Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 173
toepassen
vandaag tot-28%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Hot Couture

De geur +

Givenchy Hot Couture - De iconische geurklassieker in een nieuw jasj

Zoete fruitige noten, verleidelijke bloemenakkoorden en een verrassende kruidigheid komen samen in Givenchy Hot Couture om een sprankelende, elegante mix te creëren. De verfijnde geur voor vrouwen werd voor het eerst gelanceerd in 2000 en werd al snel een populaire parfumklassieker. Nu - meer dan 20 jaar na de oorspronkelijke lancering - is Givenchy Hot Couture opnieuw uitgebracht en opnieuw op de markt gebracht in een licht herziene en gemoderniseerde versie.

De kenmerkende geurnoten die het origineel zijn onmiskenbare sensuele en vrouwelijke karakter gaven, zijn behouden gebleven: De moderne compositie opent met een pittig-zoete, fruitige noot van heerlijke frambozennectar. Een verleidelijk jasmijnakkoord ontvouwt zich in de hartnoot en geeft de geur sensuele warmte. De basisnoot van Haïtiaanse vetiver rondt het verfijnde parfum vakkundig af met een elegant, houtachtig-balsamisch aroma.

Als onderdeel van de nieuwe editie van Givenchy Hot Couture is niet alleen de geur gemoderniseerd, maar is ook de flacon opnieuw ontworpen.

De slanke, hoekige vorm met licht afgeronde hoeken past perfect bij de elegante geur. Het hoogwaardige, kristalheldere glas onthult de glinsterende lichtroze vloeistof binnenin. De dikke basis en de lichte verdikking bij de hals van de flacon zijn subtiel en toch een echte blikvanger. Het etiket heeft ook een minimalistisch, modern ontwerp. Op het witte vierkant staan alleen de naam van het parfum en de merknaam in duidelijke zwarte letters, gevolgd door het logo van het modehuis in een heel subtiele off-white kleur. De eenvoudige zwarte dop rondt de tijdloos elegante look af.

Achter het verleidelijke Givenchy Hot Couture gaat het Franse luxelabel Givenchy schuil. Het bedrijf staat bekend om zijn prachtige haute couture collecties, hoogwaardige confectiemode en luxe accessoires, parfums en cosmetica. Givenchy werd in 1952 opgericht door graaf Hubert de Givenchy. De ontwerper, die bekend staat als de "aristocraat van de mode", kwam uit een Franse aristocratische familie. Toch had hij aan het begin van zijn carrière als modeontwerper nogal weinig geld en daarom gebruikte hij goedkope stoffen zoals katoen of linnen voor zijn eerste collectie en combineerde hij ze met wat nobelere materialen. De ontwerpen waren ook ongewoon eenvoudig. Desondanks waren de stukken meteen een hit op de zeer competitieve Parijse modemarkt. Na deze eerste successen richtte Givenchy zich steeds meer op luxueuze materialen en ontwierp ook meer dramatische outfits in felle kleuren. Maar minimalistische, elegante, tijdloze ontwerpen kwamen ook steeds terug in zijn collecties.

De parfumdivisie van Givenchy werd opgericht in 1957. Net als bij de mode, staan de luxueuze geurcreaties in het teken van verfijnde ingrediënten en tijdloze maar geraffineerde composities. Zoals de iconische Givenchy Hot Couture.

Aan het einde van de jaren 1980 werd Givenchy overgenomen door LVMH, dat tot op de dag van vandaag nog steeds eigenaar is.

Kopnoten:
Frambozennectar
Hartnoten:
Magnolia
Basisnoten:
Vetiver
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten