Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 173
toepassen
vandaag tot-46%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Xeryus Rouge

De geur +

Givenchy Xeryus Rouge - de geheime ti

Givenchy Xeryus Rouge is een eau de toilette voor mannen uit 1995. Het heeft zeker een jaren '90 charme, maar is nog steeds tijdloos en interessant. Dit komt door de geuressences, die samen een complexe geur creëren met veel pit. Givenchy Xeryus Rouge is ook oriëntaals, maar weet nooit te zoet te worden. De eau de toilette is dus ideaal voor mannen die op zoek zijn naar een onafhankelijke geur die zich onderscheidt van de massa en toch geschikt is voor dagelijks gebruik.

Xeryus Rouge begint met de geur van licht zoetzure kumquat en cactus. In de hartnoot verspreiden geranium en geranium een subtiele bloemengeur die wordt ondersteund door rode peper en cederblad met veel pit en een diepe sensualiteit. De levensduur is zeer sterk, met de basisnoot die zich na ongeveer zeven uur ontvouwt. Het bestaat uit amber, witte muskus, sandelhout en cederhout. De eau de toilette eindigt met zachte, houtachtige noten.

Terwijl de oorspronkelijke fles Givenchy Xeryus Rouge opviel door zijn dieprode kleur, verschijnt hij nu in transparant glas dat de lichte gouden tint van de vloeistof laat doorschijnen. In plaats van de mysterieuze warmte vinden we nu een minimalistische flacon die perfect past in de wereld van vandaag en pure luxe belichaamt. De exclusieve flacon werd ontworpen door de Fransman Pierre Dinand, die voor veel beroemde parfums de bijpassende flacon ontwierp.

Annick Ménardo is een van de weinige vrouwen die de titel "meester-parfumeur" heeft bereikt in de door mannen gedomineerde parfumwereld. De Française creëert al meer dan 30 jaar succesvolle geuren, waaronder Givenchy Xeryus Rouge. Een van haar bekendste parfums is Boss Bottled, dat zij in 1998 creëerde. Dit was een van de eerste fruitige geuren voor mannen. Xeryus Rouge daarentegen heeft een meer klassieke mannelijke kruidigheid, maar ook deze geur drukt het meesterschap van Annick Ménardo uit. Oosterse geuren hebben vaak een duidelijke zoetheid, terwijl Xeryus Rouge dit slechts in rudimentaire vorm laat zien. Dit zorgt voor een spannend contrast.

Givenchy Xeryus Rouge maakt deel uit van de Les Mythiques collectie van Givenchy. Hiermee worden de iconische geuren van het merk opnieuw gelanceerd in nieuwe, tijdloze flessen. Naast Xeryus Rouge maakt ook de lichte herengeur Monsieur de Givenchy deel uit van de collectie. Het modehuis Givenchy behoort sinds 1968 tot de LVMH-groep, die ook de parfums op de markt brengt.

Kopnoten:
Estragon
cactus
kumquat
Hartnoten:
Geranium
Pelargonium
Rode Peper
cederblad
Basisnoten:
Amber
Sandelhout
witte muskus
Ceder
Parfumeur:
Annick Ménardo
Jaar van uitgave:
1995
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten