Geen resultaten resultaat: resultaten:

Sag JA JA tot leven met al zijn ups en downs! Deze boodschap is de boodschap van Giorgio Armani Sì. Het parfum is een eerbetoon aan de moderne vrouwelijkheid en deze onweerstaanbare combinatie van genade, kracht en intellectuele onafhankelijkheid", aldus de ontwerper.

Giorgio Armani Sì is een zoet-bloemig parfum en daardoor bijzonder vrouwelijk. In de topnoot met frisse nuances, in de basis gemarkeerd met warme aroma' s, inspireert de geur met zijn veelzijdige facetten.

Giorgio Armani Sì kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Bloemenakkoorden voldoen aan sensuele noten bij Giorgio Armani Sì Sì

Giorgio Armani Sì met zijn edele ingrediënten is een echt vuurwerk van geuren dat pure vrouwelijkheid viert. Het zijn vooral de contrasten die van parfum een onvergetelijke ervaring maken. Zwarte bes en bergamot vormen samen een koorde van pure vrouwelijkheid.

De hartnoot domineert zachte en vrouwelijke geluiden. De aroma's van meiroos, jasmijn en neroli, geëxtraheerd uit sinaasappels en oranjebloesems, creëren een sensuele en elegante uitstraling die niemand zo gemakkelijk kan ontsnappen. Sì De basisnoot wordt Giorgio Armani afgerond met diepe, warme tonen.

Noten van patchoeli, zoete vanille, kostbare houtsoorten en orcanox, een sandelhout muskusachtige noot die wordt beschouwd als een kunstmatige replica van amber, geven de geur die zeker iets is. Giorgio Armani Sì Een perfecte vrouwengeur die ook mannenharten sneller doet kloppen. Dankzij de combinatie van op het eerste gezicht totaal verschillende ingrediënten die samen een harmonieuze melodie vormen, is de geur al lang een klassieker geworden.

Kopnoten
Mandarijn
Zwarte bessen likeur
Siciliaanse bergamot
Hartnoten
Mei steeg absolue
Neroli absolue
Egyptische Jasmin absolue
Basisnoten
Amber
Heldere Woods
Orcanox
Patchoeli
Vanille absolue

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Giorgio Armani Sì met vier sterren of meer
4,8 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar Addersed van 01. november 2014
Superset!

Supervoordelig en nu ook met alle producten samen voor een heel goede prijs. Ik heb deze set met mijn verjaardag gekregen en ben er echt super blij mee!

Commentaar Begine van 18. juli 2014
Zo'n fijne geur!

Gewoon sensueel. Ik ben dol op deze geur en voel me heerlijk als ik hem draag. Zeer vrouwelijk. Kan ik alleen maar verder aanbevelen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-35%