Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sinds Givenchy Pi op de markt kwam, weten geurliefhebbers het cirkelnummer niet meer uitsluitend uit wiskundelessen.

De Spaanse parfumeur Alberto Morillas creëerde een zoete oosterse geur voor avonturiers en vrije geesten die graag buiten de grenzen leven, onbekend terrein veroveren en zich laten infecteren door de geest van het nieuwe.

Givenchy Pi kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Uitgebreide Pi, de zoet-orientale-mannengeur

De houtachtige oosterse mannengeur Givenchy Pi is de eerste van in totaal zes mannengeuren in Guerlain's elegante mannelijke Pi-collectie. De Eau de Toilette Givenchy Pi werd in 2008 opgericht door de Spaanse parfumeur Alberto Morillas, die ook betrokken was bij de ontwikkeling van de vijf andere geurvarianten van Pi.

Givenchy Pi is een bijna glamoureuze mannengeur, die vooral aantrekkelijk is vanwege de kruidige geuren. Eau de Toilette Givenchy Pi wordt geopend door een aromatisch stimulerende topnoot van basilicum, rozemarijn, mandarijn en dragon. Al in de hartnoot krijgt Givenchy Pi een hint van zijn oosterse karakter door suiker- en amandelaroma's. Givenchy Pi van Givenchy wordt afgerond met een rijke romige basis van tonkabonen, tart benzoëhars, vanille en cederhout.

De taartaroma's van diverse kruiden, de fijne harsen en de aromatische geur van ceder geven Givenchy Pi zijn mannelijke karakter, de zachte fijnproevers geven de Eau de Toilette een edele en glamoureuze geur. Givenchy Pi maakt deel uit van Givenchy's Pi-geurcollectie, die de originele Pi Fraiche, Pi Metallic Collector, Pi Original Code, Pi Leather Jacket en Pi Neo geuren bevat.

Kopnoten:
Basilicum
Estragon
Mandarijn
Rozemarijn
Hartnoten:
suiker
Amandel
Basisnoten:
Tonkaboon
Benzoë
vanille
Cederhout
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
1998

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Givenchy Pi met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Dieupoestan
Givenchy Pi

Super online winkel! Prima afwikkeling en aantrekkelijke prijzen. Ik ben dol op deze geur omdat hij lekker kruidig en pittig is.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 168
toepassen
vandaag tot-43%1