Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-30%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lagerfeld Fleur de Thé

De geur +

Lagerfeld Fleur de Thé - een sierlijke geu

Het Eau de Parfum Fleur de Thé van Karl Lagerfeld onthult een frisse, bloemige en groene geur voor vrouwen. Het is een heerlijk vrouwelijke, elegante en gracieuze geur waarin citrusvruchten, edele bloemen en groene thee harmonieus samengaan.

De compositie opent met een verfrissende topnoot van mandarijn, citroen en neroli. Vanuit het fascinerende hart komen de noten van groene thee naar boven, gecombineerd met een bloemig boeket van jasmijn sambac en camelia. De basis rondt de prachtige compositie af met noten van lichte houtsoorten, muskus en amber op een uiterst verfijnde en verleidelijke manier. Lagerfeld Fleur de Thé is een damesgeur die voor elke gelegenheid en elke gelegenheid gedragen kan worden.

De damesgeur Karl Lagerfeld Fleur de Thé wordt gepresenteerd in een stijlvolle flacon waarvan het ontwerp overeenkomt met dat van de flacons uit de geurcollectie Les Parfums Matières. De cilindrische flacon bestaat uit een edel, massief glas met een verstevigde basis en vlakke, afgeschuinde schouders die eindigen in een vlak. Het Eau de Parfum is geurspecifiek en glinstert in een helder, fris aquablauw door de transparante glazen flacon. Het glanzend zilveren verstuivingsapparaat van roestvrij staal, inclusief de verstuiver, wordt beschermd door een origineel gemaakte, kristalheldere dop. In het midden van de dop zit een cilindervormige, getinte uitsparing in het schitterende blauw van het geurwater, die het verstuivingsapparaat omsluit. Op de voorkant staat de naam van het parfum in zwarte letters bovenaan en het merk - Fleur de Thé Karl Lagerfeld onderaan. Een prachtige en tijdloos elegante flacon die speelt met het licht en de omgeving weerspiegelt.

Het vrouwelijke eau de parfum Karl Lagerfeld Fleur de Thé voor vrouwen werd in 2021 gelanceerd en is sindsdien een aanvulling op de Les Parfums Matières parfumcollectie van het merk. Het parfum wordt op de markt gebracht door Inter Parfums Inc. De inspiratie voor de collectie Les Parfums Matières was de modeontwerper Karl Lagerfeld en zijn visionaire benadering van materialen (Matières), die werd doorgevoerd in de parfumlijn.

Les Parfums Matières omvat ook Fleur de Pecher (2017), Fleur de Murier (2018) en Fleur d'Orchidée (2019). De collectie biedt zowel dames- als herengeuren. Elk parfum is vernoemd naar het elementaire ingrediënt van de geur en selectieve parfumerie. De bloemige geur Fleur de Thé naar groene thee (Thé) als dominante hartnoot. In de reclamecampagne is Karl Lagerfeld Fleur de Thé te zien op promotiefoto's met het parfum, de ingrediënten en het mannelijke partnerparfum Bois d'Ambre (2021).

De meesterlijke componist achter de damesgeur Karl Lagerfeld Fleur de Thé is parfumeur Aliénor Massenet. Zij creëerde eerder al de herengeuren Les Parfums Matières Bois de Cèdre (2019) en Karl New York Mercer Street (2020) voor het merk. Aliénor Massenet besloot zich te wijden aan de ontwikkeling van geuren en een carrière in de parfumerie na te streven op 20-jarige leeftijd na een opleiding in de parfumindustrie. Tijdens haar studie volgde ze een opleiding in de parfumerie van Monique Schlinger bij Cinquième Sens, maar ook bij onder andere Florasynth en Firmenich. In 1995 werkte ze voor IFF in New York en daarna in Parijs. Sinds 2016 is Aliénor Massenet senior parfumeur bij Symrise. In de loop van haar carrière heeft Aliénor Massenet een groot aantal nobele, fijne en succesvolle geuren ontwikkeld voor gerenommeerde merken. Haar creaties zijn onder andere Chloé Eau de Fleurs Neroli (2010), Chopard Happy Spirit Forever (2016), Giorgio Armani Privé Eclat de Jasmin (2007 met Laurent Bruyère) of Trussardi Scent of Gold (2018).

Kopnoten:
Mandarijn
Neroli
Citroen
Hartnoten:
Groene Thee
jasmijn-sambac
camellia
Basisnoten:
licht hout
muskus
Amber
Parfumeur:
Aliénor Massenet
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten