Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

16 146
toepassen
vandaag tot-47%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sinds Givenchy Pi heeft gelanceerd, kennen parfumliefhebbers het aantal cirkels niet meer alleen van wiskundelessen.

De Spaanse parfumeur Alberto Morillas creëerde een zoete, oriëntaalse geur voor avonturiers en vrije geesten die graag over grenzen heen leven, onbekend terrein veroveren en zich laten infecteren door de geest van het nieuwe.

Givenchy Pi goedkoop kopen

De geur +

Givenchy Pi, de zoet-oriëntaalse mannengeur

De houtachtige, oriëntaalse mannengeur Givenchy Pi is de eerste van zes mannengeuren in de elegante, mannelijke Pi-geurcollectie van Guerlain. De Eau de Toilette Givenchy Pi werd in 2008 gecreëerd door de Spaanse parfumeur Alberto Morillas, die ook betrokken was bij de ontwikkeling van de vijf andere geurvarianten van Pi.

Givenchy Pi is een bijna glamoureuze mannengeur die vooral aantrekkelijk is dankzij de kruidige geurelementen. Givenchy Pi Eau de Toilette opent met een aromatische, verkwikkende topnoot van basilicum, rozemarijn, mandarijn en dragon. Al in de hartnoot krijgt Givenchy Pi een vleugje van zijn oriëntaalse karakter door suiker- en amandelaroma's. Givenchy Pi van Givenchy wordt afgerond met een rijke, romige basis van tonkabonen, wrange benzoëhars, vanille en cederhout.

Het zijn juist de wrange aroma's van verschillende kruiden, de fijne harsen en de aromatische geur van cederhout die Givenchy Pi zijn mannelijke karakter geven, terwijl de zachte gourmandelementen de eau de toilette een verfijnde en glamoureuze geur geven. Givenchy Pi maakt deel uit van de Pi geurcollectie van Givenchy, die naast de originele geur ook de herengeuren Pi Fraiche, Pi Metallic Collector, Pi Original Code, Pi Leather Jacket en Pi Neo bevat.

Hartnoten:
Parfümeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
1998

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Givenchy Pi met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Dieupoestan
Givenchy Pi

Super online winkel! Prima afwikkeling en aantrekkelijke prijzen. Ik ben dol op deze geur omdat hij lekker kruidig en pittig is.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten