Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

16 146
toepassen
vandaag tot-46%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Gentleman uit 1974 kan zichzelf een echte geurklassieker noemen, de nieuwe formulering uit 2017 brengt de geur naar onze tijd.

Maar wat kenmerkt een Gentleman in de 21e eeuw? Elegantie, hoffelijkheid, vrijgevigheid en zelfvertrouwen zijn slechts enkele van de gewenste kwaliteiten; een open, alerte geest maakt ook deel uit van het totaalpakket van de moderne Givenchy Gentleman.

Givenchy Gentleman goedkoop kopen

De geur +

Givenchy Gentleman: Givenchy's charmante geurklassieker verschijnt in een nieuwe, charismatisch gefacetteerde gedaante.

Givenchy's klassieke geur Gentleman, gecreëerd door Paul Léger in 1974, ving het charisma van de man als geen ander parfum. In 2017, kort voor zijn dood, gaf de legendarische modeontwerper het startsein voor een nieuwe editie van de succesvolle geur: als het kruidig-zoete Givenchy Gentleman. Postuum bracht zijn team ook de kruidige Givenchy Gentleman Eau de Parfum uit in 2018, gevolgd door de citrusfrisse Givenchy Gentleman Cologne in 2019 en de kruidige Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisée in 2020. In 2021 maakt de charismatische Givenchy Gentleman Eau de Toilette Intense het assortiment compleet.

Givenchy Gentleman Eau de Toilette is een eerbetoon aan het origineel en zijn decadente chypre boeket: met peer en kardemom in de entree, een sensueel iris-lavendel hart en een basis van patchoeli, leer en vanille, neemt het zijn nuances op om de sensualiteit van de moderne man te benadrukken.

Givenchy's Gentleman Eau de Parfum, gelanceerd in 2018, legt daarentegen androgyne accenten en onthult zwarte peper en lavendel tegen een hart van tolubalsem en bleke iris op sensuele, zoete patchoeli-vanille. De eau de cologne serveert een lichte entree van citroen en rozemarijn tegen een hart van iris op een vetiver-musk basis. Het kruidige, exotische Eau de Parfum Boisée lokt met topnoten van zwarte peper, geranium en koriander, een hart van iris, ceder en cacaovrucht en een bed van sandelhout-patchouli, terwijl de elegante Gentleman Eau de Toilette Intense lokt met basilicum, bergamot en kardemom, voor iris en cipres op een bed van cumarine-ceder. Elke Givenchy fan zal zijn eigen Gentleman charisma vinden!

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Olivier Cresp, Nathalie Lorson, Firmenich
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten