteert de geur zich ook zelf. Helder en helder als een diamant. Net als een diamant staat Giorgio Armani Emporio Diamonds voor kracht en symboliseert zo succes en glamour. Giorgio Armani Emporio Diamonds is een zeer speciale geur met een neiging tot extravagantie.

De perfect op elkaar afgestemde topnoot van bergamot en de szechuan peper, die rijk is aan contrastrijk, biedt een interessante compositie. De hartnoot is ook speciaal ontworpen. Cederhout en cacaoboon onderstrepen de topnoot en bieden dus een zeer fijne maar desondanks bijzondere richting, waardoor de geur zeer maskuline wordt in de basisnoot, waarin cacao en amber de overheersende aroma's vormen.

In de nasmaak, Giorgio Armani Emporio Diamonds' wood aroma' s van vetiver en galac zijn hersteld. Dankzij deze ingrediënten heeft de geur ook een bepaalde diepte en sensualiteit waardoor het iets unieks is.

Kopnoten:
Lychee
Frambozen
Passievrucht
Hartnoten:
Freesia
Lelietje-van-dalen
Patchoeli
Roos
Ceder
Basisnoten:
Patchoeli
vanille
Praline

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Giorgio Armani Emporio Diamonds met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Linnot van 11. juli 2014
Deiamant!

Deze geur staat voor perfecte vrouwelijkheid en elegantie. In de flacon in de vorm van een diamant zit een geur die heerlijk aromatisch is. Met deze verleidelijke geur voelt iedere vrouw zich sexy! Op dfit moment mijn absolute favoriet!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-36%1