Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Xeryus Rouge

De geur +

Givenchy Xeryus Rouge: de sensuele verleiding van houten noten

De Givenchy Xeryus Rouge geurreeks is genoemd naar een Griekse godheid. Dienovereenkomstig is deze geur vooral voor avontuurlijke en visionaire mannen die bijzonder krachtig en sterk van karakter zijn. De geur van Xeryus Rouge heeft een oosterse intensiteit en een gepassioneerde sensualiteit vol warmte en kracht.

De Givenchy Xeryus Rouge parfumreeks heeft een oriëntaalse houtachtige frisse geur met een speciale exotische noot. Kumquat en cactus vlees geven Xeryus Rouge een groene versheid. Cedarblad, rode peper en Afrikaanse geranium voegen warmte toe en een bijna vibrerende sensualiteit. Ceder en sandelhout, evenals Afrikaans pelargonia in combinatie met vurige rode peper, geven alle mannen die deze geur dragen een Aura van kracht en uniekheid.

Deze speciale geur opent met een topnoot van bergamot, jasmijn en groene tonen. Dit wordt gevolgd door de hartslag van cyclamen, dragon en geranium. Een sterke basisnoot van amber, balsemspar en eikenmos vervolledigt het gehemelte.

De serie Givenchy Xeryus Rouge parfum is speciaal ontworpen voor mannen die graag onweerstaanbaar zijn en in het middelpunt van de belangstelling staan. De geur betovert de vrouwen. Het is niet voor niets dat de beroemde Braziliaanse voetballer Ronaldino zweert van Givenchy Xeryus Rouge.

Kopnoten:
Estragon
cactus
kumquat
Hartnoten:
Geranium
Pelargonium
Rode Peper
cederblad
Basisnoten:
Amber
Sandelhout
witte muskus
Ceder
Parfumeur:
Annick Ménardo
Jaar van uitgave:
1995

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 149
toepassen
vandaag tot-51%1