Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 152
toepassen
vandaag tot-35%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Gentleman Society

De geur +

Givenchy Gentleman Society - Geen klassieke herengeur

De geurserie Givenchy Gentleman Society geeft elke dag een bijzondere uitstraling. Want de geur is ongewoon zoet, maar ook kruidig, aromatisch, poederig en houtachtig. De Gentleman Society van Givenchy trekt dus vooral jongere mannen aan die een nieuw soort mannelijkheid beleven. De geur begint met kardemom en salie. In het hart bevindt zich de zoete, poederachtige geur van narcis, die wordt gecontrasteerd door donkere, aards-houtige vetiver. In de basis geeft vanille een warme, aantrekkelijke noot, terwijl sandelhout en cederhout de geur een elegante houtachtige finish geven.

De 2023 Eau de Parfum Gentleman Society is een heerlijke geur voor het dagelijks leven, op kantoor en 's avonds. Het trekt positief de aandacht zonder opdringerig te zijn. Een echte gentleman dus.

Zwarte lak en zilveren applicaties kenmerken de fles van Givenchy Gentleman Society. De kubusvormige flacon toont zijn aangename karakter door de afgeronde hoeken. Dit is geen scherpe geur die de geesten verdeelt. De flacon is onderaan transparant en vertoont aan de bovenkant een zwarte laklaag. Samen met het nieuw geïnterpreteerde logo van Givenchy (de vier G's - alleen deze keer niet gedraaid, maar verticaal gespiegeld) op een glanzend zilveren achtergrond, zorgt dit voor een uiterst elegant en zeer gericht effect. Het zwart-wit contrast in het ontwerp toont het contrast in de geur tussen warme en koele geuren.

Karine Dubreuil-Sereni en Maïa Lernout zijn twee vrouwen die weten hoe mannen via een geur een bijzondere uitstraling kunnen creëren. In Givenchy Gentleman Society presenteren zij een geurkarakter dat beslist gebruik maakt van traditionele mannelijke geuressences. Tegelijkertijd combineren ze die met onverwachte geurnuances om een parfum te creëren dat staat voor een inspirerende mannelijkheid. Dubreuil-Sereni komt uit Grasse en staat bekend om haar gedurfde creaties. Sandelhout is ook een van haar favoriete geuren, dus Gentleman Society toont minstens twee van haar sterke punten. Haar bekendste creaties zijn Gucci Pour Homme II van Gucci en Eau des Baux van L'Occitane en Provence.

De reclame voor Givenchy Gentleman Society omvat verschillende productfoto's en een promotiefilm, die op muziek staat van de Brits-Ghanees Benjamin Sainte-Clémentine. De multi-instrumentalist is ook het gezicht van de reclamecampagne. Hij maakt zijn poëtische muziek zelfstandig en inspireert daarmee anderen. Zijn positieve, open geest is terug te vinden in zijn muziek en vertegenwoordigt precies de waarden die Givenchy Gentleman Society olfactorisch in de wereld wil brengen. De hele campagne ziet er zeer modern, eenvoudig en uiterst elegant uit.

Kopnoten:
Guatemala-kardemom
Salie
Hartnoten:
Vetiver
narcis-absolue
Haïtiaanse vetiver
Basisnoten:
Bourbon-vanille-absolue
Sandelhout
Ceder
Parfümeur:
Karine Dubreuil-Sereni, Maïa Lernout
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten