Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Gentleman

uitverkocht producten +

De geur +

De klassieker is gewoonweg bijzonder

De Eau de Toilette Givenchy Givenchy Gentleman is sinds 1974 verkrijgbaar in de originele versie. Hoewel er in 2017 een herformulering van de mannengeur werd gelanceerd, gaat het hier uitsluitend om het pittige leerachtige origineel.

Het boeit door zijn mannelijke aanwezigheid, die werd ontworpen door Paul Léger met een topnoot van honing, rozen, kaneel, citroenen en bergamot. In de hartnoot combineert de parfumeur cederhout, jasmijn, iriswortel en patchoeli. De basis van Givenchy Givenchy Gentleman bestaat uit amber, muskus, eikenmos, leer, vanille, vetiver en ook patchouli.

Givenchy Givenchy Gentleman is een klassieke geur, die ondanks de versie van 2017 nog steeds wordt geproduceerd, ongewijzigd. Wanneer een parfum zo lang en zo populair is, spreekt men terecht van een klassieker in de wereld van de geur. Givenchy Givenchy Gentleman is geen geur voor zeer jonge mannen, het is gericht op mannen die weten hoe ze met het leven om moeten gaan, die hindernissen aanpakken en ze niet ontwijken. Zijn zelfverzekerde mannelijke aanwezigheid is niet alleen duidelijk waarneembaar, het blijft ook urenlang zichtbaar. Dankzij deze aanwezigheid is Givenchy Givenchy Gentleman ook beter geschikt voor koele avonden of uitgaan. Het is geen allrounder, maar deze elegante, geurige klassieker wil dat ook niet zijn.

Kopnoten:
Bergamot
Honing
Roos
Kaneel
Citroen
Hartnoten:
Iriswortel
Jasmijn
Patchoeli
Ceder
Basisnoten:
Amber
Eikenmos
leder
muskus
Patchoeli
vanille
Vetiver
Parfumeur:
Paul Léger
Jaar van uitgave:
1974

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Givenchy Givenchy Gentleman met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Dethe1990
iets heel speciaals

Deze geur bevalt mij aan mijn man heel goed. Hij ruikt heel uniek en de geur heeft iets heel speciaals ;-) Givenchy Gentleman bestaat al heel lang en ik hoop dat de geur nog lang zal blijven.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

17 163
toepassen
vandaag tot-44%1