Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 152
toepassen
vandaag tot-40%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Gentleman

uitverkocht producten +

De geur +

De klassieker is gewoonweg bijzonder

De originele versie van Givenchy Givenchy Gentleman Eau de Toilette bestaat al sinds 1974. Hoewel er in 2017 een geherformuleerde versie van de mannengeur werd gelanceerd, gaat het hier om het kruidige, leerachtige origineel.

Het fascineert met zijn mannelijke aanwezigheid, die werd gecreëerd door Paul Léger met topnoten van honing, roos, kaneel, citroen en bergamot. In de hartnoot combineert de parfumeur ceder, jasmijn, orriswortel en patchoeli. De basis van Givenchy Givenchy Gentleman bestaat uit amber, muskus, eikenmos, leer, vanille, vetiver en patchoeli.

Givenchy Givenchy Gentleman is een geurklassieker die vandaag de dag nog steeds ongewijzigd wordt geproduceerd, ondanks de versie van 2017. Als een geur al zo lang bestaat en zo populair is, wordt hij terecht beschouwd als een klassieker in de parfumwereld. Givenchy Givenchy Gentleman is geen geur voor heel jonge mannen, het is gericht op mannen die weten hoe ze met het leven om moeten gaan, die obstakels aanpakken en ze niet uit de weg gaan. De zelfverzekerde mannelijke aanwezigheid is niet alleen duidelijk waarneembaar, maar houdt ook vele uren aan. Dankzij deze aanwezigheid is Givenchy Givenchy Gentleman ook meer geschikt voor kille avonden of uitgaan. Het is geen allrounder, maar dat is ook niet wat deze elegante, geurige klassieker wil zijn.

Kopnoten:
Bergamot
Honing
Roos
Kaneel
Citroen
Hartnoten:
Iriswortel
Jasmijn
Patchoeli
Ceder
Basisnoten:
Amber
Eikenmos
leder
muskus
Patchoeli
vanille
Vetiver
Parfumeur:
Paul Léger
Jaar van uitgave:
1974

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Givenchy Givenchy Gentleman met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Dethe1990
iets heel speciaals

Deze geur bevalt mij aan mijn man heel goed. Hij ruikt heel uniek en de geur heeft iets heel speciaals ;-) Givenchy Gentleman bestaat al heel lang en ik hoop dat de geur nog lang zal blijven.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten