Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy pour Homme Blue Label

uitverkocht producten +

De geur +

Intense houtachtig: Givenchy pour Homme Blue Label is opstandiger dan zijn voorganger.

De Eau de Toilette Spray Givenchy pour Homme Blue Label is een kruidige mannengeur met een intensief houtachtig parfum en een dynamisch frisse noot.

Givenchy pour Homme Blue Label werd gelanceerd in 2004, samen met de originele Givenchy pour Homme geur, die ook wordt gekenmerkt door een spicy-woody parfum karakter.

Givenchy pour Homme Blue Label verschilt van de originele geur Givenchy pour Homme door zijn verfrissende dynamische geur karakter, die de gehele samenstelling een zomerse lichtheid geeft.

Het Eau de Toilette Spray wordt geopend door een hoofdnoot van Bergamot en Grapefruit, die een zeer stimulerende en stimulerende werking heeft. In de hartnoot wordt het parfum van de mannen gedomineerd door aantrekkelijke kruidige geurelementen van lavender, zwarte peper, kardemom en witte peper. De aantrekkelijke mannelijke en verfrissende compositie wordt afgerond met een basistoon van Vetiver en Cedarwood. Bovenal is de verleidelijke warme geur van cederhout bepalend voor de karakteristieke geur van Givenchy pour Homme, die ook in de verfrissende geurvariant Givenchy pour Homme Blue Label werd opgenomen.

Alle parfums van de mannen presenteren zich als dynamisch kruidig Eau de Toilette met een verleidelijk maskuline en houtachtig parfumteken.

Kopnoten:
Grapefruit
Bergamot
Hartnoten:
Lavendel
Zwarte Peper
witte peper
Kardemom
Basisnoten:
Vetiver
Cederhout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 147
toepassen
vandaag tot-41%1