Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Guerlain La Petite Robe Noire

De geur +

Guerlain La Petite Petite Robe Noire: een symfonie van zwarte noten

Oosterse, zoete en met een licht rokerige noot overtuigt Guerlain La Petite Robe Noire. De geur opent met tonen van zwarte kers, bergamot, rode kersen en amandel.

Bulgaarse en Turkse rozen dienen als hartnoten, terwijl rokerige zwarte thee en zoethout een pittige oriëntaalse nuance geven. Anijs, tonkabonen, iris, romige vanille en patchoeli dienen als basis. Oorspronkelijk was het parfum beschikbaar in een gelimiteerde oplage voordat Guerlain Le Petite Robe Noire in 2012 opnieuw uitbracht.

De geur voor vrouwen is elegant en tijdloos, net als de zwarte cocktail jurk die het parfum zijn naam geeft. De Parijse chique wordt weerspiegeld in de fruitige bloemennuances, die worden gecontrasteerd door kruidige noten. Maar niet alleen de geur van deze creatie is een gedicht. De fles is ook gewoon betoverend.

De hartvormige sluiting glanst als een liefdevol detail. Toch kan het ontwerp overtuigen met een modern tintje. De delicate roze kleur geeft de glazen fles iets meisjesachtigs.

Kopnoten:
Vruchten
Zoethout
Citroen
Hartnoten:
Kersen
Amandel
Roos
Viooltje
Basisnoten:
muskus
Patchoeli
Rookachtige thee
vanille

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Guerlain La Petite Robe Noire met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Hossing92 van 30. augustus 2014
Magnifique

Het parfum ruikt echt fantastisch. Het is eens iets heel anders dan wat ik normaal draag. De geur is moeilijk exact te beschrijven. Fruitig of bloemig is het in ieder geval niet. In ieder geval aan te bevelen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
14 376
toepassen
vandaag tot-61%1